okru-szki 04.11.09, 21:50 www.youtube.com/watch?v=mABGiixqb3U a co myslicie o tym wozku, mi wydaje sie dosc ciekawy, zna go ktoraś?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamaly Re: symbio?? 04.11.09, 21:58 Sądzę, że to nowość. Tylko dlaczego wygląda dokładnie tak samo jak nowa Teutonia ???? www.growingyourbaby.com/tag/teutonia-2010/ A. Odpowiedz Link Zgłoś
okru-szki Re: symbio?? 04.11.09, 22:12 nie wiem rzeczywiscie jest identyczny tyle ze cena pewnie dla Graco bedzie duzo korzystniejsza Odpowiedz Link Zgłoś
ichmama Re: symbio?? 04.11.09, 22:28 Noo, na pierwszy rzut oka interesujący. Regulowane oparcie w gondoli i przekładana rączka. zastanawiają tylko dwie rzeczy. po pierwsze amortyzacja na przednie kółka - czy jest w praktyce wyczuwalna? i ta spacerówka.. takie kubełkowe nie są zazwyczaj zbyt duże, i brak regulowanego podnóżka. Odpowiedz Link Zgłoś
mama.majki1 Re: symbio?? 05.11.09, 10:45 Widziałam gdzieś inny filmik na temat tego wózka i on mi bardziej przypomina Quini??? Ale może być rzeczywiście obiecujący, szkoda tylko że nie można go nigdzie zobaczyć na żywo? Odpowiedz Link Zgłoś