Dodaj do ulubionych

m&p ORA ppp P3 i co ?

27.08.10, 12:45
Dziewczyny poszukuję wózka ale już mam taki metlik w głowie że hho ...
Zwracam sie do was bo mężowi w zasadzie i jeden i drugi pasuję może dlatego że ma już dosyć tysięcznego prezentowanego mu modelu ...
Padło na mamas and papas ora lub peg perego pliko p3
jak się nimi jeździ /ma to być wózek na zakupy do jeżdzenia na spacer itp. na wszelki wypadek po siostrze jest jeszcze deltim frog z wiekszym koszem na zakupy .(kupuje drugi ze wzgledu na kolory froga )
Mi osobiście podobają się oba wózki więc licze na wasze opinie ! Użytkowniczki :)) Aha zapomniałam dodać że chodzi o wózki w/w modeli używane.

ps.podoba mi sie również baby design espiro city .
Synek ma 1,2 mies.
To co pomożecie ???
Obserwuj wątek
    • boo-boo ORA 27.08.10, 13:03
      Ja mam ORĘ jako wózek u rodziców. Powiem,że fajny jest. Rozkłada się zupełnie na
      płasko, zwrotny-łatwa blokada przednich kół, hamulec lekko chodzi, rączka jak
      dla mnie na odpowiedniej wysokości mimo,że wysoka jestem 175 cm. Kosz na zakupy
      nie mały, nie duży- no ale mniejszy o niebo w porównaniu do Fyna którego mam.
      Łatwy dostęp do kosza nawet jak oparcie jest rozłożone zupełnie na płasko-nie to
      co w mclarenach i innych druciastych parasolkach. Wózek łatwo się składa i
      rozkłada, waga no cóż...rzecz względna dla każdego- dla mnie taka sobie nie
      sprawia mi kłopotów choć wiadomo mógłby być lżejszy. Ja jak na razie mimo nie
      dość częstego użytkowania zadowolona jestem- teraz tylko czekam,aż mój dzieć
      zmieni zdanie i wózek jakikolwiek polubi-żeby sobie nim pojeździć.
      • rob-win Re: ORA 27.08.10, 21:04
        a czy raczka daleko od budki jest ? np w xlanderze wydaje mi sie za daleko odsunieta jest dla mnie...
        regulowana gora dol? a daszek tez taki naciagany jak w pliko ? i rozmiarowo siedzisko szersze wezsze niz w ppp ?
        • boo-boo Re: ORA 27.08.10, 22:13
          Nie przyszło mi do głowy zwrócić uwagi na odległość rączki od budki ale chyba
          jest ok bo nie sprawia mi żadnych kłopotów. Rączka nie jest regulowana.Co do
          tego jak Ora ma się do Pliko to nie wiem bo nie miałam okazji tego drugiego
          wypróbować. O rozmiarach na razie też ci nie napiszę bo wózek jest u
          rodziców-dopiero pod koniec września tam będę to wtedy mogę wymierzyć-jeśli ci
          się nie śpieszy....Powiem tylko tyle,że jak dwulatka mojej koleżanki wsiadła to
          miała jeszcze sporo miejsca.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka