sunshine170982 21.02.11, 22:02 Jaki kolor maclarena xlr wybralibyscie dla chłopca? czarny+ beż czy brąz + błękit? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kontra24 Re: Maclaren xlr - kolor 21.02.11, 22:12 Ja zarówno dla chłopca jak i dziewczynki wybrałabym czarny+beż. Bardzo ładnie wygląda Odpowiedz Link Zgłoś
srebrno-listka Re: Maclaren xlr - kolor 21.02.11, 22:40 ja mam dla chłopca brąz + błękit. chciałam czarny+ beż, bo na zdjęciach mi się podobał, ale na żywo już nie. Odpowiedz Link Zgłoś
izzyy6 Re: Maclaren xlr - kolor 22.02.11, 17:02 czarny bez jest bardzo ladny elegancko wyglada albo ten z nowej kolekcji czerwony dla chlopaka tez pasuje, Odpowiedz Link Zgłoś
joven Re: Maclaren xlr - kolor 22.02.11, 23:07 Wybrałam czarny - beż dla chłopca :) Jest świetny!! Odpowiedz Link Zgłoś
fasol-inka Re: Maclaren xlr - kolor 24.02.11, 21:05 ja mam fiolet, ale gdybym teraz kupowała to tylko czerwony Odpowiedz Link Zgłoś
izzyy6 Re: Maclaren xlr - kolor 25.02.11, 17:37 tylko nie wiem jak jest ta czerwien w xlr bo w xt widzialam na zywo i jak bardzo lubie czerwony to niestey w tym wypadku wozek wyglada jak dla mnie okropnie Odpowiedz Link Zgłoś
jolenka77 Re: Maclaren xlr - kolor 01.03.11, 21:05 Ten "czerwony" xlr to tylko na zdjęciach na żywo to mocny róż- swoją drogą bardzo ładny kolor ale raczej nie dla chłopca. Można też trafić gdzieniegdzie na brązowo-zielony- bardzo ładny i dla chłopca super Odpowiedz Link Zgłoś
szamiran81 Re: Maclaren xlr - kolor 02.03.11, 23:22 Ja mam czarny z beżem dla dziewczynki i mnie się podoba, tylko dokupiłam sobie dodatkową wkładkę w czerwieni i spiworek też na czerwonym polarku. Jakoś nie przepadam za brązem, za to uwielbiam czerń, ideałem byłoby dla mnie połączenie czarnego z czerwonym środkiem. Czemu takiego nie wypuszczą? Odpowiedz Link Zgłoś
magda19lenka Re: Maclaren xlr - kolor 03.03.11, 06:18 a może brązowo-pomarańczowy - bardzo ładne połączenie wg mnie i jak najbardziej dla chłopca ale z tych 2 co podałaś to raczej niebieski Odpowiedz Link Zgłoś
misia_matysia Re: Maclaren xlr - kolor 03.03.11, 13:11 Ja bym wybrała chyba brąz + niebieski. Odpowiedz Link Zgłoś