kajunia2 17.01.10, 17:22 mam nadzieję,że będzie super,czekam na przesyłkę.zobaczymy:)zamówiłam kolor czarny(dla chłopca).długo szukałam,czytałam i oglądałam aż wreszcie wybór padł na BEAT'a :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ppaskuda Re: nareszcie:)zamówiłam M&P BEAT:) 17.01.10, 18:34 Napisz później proszę wrażenia z użytkowania go i czy nadaje się do końca okresu wózkowego :) Marzy mi się buggster,nawet używany,ale jeśli finanse mi na niego nie pozwolą to jestem zdecydowana na beat właśnie i też czarny dla chłopca. a gdzie zamawiałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
kajunia2 Re: nareszcie:)zamówiłam M&P BEAT:) 17.01.10, 19:47 na Allegro.Pan miał wystawiony jeden z daszkiem i jeden bez(ja kupiłam ten z daszkiem).jak tylko przyjdzie napiszę jak wrażenia.jeśli masz jakieś pytania jeszcze to pisz :) Odpowiedz Link Zgłoś
ppaskuda Re: nareszcie:)zamówiłam M&P BEAT:) 17.01.10, 20:45 W jakim wieku jest twó synek? bo mój w lutym będzie miał rok i na wiosnę chcę kupic właśnie lekką spacerówkę. myslisz,że beat będzie dobry?Młody raczej nie spi na spacerach,ale przecież mały jeszcze jest i wszystko się może zdarzyć,więc szukam wózka z rozkładanym oparciem,niekoniecznie na płasko. szkoda tylko,że beat nie ma pałąka,ale może będzie pasował inny :) Odpowiedz Link Zgłoś
isabel_o do ppaskuda 18.01.10, 11:03 Ja planuję sprzedać buggstera. Jest jak nowy bo miałam kaprys na inny kolor i zmieniłam tapicerkę na nowiutką i raptem zdążyłam użyć ze 3 razy. Stelaż też super stan bo mam duzo wózków więc był sporadycznie używany. Buggester jest błękitny na czarnym stelażu. Chcę sprzedać w komplecie ze śpiworkiem uszytym przez naszą Magdę forumową oczywiście pod kolor wózka. Czyli ortalion czarny a polarek błękitny. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
figama Re: do isabel_o 18.01.10, 11:51 Jeżeli można ja jestem chętna do kupna buggstera poproszę o kontakt na figama@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
misiowamama M&P Beat jest super! 18.01.10, 13:26 Bardzo dobry wybór, gratuluję, ja kupiłam w listopadzie i jak na razie sprawuje się super. Bardzo dobra jakość za niską cenę. Ja też mam czarny - dla chłopca. Uszyłam sobie do niego kolorowy materacyk, wygląda super a jak się zabrudzi to wiadomo - łatwiej wyprać. Barierki nie dokupowałam, synek zaakceptował to w pełni, chociaż wcześniej miał wozek z tacką. Pozdrawiam i życzę miłego użytkowania. Misiowamama Odpowiedz Link Zgłoś
ppaskuda Re: do isabel_o 18.01.10, 19:31 wysłałam ci na priva wiadomość,ale napisze jeszcze tu - poprosze foty i proponowaną cenę na p.sosnowska@gmail.com lub na gazetowego maila :) Odpowiedz Link Zgłoś
kajunia2 Re: nareszcie:)zamówiłam M&P BEAT:) 20.01.10, 17:02 no i mam go:))) jest bardzo fajny.to co zauważyłam na teraz: rączki ma wysoko(nie nadaje się dla niskich osób): oparcie wysokie budka mega duża kosz pod wózkiem naprawdę duży jak na parasolkę fajowa kieszeń z tyłu budki zasuwana na suwaczek lekki na rączkach ma grube gąbeczki fajnie się go prowadzi(z 15 kg 2,5latkiem) lekko się podbija mój synek właśnie w nim śpi(jak wózek dotarł od razu do niego wsiadł i nie chciał wyjść:)) w terenie wypróbujemy dopiero jak pogoda się troszkę poprawi jestem naprawdę zadowolona :))) oby tak dalej :) Odpowiedz Link Zgłoś
ppaskuda Re: nareszcie:)zamówiłam M&P BEAT:) 20.01.10, 18:04 dzięki za opis wózka :) Młody w lutym ma roczek,zobaczymy jak się na wózek rodzinka zrzuci i czy mi styknie na używanego buggstera,a jak nie to na 100% kupuję beat'a :) Odpowiedz Link Zgłoś
misiowamama Re: nareszcie:)zamówiłam M&P BEAT:) 21.01.10, 14:53 Jeśli chodzi o tą wysokość rączek, to zależy jak komu wygodnie prowadzić. Poprzednie wózki miałam z regulacją i zawsze ustawiałam najwyżej jak się dało, więc te rączki w m&p beat są dla mnie idealne choć nie jestem wysoka, mam 160 cm. Natomiast mąż jest trochę ode mnie wyższy i wg niego są trochę za wysoko. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
katrinka82 Re: nareszcie:)zamówiłam M&P BEAT:) 22.01.10, 17:24 A możesz podać wymiary siedziska w Beat? Chodzi mi o podnóżek, powierzchnie do spania i wysokość oparcia?? Odpowiedz Link Zgłoś
kajunia2 Re: nareszcie:)zamówiłam M&P BEAT:) 23.01.10, 11:18 powierzchnia do spania to ok.87cm wysokość oparcia ok.50cm.a jeśli chodzi o podnóżek to możesz określić o co Ci dokładnie chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
katrinka82 Re: nareszcie:)zamówiłam M&P BEAT:) 23.01.10, 11:58 Chodzi mi o tą ruchomą część, bo moja córka ma dość długie nóżki. W Mutsy już jej wystają. Dziękuję:) Odpowiedz Link Zgłoś
kajunia2 Re: nareszcie:)zamówiłam M&P BEAT:) 25.01.10, 20:07 jeśli chodzi o podnóżek to całość (siedzenie +podnóżek) to ok.40cm a sam podnóżek to tak ok 16cm.pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
agalas87 Re: nareszcie:)zamówiłam M&P BEAT:) 06.02.10, 14:11 widzę ze mamy synka w podobnym wieku:)tez jestem zainteresowana kupnem tego wózka tylko martwi mnie to czy nóżki się opierają o podnóżek. Bo teraz mam taki wózek ze nie jest to możliwe i nóżki dziecka zwisają i widać że to niewygodne jest dla niego:/ Odpowiedz Link Zgłoś
agalas87 Re: do kajunia2 06.02.10, 14:14 widzę ze mamy synka w podobnym wieku:)tez jestem zainteresowana kupnem tego wózka tylko martwi mnie to czy nóżki się opierają o podnóżek. Bo teraz mam taki wózek ze nie jest to możliwe i nóżki dziecka zwisają i widać że to niewygodne jest dla niego:/ Odpowiedz Link Zgłoś