Gość: katka IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.03, 15:28 Szukam informacji na ten temat. Za pomoc dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: S Re: Niedoczynność tarczycy IP: *.widzew.net / *.widzew.net 11.11.03, 15:57 Podaję Ci link z podstawowymi informacjami na ten temat(nie wiem czy o to chodziło): www.biologia.pl/leksykon/NiedoczynnoscTarczycy.phtmlPozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S Re: Niedoczynność tarczycy IP: *.widzew.net / *.widzew.net 11.11.03, 16:06 Sprawdzałam i strona chwilowo nie chce się otworzyć.Podaję Ci adres strony (gdyby nie chciała się otworzyć) www.biologia.pl , w wyszukiwarce u góry na tej stronie wpisz hasło"niedoczynność tarczycy" i powinna się otworzyć:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patyczako Re: Niedoczynność tarczycy IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 12.11.03, 17:32 A co konkretnie cię interesuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katka Re: Niedoczynność tarczycy IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 12.11.03, 18:23 Tak konkretnie to metody leczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S Re: Niedoczynność tarczycy IP: *.tvsat364.lodz.pl 12.11.03, 18:41 Podaję Ci link , mam nadzieję,że strona się otworzy.Jest tam trochę informacji o leczeniu, nie wiem czy to wystarczy.Pozdrawiam :) starania.gery.pl/article.php?go=5 Odpowiedz Link Zgłoś