goskaquin 16.09.09, 22:26 mam pytanko czy ktoś go ma,bardzo mi się podoba ale mało jest o nim opinii,proszę napiszcie jeśli go macie i jaki jest? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lunasalvaje Re: espiro enzo 22.09.09, 10:20 Mnie też interesuje ten wózek! Na zdjęciach wygląda zgrabnie zarówno z gondolką jak i w wersji spacerowej i ma ładne jednolite kolory. Bardzo bym prosiła użytkowniczki o opinie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
joak30 Re: espiro enzo 17.01.10, 21:47 Witam! Słyszałam, że nie ma belki skrętnej przy przednich kołach. Czy wie ktoś czy to prawda? Widziałam go tylko na zdjęciach, ale wydaje się bardzo masywny. Spacerówka ma małą i zgrabniutką budkę, w wielu innych spacerówkach z pompowanymi kołami są wielkie paskudne budy. Szerokie siedzisko, regulowana wysokość rączki i regulowany podnóżek to najważniejsze aby wózek był funkcjonalny- Enzo to wszystko ma. Może ktoś wie coś o jakości materiałów. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
fantalex Re: espiro enzo 27.01.10, 10:41 Nie ma ani skrętnej osi ani skrętnych kółek. Czyli kółka jadą tylko prosto. Na zimę napewno rewelacja, na trudne warunki, na teren ale nie wiem czy po mieście, na spacery nie lepsze byłyby skrętne kółka. Oglądając zdjęcia na stronie producenta wydaje się być masywnym wózkiem, z dobrą amortyzacją (regulowane amortyzatory z tyłu), jest gondola, spacerówka, fotelik. Myślę że w weekend wybiorę się gdzieś na sklepy i trafie na Enzo bo u nas w mieście widziałam tylko Atlantic-a i Vector-a. Odpowiedz Link Zgłoś
najlepszy.piernik Re: espiro enzo 01.02.10, 13:56 Witam, Właśnie dziś zamówiłam Enzo. Z mężem wahaliśmy sie między Enzo a Maritą, ale wybralismy Enzo z powodu tego jest trochę mniejszy i niższy niż Marita (ja jestem niską osobą). Zależalo nam na 4 dużych pompowanych kołach. Wygląd wózka jest nowoczesny, kolory jednolite. Nic więcej nie mogę powiedzieć, wszystko wyjdzie w trakcie eksploatacji :)) Ale, jeśli ktoś może jeszcze powiedzieć coś o tym wózku to chętnie posłucham. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
polika313 Re: espiro enzo 01.02.10, 15:34 enzo to jest to samo co gt i gtx one różnią sie tylko stelażem a konkretnie kołami, gt ma skrętna oś, gtx skrętne koła a reszta jest identyczna a no i enzo jest dużo tańszy od gt i gtx bo kosztuje ok 940 zł a reszta powyżej 1140 (ceny bez fotelików) wózek fajny dla niższych osób bo ma nisko osadzoną gondole, ogólnie to dość masywne wózki i jeszcze nie slyszałam negatywnych opini o nich po za tym że za duże po złożeniu ale to już jest pojęcie wzgledne, bo dla każdego liczy się co innego a i o ile mnie pamięć nie myli to mają tak jak xlandery rozkładana budke po odpięciu zamka prawie do pałąka ale 100% pewności nie mam Odpowiedz Link Zgłoś
miska71 Re: espiro enzo 05.02.10, 11:11 Wg mnie Enzo a Gtx to ogromna roznica, enzo ma duza, szeroka spacerowke zas Gtx jest plytki i maly w stosunku do enzo, gondole moze sa takie same ale na pewno nie spacerowki. Moze w koncu wypowie sie ktos kto ma taki wozeczek. Odpowiedz Link Zgłoś