anomalia81 28.07.10, 20:00 wie coś ktoś o tym wózku? widuję na żywo raz w tygodniu i bardzo mi sie podoba, teraz znajoma mi napisała, że on jest do 30 kilo więc warto się nim zainteresować :P - wygląda obłędnie :P jak dla mnie :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
izzyy6 Re: x adventure ufo 29.07.10, 09:14 widzialam go w sklepie ma tez i tylnie obrotowe kola dziwnie sie wtedy go prowadzi ale i fajnie bardzo dobrze sie prezentuje porzadnie wyglada na bardzo fajny wozeczek jesli i tak jest w uzytkowaniu to super tez jestem ciekawa czy ktos go juz ma i moze cos o nim powiedziec Odpowiedz Link Zgłoś
izzyy6 Re: x adventure ufo 29.07.10, 09:21 www.youtube.com/watch?v=ktpdqQQ3-g8&feature=player_embedded Odpowiedz Link Zgłoś
izzyy6 Re: x adventure ufo 29.07.10, 10:03 wiedzialam ze w fotelikach samochodowych jest mp3 ale ze w wozkach jeszcze troche i bedzie mozna podlaczyc sie do laptopa ;oP co by dzieciakowi sie nie nudzilo Odpowiedz Link Zgłoś
froobek Re: x adventure ufo 29.07.10, 18:14 Wygląda fajnie, tylko ma chyba słaby dostęp do kosza. Kusi mnie ten wózek, jako że mam dziecko, które stale domaga się muzyki i już myślałam o noszeniu na spacer małego radia na baterie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kroliczyca80 Re: x adventure ufo 29.07.10, 19:39 Fajny, ale 1: cięzki (podają 10,5 kg) 2: marny dostęp do kosza, nie wyobrażam sobie np. wciskać do tej pochwy siatek z jabłkami czy ziemniakami:D i 3: niby do 30 kg, ale jakoś nie wyobrażam sobie w tym płytkim siedzisku 3-latka... Ogółem: nie dla mnie... Odpowiedz Link Zgłoś
marzena19_75 Re: x adventure ufo 04.08.10, 10:00 ja mam ten wózek od 2 miesięcy. Rewelacja poza koszem. W sumie całkiem pojemny ale wkładanie i wyjmowanie rzeczy to masakra. Cała reszta super i mogę spokojnie polecic :) Odpowiedz Link Zgłoś