calineczka793 saras-wati 03.11.10, 20:40 Odpowiedział mi Pan z all., że gdzieś widział rączki do Elite - koszt orientacyjny ok 250zł;-) pozdrawiam! doti ps. i jak mini? Odpowiedz Link Zgłoś
saras-wati Re: saras-wati 04.11.10, 08:36 napisałam wyżej;) Będziesz zamawiała tą rączkę? W sumie przyzwyczaiłam się do tej rączki, ale może na wiosnę? Odpowiedz Link Zgłoś
calineczka793 Re: saras-wati 04.11.10, 10:12 Hejka:-) Ja chyba zamówię, jeśli Pan S. znajdzie tą w ogóle tąrączkę - mnie rączka w Mini doprowadza do szału, ale może to przez to, ze mam też Elite i w nim jestem zakochana;-) I widzę jakie Mini ma niedociągnięcia w porównaniu do Elite;-) Jednak na oba wózki nie mogę narzekać - chociaż zarzekałam się, że to będą ostatnie wózki, a tak mnie coś korci któryś Bugaboo może Bee+ może Camelen - chociaż gondola mi już nie jest potrzebna;-). Dam Ci znać jak coś Pan S. załatwi;-) Pozdrawiam1 Doti Odpowiedz Link Zgłoś
isabel_o Re: saras-wati 04.11.10, 11:26 U mnie też elite miał być ostatni. Sprzedałam urbana i skusiłam się na następny... Ale trafiła mi się atrakcyjna oferta używanego, więc spełniłam swoje marzenie;) Ale na tym już koniec! Ten już jest naprawdę ostatni :) Odpowiedz Link Zgłoś
calineczka793 Re: saras-wati 04.11.10, 13:16 Z tego co się orientuję to Iza kupiła Cameleona;-) Za mną chodzi któryś z Bugaboo i znowu mi się wózki śnia po nocach;-) Odpowiedz Link Zgłoś
didis Re: saras-wati 04.11.10, 13:28 szkoda ze nie potrzebujesz gondoli bo ja bede swojego sprzedawała Odpowiedz Link Zgłoś
isabel_o Re: saras-wati 04.11.10, 13:32 Tak cameleona:) Potraktowałam to również jako inwestycję bo okazyjna cena mi się trafiła (babka się przeprowadzała i chciała się go szybko pozbyć...). A jednocześnie okazało się, że mojemu dwulatkowi jest w nim super. Śpi po 2 godz na spacerze, a już dawno to mu się nie zdarzało... Budę polarową zamieniłam na canvas (niebieściutką) i jest o wiele lepiej, bo nie wisi mu na głowie jak jest złożona. Lepiej się układa... Odpowiedz Link Zgłoś
didis Re: saras-wati 04.11.10, 15:07 A tą canvas kupiłaś jakoś tanio, bo ja nie chciałam inwestowac 350 i mam polarową, ale też jest ok wg mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
onebeata_k Mini czterokołowe z de 07.11.10, 11:14 Dziewczyny, czy ten model BJ Mini na czterech kołach, który można dostać w Niemczech jest jeszcze gdzieś dostępny? Mam na niego ochotę i tak się zastanawiam. który fajniejszy. Może ktoś go widział na żywo i ma porównanie z trójkołowym? Jak nie kupię tego to będę ściągać fioletowy ze Stanów jak się w końcu pojawi:-) Odpowiedz Link Zgłoś
agnes_nyc Re: Mini czterokołowe z de 07.11.10, 11:31 Na fioletowy sa juz zamowienia pre order to zapewne bedzie ich nie duzo jesli jestes zainteresowana to juz musisz w sklepie skladac zamowienie i wysla ci w marcu :) Odpowiedz Link Zgłoś
onebeata_k Re: Mini czterokołowe z de 07.11.10, 11:49 O rzesz... Czyli muszę się szybko decydować. Agnes a czy te wersje czterokołowe są w Stanach dostępne? Odpowiedz Link Zgłoś
agnes_nyc Re: Mini czterokołowe z de 07.11.10, 12:23 powiem ci ze pierwszy raz slysze o czterokolowych :) podwojne sa czterokolowe ale nie pojedyncze wozki - podaj lina na priv bo ciekawa jestem jak to wyglada czasem sie zdarza ze kazdy rynek otrzymuje inny model,kolor itp i to co jest na rynku niemieckim czy amerykanskim nigdy moze nie byc na polskim Odpowiedz Link Zgłoś
didis Re: Mini czterokołowe z de 07.11.10, 12:37 Już było o tych wózkach 4 kołowych, ale wg mnie sa pokraczne:P Odpowiedz Link Zgłoś
onebeata_k Re: Mini czterokołowe z de 07.11.10, 14:00 Czy ja wiem, wózek jak wózek. Może nie jest aż tak nowoczesny z wyglądu ale żeby od razu pokraczny:-) Może jest bardziej stabilny, nie lubię w trójkołowcach tego momentu jak wjeżdżam na chodnik przednim kołem a wtedy muszę unieść wózek żeby wjechać pozostałymi. Ja jednym kole wózek się wtedy chwieje i trzeba go trzymać mocno a taki co ma dwa koła to sam się opiera na tych właśnie kołach. Masz może linka do tego wątku o czterokołowcu? Nie mogę znaleźć. Odpowiedz Link Zgłoś
saras-wati link do wątku o 4 kołowym mini 07.11.10, 14:28 forum.gazeta.pl/forum/w,22462,117123685,117123685,Baby_Jogger_City_Mini_z_innymi_kolkami_.html Odpowiedz Link Zgłoś
froobek Re: Baby jogger city mini 07.11.10, 17:40 Czy ten wózek należy raczej do małych spacerówek na końcówkę wózkowania, czy do pełnowymiarowych (widzę, że jest możliwość montażu gondoli)? Kusi waga i sposób składania, ale chciałabym tez wreszcie odczuć, że mam w domu wyraźnie mniejszy, zgrabniejszy wózek (niż Jane Nomad). Odpowiedz Link Zgłoś
onebeata_k Re: Baby jogger city mini 09.11.10, 13:26 A czy są jeszcze jakieś różnice pomiędzy tymi wózkami z USA a dostępnymi w Polsce poza kolorem? Tzn wiem, że różne roczniki mają inne kosze itp. ale chodzi mi np. o jakość materiału, rączkę- gumowa czy plastikowa i inne tego typu szczegóły. Chodzi za mną ten kolor Stone i jeśli ktoś go widział na żywo to błagam o opinię czy jest bardzo jasny bo na zdjęciach katalogowych trudno mi nawet stwierdzić czy to brąz, beż czy szary. Czy ten materiał łatwo się czyści? Najbardziej podoba mi się fiolet ale obawiam się, że dziecko może mi wyrosnąć z wózka zanim bym go dostała... Jak nie Stone to chyba na czarny się zdecyduje. Odpowiedz Link Zgłoś
didis Re: Baby jogger city mini 09.11.10, 15:31 Nie ma bo to są te wózki z USA:) Tylko rocznik 2011 się rózni utwardzanym oparciem i większą pionizacją oparcia, go wPolsce jeszcze nie ma, w USA jest. Odpowiedz Link Zgłoś
bogna_78 Re: Baby jogger city mini 03.03.11, 17:35 dziewczyny, podpowiedzcie, bo jakos nie umiem się zdecydować - chcę kupic BJ City Mini, ale jakos kolory dostepne u nas nie odpowiadają mi. No chyba że ten fioletowy (nie spieszy mi się, moge zaczekać do lata). to ma być wózek dla chłopca. Mam mozliwość przywiezieni wózka z londynu, a tam jest fajna wersja tego wóza City Metro, w kolorze czarnym, czarna rama + paski czerwone albo turkusowe. Na zdjęciach wygląda super. ale jak w rzeczywistości? nie jest za czarny na lato? Który na żywo może lepiej wyglądać, ten czarny np.z turkusem czy fioletowy? ale mam dylemat. Odpowiedz Link Zgłoś
kk7367 Bogna 03.03.11, 18:04 Bogna, ja myslę, że dla chłopaka to fajny by był ten Metro czarno-turkusowy. Ja też jestem nim zainteresowana. Jeśli masz mozliwośc sprowadzenia, to ja bym była chętna ( może taniej wyjdzie przesyłka) Odpowiedz Link Zgłoś
agnes_nyc bogna 03.03.11, 20:11 ja tez chetna na turkus :) w zaleznosci jaka cena Odpowiedz Link Zgłoś
bogna_78 Re: bogna 03.03.11, 20:18 dziewczyny, to jest tak że moja koleżanka ma znajomego w Londynie, on tam miałby zamówić mi wózek z przesyłką do siebie (teoretycznie mógły osobiście pojechac i kupić, ale az tak wielkoduszny nie jest). Ta moja koleżanka jedzie pod koniec marca do Londynu i przywiozłaby go po prostu autokarem do Polski. Więc kilku wózków raczej nie miałaby jak zabrać :) Odpowiedz Link Zgłoś
bogna_78 Re: bogna 03.03.11, 20:20 tylk że te wózki City Metro, patrząc po zdjęciach, są starszego typu, tzn. maja mniejsz kosz i zapewne nieusztywniane oparcie - mimo tego byście ten wybrały? Odpowiedz Link Zgłoś
kk7367 Re: bogna 03.03.11, 20:31 A czy te wózki są dostępne w tej chwili, bo jak patrzyłam to pojawiała sie data 31.05, ale może ja po prostu cos źle odczytałam. Bogna, daj namiar gdzie te wózki, może ja poszukam kogoś w UK. Kurcze , strasznie mi się ten z turkusem podoba, na koszu mi nie zależy, a usztywnienie można kupić od agnes. Odpowiedz Link Zgłoś
bogna_78 Re: bogna 03.03.11, 20:51 kurcze, dopiero to doczytałam na stronce (Kiddicare). w takim razie trzeba szukać w innych sklepach. Odpowiedz Link Zgłoś
kk7367 Re: bogna 03.03.11, 20:55 To jak znajdziesz, - wklej link, ja z angielski to tak sobie..... Odpowiedz Link Zgłoś
bogna_78 Re: bogna 12.05.11, 21:17 oczywiście nie znalazłam... :( chyba tylko Kiddicare sprzedaje Metro. dziewczyny, jak to jest z gwarancją wózków kupionych w UK lub USA? Odpowiedz Link Zgłoś
bogna_78 Re: bogna 21.05.11, 20:36 dziewczyny, spieszę pochwalic się, że dzisiaj wygrałam aukcję city mini w kolorze Red/Cream/Black!! to chyba najładniejsza wersja kolorystyczna tego wózka, nawet fajniejsza wg mnie od czarnych z wstawkami czerwonymi lub turkusowymi. cały czas głowiłam się, czy sciągac z UK tego czarnego, czy kupic w Polsce pomaranczowego, a tu proszę, przypadkiem "wpadłam" na aukcję tego. jestem mega happy, oby tylko z wózkiem było wszysko ok (jest nowy). no i nie wiem, co z gwarancją takiego wózka. no ale te watpliwości może rozwieje mi sprzedawca. Odpowiedz Link Zgłoś
ollasja Re: bogna 21.05.11, 22:05 Gratuluję! No własnie widziałam tez tę aukcję. I zastanawiam się, z którego roku jest ten model? Ma trochę inny kosz i budka na wszystkich zdjęciach jakby nierozlożona do końca (nie jest mniejsza?). Napisz opinię, jak już do Ciebie dotrze :))) Odpowiedz Link Zgłoś
bogna_78 Re: bogna 21.05.11, 22:40 to jest ten pprzedni model, wlasnie z mniejszym koszem, ale ma juz usztywnienie oparcia, więc mniemam że jest to 2010. a budka moim zdaniem na bank się rozkłada "normalnie", bo widać na zdjęciach takie hm.. marszczenie, jakby było tam więcej materiału (w miejscu, gdzie się schodzą "pręty" budki Odpowiedz Link Zgłoś
bogna_78 Re: bogna 21.05.11, 22:41 trochę żałuję tego kosza, no ale najwyżej nie będę wozić byle czego :) a zakupów i tak wózkiem nie wożę Odpowiedz Link Zgłoś
tygisek Re: bogna 22.05.11, 10:33 ja mam ten mniejszy kosz, a w szoku jestem ile tam sie miesci, naprawde, a w razie czego mozna kupic kosz ten nowy w serwisie, jesli zechcesz... Odpowiedz Link Zgłoś
bogna_78 Re: bogna 22.05.11, 20:29 ooo, nie wiedziałam, że jest taka możliwość. dzięki za info! :) Odpowiedz Link Zgłoś
sylki Re: bogna 22.05.11, 22:26 miałam go licytować, ale zero kontaktu ze sprzedającym. Zero odpowiedzi czy wózek ma gwarancję, więc mniemam, że nie ma. Kolor cudny :D Odpowiedz Link Zgłoś
agnes_nyc Re: bogna 23.05.11, 07:00 wozek napewno nie ma polskiej gwarancji bo w Polsce nie ma takich modeli ten model pochodzi z UK i tylko tam bedzie mozna go reklamowac Odpowiedz Link Zgłoś
bogna_78 Re: bogna 23.05.11, 09:35 to wiem, że w Polsce nie ma gwarnacji, tylko zastanawiam się, czy w ogóle jest, tzn. jak odbywa się w przypadku gdy wózek kupiony za granicą. Reklamuję za posrednictwem sprzedajacego (jesli kupiłam na all). Szczerze mówiąc tak mi sie spodpbał ten wózek, że gwarancja zeszła na drugi plan :) będę liczyć na to, że z wózkiem nic się nie stanie :) Ewentualnie będę płacić za naprawę w Polsce (tfu tfu) Odpowiedz Link Zgłoś
agnes_nyc Re: bogna 24.05.11, 16:12 to fajnie mi tez sie podobaja te modele z uk miejmy nadzieje ze bedziesz miala problemow :) w razie czego pisz jesli bede mogla pomoc to pomoge Odpowiedz Link Zgłoś
isabel_o Re: tygisek 26.05.11, 09:46 Aga Ty masz większy kosz :) Zobacz na kartonie masz napis: "new larger basket" Masz już większy niż te stare mini, ale nie w nowym kształcie jak teraz są. Ale tak na marginesie to powiem, że nie masz czego żałować bo ten kosz co mam z tegorocznego mini jest mniej wygodny. Wygląda ładnie ale gorzej się do niego pakuje bo ten Twój ma gumki po bokach i jak się pakuje coś większego to nie ma problemu z włożeniem a ten kosz co mam teraz ładnie trzyma formę - kształt, ale nie ma tych gumek i muszę rzeczy wkładać pojedynczo a nie np. całą siatę... Odpowiedz Link Zgłoś
agnes_nyc W Polsce nie ma ...... 24.05.11, 16:15 W Polsce nie ma dozywotniej gwarancji na stelaz CITY MINI dzis potwierdzilam ta informacje w Euro Trade wiec nie wierzcie sprzedawcom ktorzy wciskaja kit o dozywotniej gwarancji na stelaz w Polsce Odpowiedz Link Zgłoś
bogna_78 mam :) 25.05.11, 17:46 spieszę pochwalić się, że dotarł do mniej mój City Mini :) Jest cuuudny. co prawda kolor budki to nie intensywna czerwień, jak na zdjęciach, a raczej bordo, ale tez wygląda świetnie. Po domu prowadzi się super, zobaczymy, jak na moich chodnikach :) aaa, i ku mojemu wielkiemu uradowaniu ma ten większy kosz, juuupii :). no alenie ma usztywnienia plecków, ale zastanawiam się, czy bąblowi, który zaraz skonczy 7 mies jest to potrzebne? sama nie wiem. agnes, dzięki za zaoferowanie pomocy w razie czego :) Pan odpisał, że w przypadku "awarii" pomoże w reklamacji, ale pozyjemy, zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
bogna_78 Re: mam :) 25.05.11, 19:46 już, już, dziecię usypiałam :) jeszcze folii nie zdązyłam do końca zedrzeć :) Odpowiedz Link Zgłoś
bogna_78 Re: mam :) 25.05.11, 23:01 dzieki :). mam nadzieję, że jutro będzie pogoda, bo juz nie mogę doczekać się tego testowania :) Odpowiedz Link Zgłoś
bogna_78 Re: mam :) 26.05.11, 18:08 ja już po pierwszych testach :) wózek jeździ rewelacynie. mioodzio. co prawda amortyzacji prawie zero, ale dla mnie to jest na plus, mały inaczej nie zaśnie jak go nie wytrzęsie :). super wjeźdza na niskie krawęźniki. podbija się ciut gorzej niż Cameleon, ale i tak jest ok. to tyle w skrócie :) Odpowiedz Link Zgłoś
marafioti Re: my tez chcemy taki 31.05.11, 11:07 czesc my tez sie zastanawiamy nad tym wozkiem. nadal nie wiem czy zdecydowac sie na 3 czy 4 kola. niestety w pl z 4 kolowcow jest tylko kolor czarny. czy dokupywalas drazek i pokrowiec na nogi???. to jest twoj jedyny wozek?? bo nasz max na razie jezdzi jeszcze w wozku glebokim, nie chcialabym znow kupowac za duzo wozkow - co stalo sie przy starszym dziecku (wszystkie rozwalilismy). bogna_78 napisała: > już, już, dziecię usypiałam :) > jeszcze folii nie zdązyłam do końca zedrzeć :) > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
duraczek Re: my tez chcemy taki 31.05.11, 14:09 są tez inne kolor niż czarny - zobacz np. www.o-baby.de/katalog/baby-jogger/baby-jogger-city-minisand-black_BJ81126.html Odpowiedz Link Zgłoś
bogna_78 Re: my tez chcemy taki 01.06.11, 10:02 na razie kupiłam "goly" wóżek, bez żadnych dodatków. ale mam zamiar na jesień/zimę kupić śpiworek, a jak mały będzie dobrze siedział to tackę. mam jeszcze " na stanie" Cameleona, ale używam go tylko gdy jedziemy samochodem na zakupy (wpinam w niego fotelik) Odpowiedz Link Zgłoś
marafioti Re: Baby jogger city mini 01.06.11, 19:25 szybkie pytanie. ten wozek nadaje sie dla 6-8 miesiecznego dziecka. nadal nie wiem czy wybrac elite czy mini.moze pomozecie. Odpowiedz Link Zgłoś
kk7367 Re: Baby jogger city mini 01.06.11, 20:21 Mini nadaje się dla takiego dziecka, ja swojego wozilam jak miał 6 miesiecy ale......... do dzis żałuję, że nie wzięłam Elite. Jako jeden jedyny wózek. Odpowiedz Link Zgłoś
bogna_78 Re: Baby jogger city mini 01.06.11, 20:39 mój brzdąc za tydzien skonczy 7 mies, wożę go od niedawna. tylko chyba muszę e usztywnienie plecków dokupić, bo ciut sę jednak zapada. tez zastnawiałam się nad elite, ale wtedy musiałabym kupić jezcze jeden (trzeci) wózek do samochodu, na wyjazd wakacyjny itd, bo jednak elite zajmuje więcej miejsca po złożeniu niz Mini. Jesli jako jedyny - to bym brała Mini, jeśli masz zamiar kupić jeszcze dodatkowo coś mniejszego (np. parasolkę), to bym wzięła Elite. Odpowiedz Link Zgłoś
marafioti Re:r city mini -snieg?? 01.06.11, 21:54 glupie. a co ze sniegiem, czy mini go pokona, bo elite na pewno. Odpowiedz Link Zgłoś
bogna_78 Re:r city mini -snieg?? 03.06.11, 18:25 dziewczyn, gdzie mozna dostać to usztywnienie plecków do Mini? mały jednak troche się zapada, myślę, że to usztywnienie przydałoby się. Odpowiedz Link Zgłoś
agnes_nyc Re:r city mini -snieg?? 03.06.11, 18:36 jedynie w usa mozesz kupic usztywnienie ja kiedys mialam ale sprzedalam dodatowo dziewczyny wkladaly sztywna tekture i tez bylo ok Odpowiedz Link Zgłoś
bogna_78 Re:r city mini -snieg?? 03.06.11, 19:36 aha, no właśnie patrzę, że na twojej stronce nie ma mozliwości kupna tego usztywnienia. no szkoda że się spóźniłam. no nic, będę coś kombinować :) Odpowiedz Link Zgłoś
babeth city mini 05.06.11, 23:43 Dziewczyny pomóżcie. Po dokładnej lekturze forum myślę, że mamy już typ wózka: City mini. I teraz dylemat kusi nas 4 kołowiec ale odstrasza czarny kolor. A na ten moment tylko taka wersja w Pl jest dostępna. Czy któraś z Was woziła dziecko w czarnym wózku latem. Ze względu na brak możliwości wyboru koloru w 4-kołowcu rozważamy 3-kołowiec. Jak sprawuje się to przednie koło? Odpowiedz Link Zgłoś
babeth Re: city mini 05.06.11, 23:49 I jeszcze jedno: czy dokupowałyście pałąk oraz firmową folię przeciwdeszczową? Odpowiedz Link Zgłoś
agnes_nyc Re: city mini 06.06.11, 07:10 Palaka nie kupisz ewentualnie tylko tacke z tego co ja wiem z serwisu to reklamacji na te przednie kolo bylo bardzo malo wiec najwyrazniej po wymyciu i dokladnej konserwacji dziewczynom nic nie skrzypi Odpowiedz Link Zgłoś
babeth Re: city mini 06.06.11, 08:16 OK, też tego się doczytałam. A co z czarnym kolorem w upalne dni gdyby zdecydować się na 4-kołowca? Odpowiedz Link Zgłoś
agnes_nyc Re: city mini 06.06.11, 09:37 ja osobiscie czarnego na lato bym nie brała (na jesien tak) ale sa dziewczyny którym to nie przeszkadza Odpowiedz Link Zgłoś
babeth Re: city mini 06.06.11, 13:13 Potrzebuję kupić teraz. Wyobrażam sobie, że sprowadzenie z USA zajmuje trochę czasu. Ile? Odpowiedz Link Zgłoś
mak-111 Re: city mini 06.06.11, 15:57 czarny jest sliczny i pasuja do niego wszystkie wkladki. Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_1980 Re: city mini 06.06.11, 17:28 Ja wziełam dla córki 4 -kołowego czarnego i nie żałuję. Oprócz tego że pięknie wygląda to małej wcale nie jest jakoś bardziej gorąco. Jest jak w innych wózkach. Więc po raz kolejny napiszę że kolor nie ma znaczenia, ale jakość materiałów z których jest zrobiony. Materiał w BJCM jest OK. Dla komfortu można założyć wkładkę na siedzisko Odpowiedz Link Zgłoś
babeth Re: city mini 06.06.11, 17:36 Po wielu nocach lektury tego forum już myślałam, że znalazłam rozwiązanie idealne czyli 4 kołowy city mini. Tylko, że ten kolor. Wózek podoba mi się ale boję się, że czerń dodatkowo sprawi, że dzi8ecku w upalnie dni będzie jeszcze cieplej. Odpowiedz Link Zgłoś
agnes_nyc Re: city mini 06.06.11, 18:13 to wszystko zalezy od tego czy lubisz czern ja np nie przepadam ale wozek jest piekny i pewnie wymienie na jesieni :) napisalam na priv Odpowiedz Link Zgłoś
tygisek Re: city mini 06.06.11, 21:45 potwierdzam ;) wczoraj w niedziele bylismy na wycieczce w ZOOsafari, slonce prazylo, ukrop, a moj synek siedzial sobie spokojnie w wozku z przyslonieta budka i nawet nozki poskladal na siedzeniu zeby tez siedzialy pod buda! kiedys przelozylam go spiacego i mokrego z fotelika samochodowego, spal, zaciagnelam cala bude i odslonilam siateczke wentylacyjna, niedosc ze spal smacznie dalej to jeszcze wysechl zupelnie i wcale sie nie pocil, a nie mielismy jeszcze bawelnianej wkladki, sama schowalam sie pod ta buda zeby zobaczyc czy nie robi sie pod nia sauna, nic z tych rzeczy, super cien i przyjemnie tam bylo...nie mialam wczesnej calego czarnego wozka i nie mialam zadnego doswiadczenia, troche mialam obaw, ale jak sie okazuje calkiem niepotrzebnie, czarny mini jest super! Odpowiedz Link Zgłoś
sysia112 Re:r city mini -snieg?? 14.08.12, 09:58 Czy mógłby ktoś napisać jak BJCM sprawuje się na śniegu? To miałby być mój wózek całoroczny. Odpowiedz Link Zgłoś
babeth Re:r city mini -snieg?? 10.06.11, 13:14 Kto jest oficjalnym dystrybutorem Baby Jogger w Polsce? Czy jest serwis gwarancyjny? Odpowiedz Link Zgłoś
sylki Re:r city mini -snieg?? 10.06.11, 15:34 Eurotrade w Krakowie Serwis oczywiście jest Odpowiedz Link Zgłoś
pastelowysweterek Re:r city mini -snieg?? 21.09.11, 21:52 witam jestem nową posiadaczką BJ mini i dokładnie nad tym się zastanawiam jak poradzi on sobie w zimie i czy w ogóle ? ... nie należę do osób które mogą sobie pozwolić na kilka wózków chciałam więc jeden który spełni najwięcej moich oczekiwań przeczytałam dokładnie całość rozmowy i przykuło moją uwagę jeszcze to co pisane było o rączce ... ja idąc mam wrażenie że zaraz kopnę wózek i chętnie kupię tę rączkę z elitte tylko czy dam radę z zamontowaniem jej ? aha i jak z tą folią ? czy warto inwestować w firmową ? wózek mam fioletowy jest śliczny :) Odpowiedz Link Zgłoś
agnes_nyc Re:r city mini -snieg?? 22.09.11, 19:37 raczki z elitta nie dokupisz co do folii to polecam oryginalna jest super dopasowana rowniez jezdze fioletem i uwazam ze kolrek cudny :) Odpowiedz Link Zgłoś
sysia112 Re:r city mini -snieg?? 14.08.12, 09:48 Czy nadal nie można dokupić łamanej rączki? A może ktoś ma do odsprzedania? Ja wygląda serwis BJCM? Czy Euro Trade nadal jest ciężkie w użyciu czy coś się poprawiło? A może pojawił się ktoś nowy? Podoba mi się ten wózek, ale martwi mnie brak ewentualnego serwisu jakby coś się działo :( Odpowiedz Link Zgłoś
dol-ger gdzie joggery w Poznaniu 12.06.11, 22:32 jw, Konkretnie chodzi mi o Elite, ale nie chciałam zaśmiecać forum ;) więc zapytałam tutaj Odpowiedz Link Zgłoś
babeth Re: gdzie joggery w Poznaniu 13.06.11, 13:11 Dziewczyny z uwagi na kolor 4 kołowego raczej decydujemy się na 3 kołowca. Czy kupowałyście firmową folię przeciwdeszczową czy są pasujące tańsze zamienniki? Odpowiedz Link Zgłoś
babeth Re: gdzie joggery w Poznaniu 15.06.11, 20:07 Podnoszę wątek. Czy folia przeciwdeszczowa konieczna jest firmowa czy są inne zamienniki pasujące do baby jogger city mini- 3 kołowca? Odpowiedz Link Zgłoś
mak-111 Re: gdzie joggery w Poznaniu 15.06.11, 21:36 ja ma jakas zwykla uniwersalna. Odpowiedz Link Zgłoś
baranek44 Baby joggery w Poznaniu 06.10.12, 11:20 Maluszek, Serbska 9 w BRW TEL. 61 8429 138 Mają: City Elite. City Select, City Mini, City Mini 4W, City Mini GT Odpowiedz Link Zgłoś
wloaleks Re: Baby jogger city mini 19.07.11, 17:14 Czy jest tu ktoś ze Szczecina kto ma babyjoggera??? Odpowiedz Link Zgłoś