Dodaj do ulubionych

prośba o radę;)

07.03.12, 21:48
Właśnie przymieżam się do zakupu kolejnego wózka, kilka wizyt w sklepach i zupełnie nie wiem co wybrać, córa ma 15 miesięcy, mamy jumperx i jesteśmy bardzo zadowoleni, chciałabym zakupić jakąś drugą mniejszą spacerówkę, ważne aby rozkładała się do pozycji leżącej, cena ok. 500 zł, niewielkie rozmiary po złożeniu i aby dziecku było wygodnie - aby miała sporo miejsca, co byście poleciły z tych modelów, a może coś zupełnie innego?
allegro.pl/wozek-spacerowy-quatro-valencia-okrycie-folia-2012-i2180847399.html
allegro.pl/wozek-spacerowy-cruzer-coneco-parasolka-gratis-i2192100810.html
allegro.pl/wozek-spacerowka-espiro-city-2012-wysylka-0zl-i2118088724.html
allegro.pl/wozek-quinny-zapp-folia-adaptery-2012-wys-24h-i2171978357.html
Proszę, doradźcie coś;)
Obserwuj wątek
    • kbern Re: prośba o radę;) 07.03.12, 22:15
      zapp się nie rozkłada wcale- jest druga wersja zapp xtra i z tego co się orientowałam rozkłada się na 2 części tzn stelaż masz osobno, a siedzisko osobno, kółka podobno strasznie terkocą jak się jedzie po chodniku, no i kosztuje grubo ponad 500

city oglądałam w sklepie ostatnio- bardzo ładne kolorki- żywe, wygląda porządnie, moim dzieciakom się podobał- znaczy wygodnie im było, ma super duże kółka, czuć amortyzację, ale dość ciężki jak dla mnie do tego espiro nie cieszy się jakimiś super opiniami w necie.

Koniec końców postawiłam na coś innego
      • czekoladino Re: prośba o radę;) 07.03.12, 22:23
        A co wybrałaś jeśli mogę spytać?
    • blueaha Re: prośba o radę;) 07.03.12, 23:18
      a może zoper twist-napewno starczy do końca wózkowania, jest szeroki i ma długie oparcie i genialna budkę;-)
      twist
      na allegro mozna go znaleźć no i było o nim trochę na forum
    • kondolyza Re: prośba o radę;) 07.03.12, 23:21
      jak dal mnie quatro:)
      • kbern Re: prośba o radę;) 08.03.12, 20:39
        ja właśnie twista kupiłam, ale nic nie mogę o nim jeszcze powiedzieć oprócz pierwszego wrażenia i jazdy próbnej salon- kuchnia. Na spacerze była jak dotąd tylko niania i ogólnie mówiła że jest ok, ale ona małow ymagająca kobieta jest :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka