gorask 19.03.10, 15:24 Który polecacie? Chciałabym, żeby sprawdził się nad morzem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monikatra Re: Inglesina Trip czy Chicco Multiway? 20.03.10, 22:11 Miałam identyczny dylemat. Kupiłam Chicco Multiway z prostej przyczyny: bo juz mi sie nie chcialo jechac oglądać Inglesiny Trip. Do dziś nie wiem, czy dobrze zrobiłam, także chętnie poczytam opinie. W Chicco w kopmlecie jest pałag, folia przeciwdeszczowa, uchwyt na kubeczek, śpiworek oraz torba - czyli full wypas :-) A w inglesinie chyba nie ma nic w cenie wózka. Nie podoba mi sie kolorystyka Chicco. Odpowiedz Link Zgłoś
anusia_kra Re: Inglesina Trip czy Chicco Multiway? 21.03.10, 00:18 Miałam Trip i mam Multiwaya. Trip trzeszczał i niewiele dało się z nim zrobić. Duzo forumek twiedzi, że ich model wogóle nie hałasuje za to ja jakimś cudem 8 na 10 Inglesin słysze z daleka. Multiway jeżdzi cicho praktycznie wogóle go nie smaruje. Na plus dla Multi przejedzie po każdym terenie, dobrze sobie radzi na śniegu i dość dobrze na plaży. Inglesine będzie Ci się napewno lżej podbijać, bo ma kopnięty stelaż. Z kolei Multi ma chyba największe siedzisko z parasolek. O ile mój młody przeciętny 2-latek ok 14 kg w większość wózków ma na styk to w Multi potrafi się wygodnie wyspać z łapkami koło główki (Inglesina jest jednak węższa). Wagowo ok kg różnicy na korzyść Inglesiny. Z dod gadzetów do Multi nigdy nie skorzystałam. Kubek jakoś mi przeszkadzał przy wkładaniu wózka do bagażnika, w zimie jeżdze ze śpiworkiem także nigdy nie użyłam osłonki. Odpowiedz Link Zgłoś
anusia_kra Re: Inglesina Trip czy Chicco Multiway? 21.03.10, 00:20 i jeszcze w Multi jest fajnie rozwiązana budka, odpinasz tylnią części zostaje daszek + budkę naciągałam bez problemu do przodu jak młody był na etapie szarpania parasolek Odpowiedz Link Zgłoś