Dodaj do ulubionych

mutsy easyrider

05.08.12, 13:23
szukam jakieś małej parasolki dla rocznego dziecka i wpadła mi w oko mutsy easyrider ale przeczytałam na jednej stronie że mutsy już nie sprowadza tych wózków i teraz się zastanawiam czy z nimi było coś nie tak, czy któraś miała ten wózek i może go polecić lub odradzić. Bo w niektórych sklepach jeszcze jest ten wózek. Zastanawiam się jeszcze nad chicco liite way.
Obserwuj wątek
    • trina27 Re: mutsy easyrider 07.08.12, 18:41
      Ja mam ten wózek, kupiłam go w 2009 roku.
      Plusy to mały ciężar, łatwość składania, niewielkie rozmiary, ale i mój obecnie prawie 4 latek by się w nim zmieścił. Jeszcze rok temu podróżował w nim podczas wakacji.
      Minusy mały kosz (nie robiłam dużych zakupów podczas spacerów, bo i tak nie miałabym ich jak wnieść na 5 piętro bez windy, wiec mi to nie przeszkadzało), niestabilność (przy pustym wózku nie można nic powiesić na rączkach, przewraca się do tyłu nawet przy małym ciężarze), zerowa amortyzacja. Myslałam że będę go miała dla następnego dziecka, bo nie lubię zmieniac wózków, ale teraz szukam czegoś nowego dla półrocznej córki.
      Jak masz jakieś pytania, to daj znać.
      • trina27 Re: mutsy easyrider 07.08.12, 20:51
        Jeszcze jedno, denerwowało mnie miekkie oparcie, dziecko się zapada jak w hamaku, kiedy śpi. No i co do trwałości, to nic nie wyblakło, materiał się nie zniszczył. Jedynie hamulec z jednej strony nie zawsze łapie, ale wtedy można załaczyć z drugiej (tzn. można go włączyć albo znad prawego, albo znad lewego kółka, ale łapie oba).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka