Dodaj do ulubionych

Aria - Kupiłam:)

21.03.11, 12:19
I polecam serdecznie:) fakt, podbijanie nie jest super ale mysle że wygoda dziecka najważniejsza. Nareszcie moge spokojnie iść np do supermarketu czy na spacer po mieście bez wrzasków i wijącego się dziecka w Maclarenie (którego swoją drogą kocham). System pasów bardzo fajny dla maluchów ceniących poczucie wolności, kąt nachylenia oparcia jaki chcesz az po pion, tacka super sprawa.
Składa sie świetnie, fajny patent ze sam stoi (zawsze zapominam i najpierw składam a potem otwieram bagaznik:) Teraz nie ma tego problemu. Skrętny, prowadze jedną ręką a drugą trzymam telefon:) Leciutki.
Polecam.
Obserwuj wątek
    • mirka69 Re: Aria - Kupiłam:) 21.03.11, 12:34
      czy szukając ąrii natknęłaś się gdzieś może na jej nową wersję z dużymi kołami (nazywa się vela easy drive)? to fajne rozwiązanie dla tych którzy się boją małych kółek... jeśli widziałaś to możesz coś o niej napisać?
      • tempera_tura Re: Aria - Kupiłam:) 21.03.11, 13:21
        Nie widziałam a szkoda bo brzmi zachecająco. Jak coś znajdziesz to wrzuc.
      • tempera_tura Re: Aria - Kupiłam:) 21.03.11, 13:42
        Widziałam zdjecia, sa już w sklepach internetowych.
        Fajna jest, popsułaś mi humor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • mirka69 Re: Aria - Kupiłam:) 21.03.11, 14:07
          przepraszam- tak z ciekawości pytałam bo to zupełna "świeżynka" !
          • white_mysza12345 Re: Aria - Kupiłam:) 21.03.11, 14:48
            a co z maclarenem nie tak?
            No właśnie niestety wygoda dziecka jednak nie jest najważniejsza;-);-) właśnie chcę wymienić swoje Pliko, które jak mi się wydaje jest bardzo dla dziecka wygodne ale podbijanie doprowadza mnie do szału. Więc skoro w Arii szału z podobijanie nie ma, to odpada.
    • saras-wati Re: Aria - Kupiłam:) 21.03.11, 17:54
      mam prośbę, mogłabyś ją zważyć? waży tyle, ile podaje producent? i jeszcze jedno kupiłaś arię peg perego czy mamas&papas?
      • penelopa1 [...] 21.03.11, 23:50
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • 8agus8 Vela easy drive 22.03.11, 09:55
          Ja póki co jestem zdecydowana na maclarena ale ten peg perego vela easy drive jest śliczny :)) Może ktoś ma ?
          • white_mysza12345 Re: Vela easy drive 22.03.11, 10:49
            nie mam ale też jest na mojej short liście;-) zamierzam go obmacać niebawem.
      • tempera_tura Re: Aria - Kupiłam:) 22.03.11, 13:27
        Wieczorem napisze, bede miała dostep do wagi. W domu nie mam. Mam PP.
        Trzęsie troche, polecam rozważenie zakupu tej nowej, mysle ze wieksze kółka będą lepsze na nasze chodniki.
        Maclaren swietny ale nie dla mojego syna..... Nie znosi byc przyczepiony tak mocno plecami do oparcia a inaczej wyłazi z wózka..... W Arii nie ma "przyczepienia" do oparcia i jest luz.
        Podbijanie w Arii takie sobie ale lepsze niż w Pliko P3, porównywałam załadowane wózki, kolezanka ma.
        • mirka69 Re: Aria - Kupiłam:) 22.03.11, 14:03
          jeżeli kupiłaś ją w sklepie internetowym i nie używałaś to przez kilka dni raczej masz prawo ją oddać lub wynienić na nową wersję
    • variuss Re: Aria - Kupiłam:) 22.03.11, 14:12
      czytalam o velli 4 kołowej ze wazy 7,2 kg- gdzies na zagranicznych stronach
      szkoda, ze nic nie zrobili z podnóżkiem, ale dobrze, ze wrócili do idei "One Hand", z tym ze teraz ta dzwignie do skladania jest na zwenatrz,a nie ukryta w rączce, i za to nie ma tego przycisku, jakie miały arie OH, a który troche przeszkadzał w prowadzenu wozka 1 reka.
      Nowa aria wg informacji producenta ma szerszy rozstaw kół z tyłu, ciut wyżej rączke i nie jest az tak płaska po złożeniu jak stara wersja.

Moja aria OH peg perego wazy 6,5 kg - z budka, koszem, tacka
      Zamierzam dorobić do niej podnóżek podnoszony( obecnie mam wysuwany), tak żeby wydłużyc powierzchnie spania i może budkę jeszcze powiekszyc, mam pare pomyslów, bo chyba sie jej jednak nie pozbęde - w wielu kategoriach jest bezkonkurencyjna.
      Wczoraj wyprałam, wyczyściłam, nasmarowałam i ogólnie odpicowałam cały wozeczek, tak ze wygladał jak prosto z fabryki, a dziś wyruszyłam nim to jechał tak lekko, ze mozna pchac dosłownie palcem- warto go czesto czyscic i smarować. Wozek jest w 80 % albo i wiecej zrobiony z plastiku, tak ze czeste mycie mu nie zaszkodzi :D
      jezeli chodzi o podbijanie, to jak dziecko siedzi oparte to jest cłakiem niezle, jak wisi na tacce to znacznie gorzej, ale w porównaiu do Pliko P3 jest o niebo lepiej ( nie trzeba uzywac nogi) a w porównianu do pliko swith jest o cała galaktyke lepiej!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka