pacynka27 10.12.09, 16:35 Który maclaren ma najszersze siedzisko. Szukam wózka-parasolki w który wejdzie także trzylatek :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hannah.10 Re: pytanie o maclarena 10.12.09, 16:55 Najwieksze siedzonko ma Techno XLR. Ale on caly jest wielki i dla mnie uciazliwe byloby wozenie w nim 3 latka. Chociaz to zalezy od wielkosci dziecka. Jedne 3 latki to przecinaki, a inne wygladaja jak 5 latki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
msa-bu Re: pytanie o maclarena 11.12.09, 13:45 trzylatek w queście będzie zwinięty w kłębuszek. Xlr jest pod tym względem lepszy i wygodniejszy. Nie przesadzajmy, że xlr jest kolubryną. To raczej większa parasolka, ale jednak parasolka Odpowiedz Link Zgłoś
zabka11 Re: pytanie o maclarena 11.12.09, 14:24 Pytasz o maclarena, ale może popatrzysz na Buggstera. Szeeerokie siedzisko, nawet 4 latek ma luz, do tego składa się "na krótszy" niż maclaren. Zdjęcia mam w galeri, jeśli chcesz pooglądać. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sadzik81 Re: pytanie o maclarena 11.12.09, 17:39 Nie przesadzajmy z tym ze dziecko wyglada w quescie na scisniete no chyba ze jest to dziecko naprawde grube,to sie zgodze.Ja wozilam w quescie juz kilka razy moja 7letnia corke.Moj syn ma dwa latka i bardzo lubi jezdzic w tym wozku,i teraz w kurtce zimowej wyglada normalnie.No ale rozuiem ze kazdy ma inny gust i priorytety. Odpowiedz Link Zgłoś
anm-aj Re: pytanie o maclarena 11.12.09, 14:34 Moja 3 letnia corka bardzo wygodnie jezdzila latem w quescie, nawet spala na wczasach. Wazyla wtedy 15-16 kg. Odpowiedz Link Zgłoś
kr.kr Re: pytanie o maclarena 12.12.09, 12:36 jak nie musi spac to i w volo bedzie wygodnie ja mam volo i 100cm dziecko - szczuple, ale ma sporoo miejsca a wozek zdecydowanie przyjemniejszy niz xlr no tyle ze volo, to moim zdaniem nie jest wozek na zime... chociaz moze dla 3latka wystarczy, to juz nie dzidzius Odpowiedz Link Zgłoś
mama2chlopcow Re: pytanie o maclarena 12.12.09, 19:08 mój 4,5 latek jak młodszy brat go wpuści do swojego Techno xt to też spokojnie się mieści... Odpowiedz Link Zgłoś
ela-e22 Re: pytanie o maclarena 12.12.09, 19:56 Mój 4,5 latek też chętnie podsiada młodszego brata. Wygodnie jechał w Queście , techno XT i Nomadzie ubrany w zimową kurtkę i z kocykiem na nóżkach :) Jak miał 2,5 roku smacznie sypiał , zimową porą w XLR z nóżkami schowanymi w okrycie od kompletu. Odpowiedz Link Zgłoś