Dodaj do ulubionych

buggster po raz kolejny

06.01.11, 11:04
wiem, ze bylo juz duuuuzo watkow zachwalajacych, ale musze przekonac mojego m, ze potrzebujemy kolejnego wozka. dlatego baaaaardzo prosze napiszcie mi plusy tego wozka, za co go kochacie (bo, ze tak jest to juz wiem :) ). bede wam bardzo wdzieczna. chodzi o takie argumenty, ktore przekonaja najtwardszego :). minusiki tez mozecie napisac (moge mu przeciez o nich nie wspominac :)).
Obserwuj wątek
    • mme_marsupilami Re: buggster po raz kolejny 06.01.11, 11:37
      Na temat Buggstera piejemy peany juz od dawna. Niezbedna potrzebe posiadania Buggstera zauwazyl jak sie z klamota Chicco Ct 0.1 przesiedlismy. Argumenty nie do przebicia: wygoda dziecka (szerokie siedzisko, kurtka zimowa nie robi z malucha sardynki w puszce), waga wozka i duzy zakupowy koszyk, wygoda prowadzenia. Wada: system skladania, ale idzie sie szybko przyzywczaic.
      • mak-111 Re: buggster po raz kolejny 07.01.11, 20:55
        mam jeszcze pytanie o wysokosc raczek. wyczytalam, ze jakas dziewczyna o wys. 178 cm narzekala, ze niskie, a ja mam 175, a m. 180cm i teraz juz zaczelam sie zastanawiac czy nie bedzie mi niewygodnie. a moze to wzgledne jest?
        • sylki Re: buggster po raz kolejny 07.01.11, 21:21
          ok 107 cm
          • mak-111 Re: buggster po raz kolejny 07.01.11, 21:42
            eeee no to wysoko. czyli kolejny plus dla buggstera :).
            • mysza130 Re: buggster po raz kolejny 08.01.11, 16:43
              Posiadam buggstera 2 mies..:) same zalety:) totalny brak minusów jak dla mnie:) lekki,świetnie się podbija,nadspodziewanie świetnie prowadzi jak na to że to trójkołowiec i ma dwie rączki,amortyzacja niezła jak na spacerówę no i daje radę nawet na śniegu..no i szerokie,duże siedzisko spokojnie dla czterolatka,kosz duży,koła gumowane szerokie solidne,tapicerka cała do ściągnięcia i wyprania.Mój mąż ma 1,85 i dobrze mu się wózek prowadzi..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka