accup 04.10.08, 11:35 Jakie znacie leki na poprawe humoru? Albo na pozbycie se stresu? Moze jakies herbatki? Bardzo prosze o rade bo stres i brak humoru wyniszcza mnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
to_jaaa Re: Leki na poprawe humoru? 04.10.08, 12:23 sport seks spacer z psem dobra ksiazka czekolada a nie prochy Odpowiedz Link Zgłoś
accup Re: Leki na poprawe humoru? 04.10.08, 13:07 sport- nie mam czasu na to Seks- na to moge liczyc tylko dwa razy w tygodniu, i to nie zawsze Spacer z psem-probowalam Dobra ksiazka-takze, nie mam na to czasu (tylko w wakacje mialam okazje czytac ksiazki) Czekolada- nie jem slodyczy, bo sie odchudzam Odpowiedz Link Zgłoś
to_jaaa Re: Leki na poprawe humoru? 04.10.08, 13:14 wiesz co? z takim podejsciem do życia i robienia sobie samej przyjemności to nie wróżę ci sukcesów Odpowiedz Link Zgłoś
anula36 Re: Leki na poprawe humoru? 04.10.08, 18:42 przeorganizowanie zycia, bo inaczej szybko sie wykonczysz. Odpowiedz Link Zgłoś
accup Re: Leki na poprawe humoru? 05.10.08, 12:06 Moje zycie opiera sie wylacznie na nauce. nie mam nawet czasem po rposdtu czasu wyjsc w tygodniu na spacer z psem! A w ogole jeszcze mam taki probklem, ze jak wstaje codziennie rano to sie po prostu "stresuje". nie wiem czmeu. po prostu czuje jak bym sie stresowala, nie mam pojecia czym!! i tak jest codziennie. anwet od czasu do czasu mam biegunke z tego powodu.moze by mi pomogla jakas herbatka na stres , zamiast lekow? Odpowiedz Link Zgłoś
anula36 Re: Leki na poprawe humoru? 05.10.08, 19:39 z naturalnych rzeczy Kalms,Persen, Deprim,ale to naprawde na krotka mete. Czujesz sie zestresowana od samego rana bo masz zaburzony system zycia - duzo napiecia, malo odpoczynku, relaksu.Pewnie podwyzszony kortyzol (hormon stresu). Wyluzj dziewczyno bo padniesz na zawal po 30-tce. Odpowiedz Link Zgłoś
anula36 Re: Leki na poprawe humoru? 05.10.08, 19:44 herbatka z melissy tez uspokaja. Odpowiedz Link Zgłoś
agiatami brak mineralow - magnezu 12.10.08, 12:59 jak nie czekolada to polecam aspar czyli magnez i potas. w aptece sa tez saszetki z ... nie wiem jak to sie nazywa ale potrzebne na odwodnienie a to nie znaczy brak wody ale mineralow. skurcze bola a humoru po prostu brak. jedzenie tez wplywa na umysl , maczne -otepia a miesne pobudza. przed egzaminami tylko mieso . Odpowiedz Link Zgłoś