rozamunda_1
19.01.12, 09:57
Kupiłam wczoraj hauck Malibu. W sklepie wydawał mi się jakiś masywniejsze. Kiedy wyjęłam go w domu z pudełka, wyglądał jak wózek dla lalek! Przyzwyczajona jestem do X-Landera XA, to solidny, masywny wózek i dobrze wykonany! A Malibu przy nim wygląda... no cóż, trochę dziecinnie, aby nie powiedzieć-tandetnie... Kupiłam go jako drugi wózek, do samolotu, pociągu, abym mogła się sama przemieszczać z dzieckiem... nie to co z mega ciężkim X-Landerem!
Malibu jest leciutki, zwrotny, ma amortyzowane 4 koła, prowadzi się lekko! Wiem, że albo waga wózka- albo "konkretne" materiały jego wykonania... Po kilku manewrach w domu jestem bardzo zadowolona, jest szeroki, wiec grubo ubrane dziecko ma sporo miejsca, zmieści sie jeszcze śpiworek! Buda ma wstawione okienko, które kończy się przed zgięciem materiału- kiedy buda jest złożona- co zapobiegnie popękaniu okienka- nie to co w Landerze.. W ogóle sam wózek łatwo się składa i rozkłada.
Czy ktoś z Was ma ten wózek? Jak jest z jego awaryjnością? jak z kołami? jest obawa, że "zostawię " je w mieście? jak z serwisem?
czy ktoś ma namiar na serwis w Polsce?