agulalula 07.05.10, 10:27 Wkurza mnie mutsy, ciezko sie wklada dziecko. Mala na 8 mies i wazy 9,5 kg, ledwo sie w nim miesci, co myslicie o zmianie na P3? Mutsy kupiony w grudniu, jesli ktoś jest zainteresowany proszę o info. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
groniek1977 Re: Mutsy 4 RIDER na Peg Perego Pliko P3 09.05.10, 21:59 Pliko jest długi (po rozłożeniu ponad 90cm), siedzisko dosyć szerokie (chyba 34),a oparcie wysokie-50cm. Tyle tylko,że oparcie ma duże boczki, co jest plusem,ale zwęża je znacząco-w najwęższym miejscu 25cm. No i teraz musisz sama zdecydować. Myślę,że na wiosnę, lato wózek super,ale zimą możesz mieć wrażenie,że mała jest wciśnięta w to oparcie. Najlepiej przymierz córkę. Odpowiedz Link Zgłoś
pszczylaszczka Re: Mutsy 4 RIDER na Peg Perego Pliko P3 10.05.10, 11:04 a jaki mutsy ? wyslij zdjecia prosze Odpowiedz Link Zgłoś
edyta_32 Re: Mutsy 4 RIDER na Peg Perego Pliko P3 10.05.10, 22:05 Widze,że masz dokładnie takie samo odoczucie jak ja na temat Mutsy. Moja również ma 8 m-cy i waży 8,5 kg a ledwo się w nim mieści. Nienawidzę tego wózka. Ja również chętnie go sprzedam lub zamienię. Odpowiedz Link Zgłoś
edyta_32 Re: Mutsy 4 RIDER na Peg Perego Pliko P3 10.05.10, 22:08 kupiony w sierpniu 2009 r -na gwarancji. Odpowiedz Link Zgłoś
dominika101 Re: Mutsy 4 RIDER na Peg Perego Pliko P3 11.05.10, 08:41 ja mialam mutsy urban rider i zamienilam na pliko ja akurat uwielbialam mutsy i dla mnie ta zamiana to byla porażka, ale musialam zmienić wózek, bo babcia zajmująca się malą chciala mieć nieco lżejszy i najlepiej parasolkę córka miala 9 miesięcy i ważyla też sporo dla mnie pliko to porażka, cięzko się podbija, jakoś tak trzeszczy, trzęsie się, od razu przetarl nam się koszyk na dole ale babcia byla zadowolona mlodszej córce ( 7 miesięcy i 10,5kg wagi ;-) kupilam maclarena xlr i mnie on bardziej odpowiada niż pliko cudownie jeździ i latwo się podbija, ma przydatne kieszonki, świetnie rozkladaną budkę - na razie jestem zachwycona Odpowiedz Link Zgłoś
agulalula Re: Mutsy 4 RIDER na Peg Perego Pliko P3 12.05.10, 22:28 no wlasnie, odkrylam maclarena xlr i chyba własnie na niego zamienię! Boje sie tyko czy 8 mies nie jest za maly na tak malo zabudowany wozek, co z zima? bedzie wtedy miala rok i 2 mies? Mutsy mam 4 rider, kupiony w grudniu, kolor active black - nie ma sladów zniszczenia - zadnego. Odpowiedz Link Zgłoś