Dodaj do ulubionych

Peg Perego Si czy Inglesina Trip

15.12.11, 18:46
Witam. Wątek podobny jak wiele innych ale właśnie przymierzam się do zakupu wózka spacerówki i za nic nie mogę się zdecydować:(. Wybór padł na jeden z tych dwóch. Zależy mi na tym aby był lekki, zajmował w miarę mało miejsca i był wygodny dla dziecka a co najważniejsze nie skrzypiał. Obecnie mam głęboki Jedo i uważam że jest to cudowny wózek. Z góry dziękuję za opinie i spostrzeżenia:)
Obserwuj wątek
    • mama1dawidka Re: Peg Perego Si czy Inglesina Trip 15.12.11, 23:46
      Mialam si na temat tripa sie nie wypowiem bo nie mialam
      Si jest jedynym wozkiem z pegow ktory bardzo latwo da sie manewrowac
      Jest zwrotny i jak na peg perego dobrze sie podbija mam porownanie
      Do pliko skate
      Rozklada sie prawie na lezaco
      Zajmune malo miejsc ale na 4 si ktore mialam
      3 mialy przetarte kosze
      To znaczy ze te typy tak maja za nisko zamontowane kosze
      Wozek maly zgrabny
      Ma regulowana raczke
      Jest wygodny ma trzystopniowa regulacje oparcia
      Wozek ok
    • plynaryby Re: Peg Perego Si czy Inglesina Trip 16.12.11, 13:31
      Ja mam si oraz roana maritę i z obu jestem mega zadowolona. Jedyną wadą si jest ten kosz. Wszystko inne jest jak dla mnie idealne.
    • aga.282 Re: Peg Perego Si czy Inglesina Trip 16.12.11, 19:24
      Dzieki za informacje. Stałam się a raczej stałyśmy się posiadaczkami PP Si:) Zobaczymy jak się sprawdzi:) Przeważyła szerokość, Inglesina pomimo iż podobała mi się była jakby mniejsza, mała jakaś skulona w niej była.
      • plynaryby Re: Peg Perego Si czy Inglesina Trip 16.12.11, 22:03
        Będziesz zadowolona. A jaki kolor wybrałaś?
        My mamy ten:
        http://www.google.pl/imgres?q=peg+perego+si&hl=pl&sa=X&biw=1280&bih=633&tbm=isch&prmd=imvnsr&tbnid=NlwKgX8-0vGQEM:&imgrefurl=http://littlebaby.pl/pl/peg-perego-si-completo-najnowsza-kolekcja-2011-kolor-fantasy-nero-wysylka-kurierem-gratis.html&docid=f-ua22jNGweX-M&imgurl=http://photos01.istore.pl/12691/photos/big/2442964.jpg&w=425&h=593&ei=DbLrTv_XJYzqObLr4LMI&zoom=1&iact=rc&dur=328&sig=115620245080134274605&page=1&tbnh=140&tbnw=94&start=0&ndsp=20&ved=1t:429,r:5,s:0&tx=54&ty=107
        • aga.282 Re: Peg Perego Si czy Inglesina Trip 17.12.11, 10:15
          Ja nie miałam za dużego wyboru bo w sklepie był tylko kolor Java ale że akurat lubuje się w brązie:) to się zdecydowałam jeszcze dostałam upust więc było ok.:) Myślałam o jasnym jakimś ale zdecydowaliśmy wspólnie że z jasnym może być tak że co drugi dzień będzie w praniu. Oglądałam Twój kolor kiedyś na necie też mi się podobał ale później nie mogłam coś na niego trafić
          • karolahanulek Re: Peg Perego Si czy Inglesina Trip 25.01.12, 11:01
            Aga i jak się sprawuje PP Si , jesteś zadowolona z wyboru?Pytam bo teraz ja się zastanawiam który wózeczek wybrać.
    • emmsik Re: Peg Perego Si czy Inglesina Trip 21.01.12, 18:00
      Dziewczyny, a jak wysoko są rączki w ww wózkach? I który ma głębsze siedzisko + interesuje mnie długość podnóżka i oparcia. W necie wciąż trafiam na rozbieżne informacje...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka