Gość: dfgg IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.08.03, 20:49 No troche ich mam co z tym zrobić pinceta bolesna. Widziałem takie maszynki kosiary:) w amerykańskich filmach, można coś takiego u nas zdobyć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: magda010 Re: Kępy w nosie IP: *.bwl.uni-kiel.de 13.08.03, 16:48 Delikatnie wycinac malymi nozyczkami (takimi do paznokci), sa specjalne depilatory do wloskow w nosie, wygladaja jak dluga rurka, nie wiem, czy sa w Polsce, ale najprawdopodobniej tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zosia Re: Kępy w nosie IP: *.kutno.mediaclub.pl 13.08.03, 17:49 Ja osobiście bym ich nie usuwała,ponieważ chronią organizm,aby kurz nie dostawał sie do dróg oddechowych.Jak przytniesz je raz ,to potem będzie jak z brodą,urosną twarde i sztywne i dopiero będziesz miał z nimi klopot.Nie poprawiaj natury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwe Re: Kępy w nosie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.08.03, 21:02 Gość portalu: Zosia napisał(a): > Ja osobiście bym ich nie usuwała,ponieważ chronią organizm,aby kurz > nie dostawał sie do dróg oddechowych.Jak przytniesz je raz ,to potem > będzie jak z brodą,urosną twarde i sztywne i dopiero będziesz miał z > nimi klopot.Nie poprawiaj natury. to co mam kręcić warkocze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zosia Re: Kępy w nosie IP: *.kutno.mediaclub.pl 14.08.03, 07:48 Zastanawia mnie w jakim wieku jesteś,że już należałoby pleść warkocze.Mój tato przycinał włosy w nosie,ale był już sędziwym panem,wtedy kiedy brwi rosły krzaczaste,pewnie w wyniku ustania działania męskich hormonów.U młodego mężczyzny nie powinno mieć to miejsca.Może któryś z lekarzy z forum wytłumaczy ,dlaczego rosna długie włosy w nosie.Uważam,że raz przycięte,rosną sztywniejsze i grubsze.Sądzę tak ,na podstawie obserwacji osób stosujących depilację.W kwesti zakupu golarki nie potrafię Ci pomóc.Pozdrawiam Zosia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIKA Re: Kępy w nosie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.08.03, 08:30 Są ogólnodostępne urządzonka do usuwania włosów z nosa i z uszu. Napewno są w sprzedaży w każdym sklepie typu Euro czy Media Markt. O ile pamiętam nie jest ono tragicznie drogie - kształtem przypomina długopis. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Re: Kępy w nosie IP: *.ostrow-wielkopolski.sdi.tpnet.pl 14.08.03, 13:40 Absolutnie nie wyrywać, tylko wycinać nożyczkami. Wyrywanie może doprowadzić do groźnych powikłań, nos jest w trójkącie twarzy najbardziej unerwionym, gdzie nie powinno się nic wyciskać ani wyrywać!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś