armagedon 09.08.08, 22:33 Gdzie moge wypozyczyc lampe Bioptron ? potrzeba do naswietlania kregoslupa jesli ktos wie prosze o informacje jestem z zachodniopomorskiego Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gory_szalenstwa Re: Lampa Bioptron Zeptera pilnie 12.08.08, 14:58 armagedon napisał: > Gdzie moge wypozyczyc lampe Bioptron ? > potrzeba do naswietlania kregoslupa > jesli ktos wie prosze o informacje > jestem z zachodniopomorskiego z jakiego miasta? Odpowiedz Link Zgłoś
1-basia Re: Lampa Bioptron Zeptera pilnie 13.08.08, 20:20 co chce pan/pani wiedziec na temat lampy bioptron? odpowiem na kazde pytanie a takze na temat innych lamp które są równie dobre i tansze Odpowiedz Link Zgłoś
scept89 Re: lampeczka halogenowa wattow 20 13.08.08, 20:54 1-basia napisała: > co chce pan/pani wiedziec na temat lampy bioptron? odpowiem na >kazde pytanie To moze zacznijmy od banalnego pytania opartego na stwierdzeniu z aplikacji patentowej v3.espacenet.com/textdes?DB=EPODOC&IDX=EP1715919&QPN=EP1715919 """ Those who practice colorpuncture use the KIRLIAN technique for determining the diagnosis. The KIRLIAN photos detect the energetic field of the body and so detect the energetic perturbations. """ Co to jest "energetyczne pole organizmu"? Moze jakies artykuly naukowe Pani znajdzie? """ The apparatus consists of a special reflector with halogen bulb (20W) and a fan. """ ==> aparat sklada sie z 20W lampy halogenowej i wiatraczka. Kto produkuje owa lampe halogenowa? Czy mozna prosic o zdjecia owej lampeczki bez obudowy? Lubie czytac o zmroku i w mojej lampeczce miewalem juz halogenowki firmy Philips, OSRAM i paru innych. Produkcja lamp halogenowek to nie jest sprawa banalna, w garazu sie tego nie zrobi wiec ciekaw jestem czy nasi dzielni wynalzcy jakims cudem produkuja wlasne unikalne lapmeczki czy tez moze hospody pomluj uzywaja lampeczek cokolwiek bardziej technologicznie zaawansowanej firmy, Z gory dziekuje za trud jaki Pani wklada w szerzenie oswiaty i zdrowia dla niestety jeszcze nieoswieconych. Odpowiedz Link Zgłoś
armagedon Re: Lampa Bioptron Zeptera pilnie 14.08.08, 13:16 ale co mi z odpowiedzi jak ja potrzebuje lamy bioptron taka zalecil lekarz na kregoslup powiedzial zeby pozyczyc bo koszt jest jej dosc duzy zeby kupic A jakie sa dobre (podobne co tez pomoga ?) dlatego mi chodzi o ta lampe tj. bioptron bo podobno przenika przez skore na 4 cm Odpowiedz Link Zgłoś
kradam Re: Lampa Bioptron Zeptera pilnie 14.08.08, 14:44 > jak ja potrzebuje lamy bioptron taka zalecil lekarz na kregoslup Proponuję zmienić lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
scept89 Re: Lampa Bioptron Zeptera pilnie 13.08.08, 19:02 Hmm a sa jakies badania o tej lampie? Bo ja znalazlem tylko paru Rumunow, zapewne kolegow gosci co to opatentowali. Artykult to farmazony w czasopismach naukowych o sile razenia Przegladu Pielegniarsko-Felczerskiego Drakulic Lewobrzeznych. Zobacz sobie patent i zastanow sie czy to moze miec jakikolwiek sens: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=22&w=83034375&a=83092982 Odpowiedz Link Zgłoś