sandra.w
18.05.12, 12:08
witam
własnie stwierdziłam ze moje dziecko nie bardzo miesci sie w bugaboo bee. Uwielbiam ten wózek ale chyba czas sie z nim pozegnać. zastanawiam sie czy sie jeszcze sprzeda. to model bee ( z duzą budą) a nie bee+. W kolorze czarnym. Technicznie sprawny, nic mu nie dolega. Jedyna wada to wyblakła nieco budka od słońca, oraz w wjednym miejscu rozerwana nieznacznie folia przeciwdeszczowa. sprawny całkowicie. tylko ta budka, z czarnej zrobiła sie nieco....hm bardzo ciemno fioletowa. Mi to nie przeszkadza, bo nie przywiązuje wagi do takich dupereli.dla mnie wózek ma być sprawny i czysty oraz wygodny dla dziecka. ale wiem ze wielu osobom przeszkadza taka wada. Zblakła budka od słońca.
wózka nie ma co zachwalać bo marka mówi sama za siebie. prowadzi sie rewelacyjnie.
I sama nie wiem co zrobić. Zal mi go bo jest super, sprzedałabym ale za ile?????? Posiadam do wózka oryginalny spiworek na zime ( kupiłam nowy, kodsztował ok 400 zł dwa lata temu, juz nie pamiętam dokładnie). Ile wart taki wózek ze spiworkiem?