dmc1981
24.03.11, 14:36
a więc od godziny jestem szczęśliwą posiadaczką i od razu dochodząc do tematu instalacji fotelika dla zainteresowanych. Mój cybex aton pięknie pasuje i myślę, że będzie tak z większością fotelików, ale z tymi paskami do przypinania niezła jazda.
paski mają takie plastikowe zaczepki na końcach, a na wózku są wypustki, i górna wypustka jest ok, ale w dolną za cholerę nie można tego plastiku wcisnąć. zaczep jest za wąski, tudzież plastik za szeroki. próbowaliśmy na wszystkich 4 egzemplarzach dostępnych w sklepie i było podobnie, w dwa udało się wcisnąć na siłę, ale te plasticzki jednak się trochę od razu zniszczyły, więc raczej nie na ciągłe wpinanie-wypinanie. Pani dzwoniła do importera, oni sprawdzili niby i oddzwonili, że jedną ręką to robią. u nas nawet męska ręka mojego męża miała problemy. dodam, że kupiliśmy model 2010, więc może importer miał na stanie 2011 i tam jest to poprawione. stanęło na tym, że i tak wzięłam i nie będę ich zdejmować do czasu użytkowania fotelika, ale ma dziś przyjechać do sklepu ktoś od importera i to sprawdzić. i wymienić im pozostałe paski, bo je poniszczyliśmy. i może, jeśli te nowe są cieńsze, to te moje też wymieni. Jutro będę tam dzwonić, czy coś się wyjaśniło.