Dodaj do ulubionych

jakie okrycie na nóżki do concord fuzion?

29.03.11, 08:15
Witam!!!
Pytanie do użytkowniczek concorda fusion spacerówki:
jakie okrycie na nóżki używacie zimą? To z pałąka jest cieniutkie. Można jakieś dokupić?

Obserwuj wątek
    • muszka781 Re: jakie okrycie na nóżki do concord fuzion? 29.03.11, 08:16
      O rany! Fusion oczywiście ;-)
      • gosia_arma Re: jakie okrycie na nóżki do concord fuzion? 29.03.11, 09:28
        Ja mam śpiwór Quinny, pasuje idealnie, ale pewnie i spiwory od forumowej Magdy będą fajnie pasowały.
        A wiosną wystarczy kocyk.
        • malenstwo2010 do muszka781 i gosia_arma :) 29.03.11, 17:26
          Jakie kolory macie fusiona? :) bo ja się przymierzam do zakupu tego wózka. Moglybyście wysłać mi zdjęcia wersji spacerowej na maila gazetowego? :)
          • gosia_arma Re: do muszka781 i gosia_arma :) 29.03.11, 20:10
            JA mam kolor INDIGO i wygląda bardzo ładnie, a dla odmiany mam czerwoną i niebieską wkładkę i jest śliczny. To był bardzo dobry wybór (dzięki dziewczynom z forum :) )

Tadziu - 20.03.2010
            • emasis wkładka 29.03.11, 20:55
              Jaką masz wkładkę? bo ja bym chciała dokupić do Fusiona i nie mama pojęcia co będzie pasować.
              • gosia_arma zdjęcia 29.03.11, 23:16
                Wkładkę szyłam na zamówienie, jutro wkleję zdjęcia z wkładkami (wysiadły mi batereie w aparacie :) )
                Na razie zdjęcia ze spiworkiem

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/9/aj/ba/vbkq/9mXIXkBAnibJIZEBaX.jpg

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/9/aj/ba/vbkq/vbjLuQp5B8LIezKkwX.jpg
          • muszka781 Re: do muszka781 i gosia_arma :) 30.03.11, 07:20
            Maleństwo ja jeszcze nie mam wózka. Na razie czytam, pytam i szukam. NIe ukrywam, że concord podoba mi się i pasuje pod wieloma względami ;-)
            Niestety ze względu na cenę kupię prawdopodobnie model 2010, a one mają takie mało ciekawe jak dla mnie kolory... Pewnie bamboo.

Ten indygo gosi śliczny jest ;-)

A, i ślicznie dziękuję za odpowiedź na mój post. Już wiem, gdzie szukać ewentualnie pomocy w sprawie śpiworka ;-).
            • malenstwo2010 Re: do muszka781 30.03.11, 09:02
              A co sądzisz o kolorze peacock? Mnie się właśnie ten podoba :) Też rozważam kolekcję 2010 ze wzgl. na cenę
              • malenstwo2010 Re: do muszka781 30.03.11, 09:06
                kurczę, teraz tak dokładnie przyjrzałam się drugiemu zdjęciu które wysłała gosia i to oparcie w wózku jest w pozycji mało leżącej :( Wolałabym żeby ta pozycja była wygodniejsza do spania tzn. bardziej leżąca ... i znowu jestem w kropce. A już myślałam, że wybrałam wózek :(
                • ajla06 concord 30.03.11, 13:36
                  ja zamówiłam concocra w kolorze graphite z 2011, dzisiaj chyba dojedzie nie moge sie doczekać, dam znać jak przyjedzie, ale rzeczywiscie kolorki średnie w kolekcji 2011 dlatego zdecydowałam się na taki żeby potem łatwo sprzedać. A z tym śpiworkiem na zime quinny to super podpowiedz, dzieki:)
                • gosia_arma Re: do muszka781 30.03.11, 17:06
                  Na drugim zdjęciu młody nie śpi i oparcie jest lekko podniesione.
                  Pozycja leżąca nie jest zupełnie na płasko, odrobinę wyżej, jednak jest to wystarczające położenie,zeby dziecko sie wyspało.
                  Mój synek śpi w tym wózku 2, a czasem nawet 3 godziny i jest mu wygodnie.
                  A to zdjęcia wózka z wkładkami:
                  https://fotoforum.gazeta.pl/photo/9/aj/ba/vbkq/GwZBO5fVq8bAizL57B.jpg
                  https://fotoforum.gazeta.pl/photo/9/aj/ba/vbkq/F2mztNNOYekPep0GbX.jpg
                  https://fotoforum.gazeta.pl/photo/9/aj/ba/vbkq/79wW5w2inYL6DmiEFX.jpg
                  • muszka781 Re: do muszka781 30.03.11, 19:20
                    Dzięki za zdjęcia! Te wkładki fajnie ożywiają kolor wózka, super to wygląda. Nie ukrywam, że zdjęcia pomogły mi podjąć decyzję.

Ja właśnie zamówiłam wózek - kolor indygo ;-). Kolekcja 2010 w większości już wyprzedana, albo ceny zawyżone. Bamboo nie mogłam dostać tam, gdzie szukałam, a inne mi nie odpowiadały. Ten peacock fajny, ale jak dla mnie zbyt przekombinowany, wolę prostsze ;-) Jeśli już to ładniejszy wydawał mi się LIQUID, ale to chyba jeszcze dawniejsza wersja, chyba 2009.

Dziś oglądałam wózek w sklepie, testowałam z dzieckiem i wydawał się świetny. Lekko się prowadził, fajny daszek, dużo miejsca dla dziecka... Zobaczymy jak będzie w praktyce!!!
                    • gosia_arma Re: do muszka781 30.03.11, 19:50
                      Cieszę się,że pomogłam, ja jestem bardzo zadowolona, wózek super się prowadzi i podbija, jest bardzo zwrotny i co najważniejsze bardzo wygodny dla dziecka.
                      Jedyny minus to brak okienka w budzie, ale do tego już sie przyzwyczaiłam :)
                    • izzyy6 Re: do muszka781 30.03.11, 19:50
                      gosia_arma w jakim wieku jest Twoj maly a konkretniej ile ma wzrostu jestem ciekawa jak jest z wystajacymi nozkami poza podnozek, moja mloda ma ponad 80 cm i jestem ciekawa jakby to wygladalo niestety ostatnio tego wozka w sklepie nie bylo co bym mogla poprzymierzac
                      • emasis Re: do muszka781 30.03.11, 19:58
                        moja ma ponad 90 cm i jeszcze cała się mieści na leżąco - tam powierzchnia spania 108 cm
                      • gosia_arma Re: do muszka781 30.03.11, 20:02
                        Młody ma roczek i ma 79cm "wzrostu" ;)
                        Jak widać na zdjęciach mam podnóżek podniesiony do góry, nawet troszkę wyżej niż siedzisko i młody jeszcze nie sięga do końca podnóżka.
                        • izzyy6 Re: do muszka781 30.03.11, 20:29
                          mam xlr mysle by moze go sprzedac i kupic concorda mloda w czerwcu bedzie miala 2 lata ale nadal lubi sypiac na spacerach w xlr wkurzaja mnie te zwisajace nozki tylko nie wiem czy sie oplaca sprzedawac go i kupowac fusiona
                    • gosia_arma wkładki 31.03.11, 13:52
                      Jak byś była zainteresowana wkładkami napisz na meila
                      • malenstwo2010 do gosi 31.03.11, 14:31
                        a mogłabyś wstawić zdjęcie gdzie siedzisko jest na prawie płasko (pozycja do spania) ? :)
                        • gosia_arma Re: do gosi 31.03.11, 22:48
                          Jutro wstawię Ci zdjęcie
                          --
                          • malenstwo2010 Re: do gosi 01.04.11, 12:28
                            Ok. Czekam :)
                            • gosia_arma fotka 02.04.11, 21:27
                              przepraszam,że dopiero dziś, ale jakoś mi to uciekło,

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/9/aj/ba/vbkq/8iNaEphlSzdjOG45HB.jpg

pozycja nie jest zupełnie leząca, ale na pewno jest wygodna dla dziecka.
                              • malenstwo2010 Re: fotka 03.04.11, 20:21
                                dzięki, chyba jednak kupię ten wózek. Co sądzicie o kolorze bamboo? Nie będzie się brudził?
                                • malenstwo2010 jaka jest różnica 03.04.11, 23:00
                                  między kolorem bamboo a sahara?
                                  • ajla06 Re: jaka jest różnica 05.04.11, 22:13
                                    Wiesz ja uważam że to kwestia gustu jesli chodzi o kolor a o gustach sie nie dyskutuje, ja np. odebrałam ostatnio swojego fusiona, mam grafitowy, który jest prawie jak czarny ale mi się bardzo podoba.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka