meresanch 07.10.09, 14:14 jakie macie o tych wózkach opinie? www.bobowozki.com.pl/product_info.php?cPath=184&products_id=837&%3CosCsid%3E Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ela-e22 Re: znacie ta firmę 07.10.09, 14:27 Radzę rozejrzec się za czyms innym , waga tego wózeczka (ok. 21kg) jest ogromna. Zamęczysz się dziewczyno z takim klocem. Nawet gdyby w prowadzeniu był idealny to zapakowanie go do auta ( o ile wejdzie do jakiegoś bagażnika, bo one są wielkie także po złożeniu) czy wciągnięcie chocby paru schodków graniczy z cudem. Odpowiedz Link Zgłoś
xxmaniixx Re: znacie ta firmę 07.10.09, 17:32 to typowy tzw czolg. owszem super sie prowadzi dopoki w kazdym kole jest tyle samo powietrza, jesli nie jest wozek zaczyna sciagac na jedna strone. jest ogromny (w koncu jest czolgiem). mega ciezki. do passata combi na styk wchodzil. plusy : amortyzacja fantastyczna, gruby material, wiec wozek jest cieply i zabudowany wersja gleboka daje dziecku wiele miejsca przejedzie po wszystkim, moj nawet pod 10 cm chodznik sam podjezdzal wygodny do prawadzenia, da sie podbijac jeda reka, ale TYLKO w wersji przodem do mamy. minusy : ogromny ciezki i jeszcze raz ciezki po sklepie raczej sobie nim nie pomanewrujesz wogole nie nadaje sie do miasta wersja tylem do mamy to porazka, mozesz sie na wozki powiesic a on sie i tak nie podbije. Polecam jesli szukasz wozka na spacery do lasu i na nierowne tereny, i jesli mieszkasz w domku lub masz mozliwosc zostawic go na klaatce. Wozek super sie sprawdza rowniez na naszych polskich krzywych chodnikach, ale niestety strasznie nim wjechac do sklepu.. no wielki jest poprostu. Ja uzytkowalam mojego 3 lata. Generalnie wozek nie zniszczalny. Jednak przy takim wyborze wozkow jaki jest teraz nie kupilabym go drugi raz. Zaluje ze 3 lata temu, zamiast wejsc na to forum poprostu poszlam do sklepu, posluchalam co mowi pani i powiedzialam 'tak bierzemy ten' i szkoda ze przez te 3 lata uztkowania go nie dotarlam tego forum :( Teraz synek ma 3 lata i jezdzi macalrenem volo. Tekst linka takiego czolga mialam (aukcja nie jest moja) a opinie daje bo wszystkie czolgi takie same sa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pstrabiedronka Re: znacie ta firmę 08.10.09, 11:20 dorzuć 100 zł i kup ten: www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=1506 sprawdzona firma, wózek chwalony przez wszystkich użytkowników. W razie co wrzuć w wyszukiwarkę hasło Bartatina i wyskoczy Ci mnóstwo pozytywnych opinii. a co do tamtego - podpisuję się obiema rękoma pod postem poprzedniczki - to beznadzieja... Może kupiłabym coś tego typu np. jako zupełnie dodatkowy wózek na wieś (mam tam domek po babci) ale to nie za taką cene - są wózki tego typu za 500 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_wojtusia2 Re: znacie ta firmę 08.10.09, 12:34 No więc ja mam nieco inny punkt widzenia wzięty z mojego doświadczenia :) Jeździłam czymś podobnym tylko, że na paskach. Dla dziecka super. Dla mnie gorzej :) Podpisuje się pod tym co napisały poprzedniczki, ale: - ten wózek w całości mieścił sie do bagaznika Cinquecento (bez zdejmowania kół). Żadnego z głębokich wózków bym tam w całości nie upchnęła. Wkładanie gondoli do środka samochodu nie wchodziło w grę, bo tam już siedziały dzieci w fotelikach :) Wózek ciężki, ale raz na jakiś czas można go do tego bagażnika włożyć. - starsze dziecko mogło pchać młodsze w wózku nie wywalając go, bo ten wózek był nie wywracalny w żadną stronę. Koleżanki dziecko wywaliło młodszą siostrę z Roana pociągając za rączkę. Moje starsze prawie wysadziło młodsze z Quinny Speedy :) Czołg był pod tym względem niezawodny. Po roku przesadziłam młodą w Peg Perego Pliko. Pliko też się niby gorzej podbija, ale przez to nie jest wywrotny. A do pliko nie dokupiłam gondoli, bo nie miałabym jej gdzie upchnąć w bagażniku i koło się zamyka :) Ten mój czołg miał świetną amortyzację i dużo miejsca w środku. I mimo, że wózek swą urodą nie powalał na kolana to dziecku było wygodnie. Wtedy dla mnie było to jedyne słuszne rozwiązanie. Teraz mam kombi, więc pewnie kupiłabym cos innego i pewnie Peg Perego, bo lubię :) Odpowiedz Link Zgłoś
magata.d Re: znacie ta firmę 08.10.09, 13:35 Bartatine miała moja siostra. Wersja głęboka (gondola) jest super, natomiast spacerówka beznadziejna, wogóle jej nie uzywała. I dlatego ja chce kupić tylko wersję BArtatiny z gondolą (sa takie w sprzedazy), a później fajna, dobrą spacerówkę. Odpowiedz Link Zgłoś
epreis Re: znacie ta firmę 08.10.09, 21:14 kupno nowego czołgu za ok 500zł jeszcze rozumiem ;) ale jakbym miała wydać ponad 1000zł to NAPEWNO NIGDY W ŻYCIU nie kupiłabym czegokolwiek choćby wminimalnym stopniu TAKOPODOBNEGO. w tej cenie (lub gdy dołożysz odrobinę) możesz mieć roan martię ( a roan kortina tej samej jakości nawet taniej), jedo fyna, bartatinę... naprawdę dobre wózki Odpowiedz Link Zgłoś