13.11.12, 20:55
Mam Joolza Day, jakby co - odpowiem na pytania.
Mam niestety bez siateczki w budzie. Teraz te najnowsze modele mają siateczkę w budce w gondoli i w spracerówce.
Fajnie się podbija. Plamy łatwo się zmywają z tapicerki. Kosz mały ale kupiłam siatkę na rączke. Jak macie jakieś pytania, piszcie.
Obserwuj wątek
    • oletkamama Re: Joolz Day 15.11.12, 13:50
      Ja też mam Joolza. Fajny jest. Śmigamy z nim jak się patrzy:)
      Mam też z akcesoriów kosz pod wózek, torbę, śpiworek. Kosz który jest w standardzie jest mały ale ta podczepiana siatka jest ok. Dziecko jest wysoko, wszystko widzi. Ja też mogę dodatkowo odpowiedzieć na pytania.
      • rozowakartka Re: Joolz Day 18.11.12, 19:26
        Bardzo polecam Joolza, kupiłam właśnie w promocji srebrnego!
    • schumcia71 Re: Joolz Day 29.03.13, 12:26
      ehhhh czy WAM tez skypi? jak tak to co robilyscie smarowalyscie czym czy do serwisu oddac?

pozdrawiam
      • schumcia71 Re: Joolz Day 29.03.13, 12:27
        WITAM
        czy WAM tez skrzypi? jak tak to co robilyscie smarowalyscie czym czy do serwisu oddac?

pozdrawiam
        • viola0907 Re: Joolz Day 19.11.13, 11:38
          Zastanawiam się nad kupnem tego wózka i mam pytanie czy jest bardzo sztywny? Być może będę dziecko trzymać na początku w gondoli w domu i chciałabym wiedzieć czy da się go lekko bujnąć ;)
          • sklepbociek Re: Joolz Day 27.11.13, 15:06
            Witam, wózek Joolz Day
            www.bociek.eu/pl/w%C3%B3zki-2w1-g%C5%82%C4%99boko-spacerowe/5171-joolz-day-w%C3%B3zek-g%C5%82%C4%99boko-spacerowy.html
            posiada amortyzacje, jednak nie ma możliwości bujania. Do bujania przeznaczone są wózki z amortyzacja krzyżowa (większość modeli Emmaljunga)
            www.bociek.eu/pl/49_emmaljunga
            Pozdrawiamy...
            • sklepbociek Re: Joolz Day 19.11.14, 12:36
              Nowa kolekcja JOOLZ Quadro już dostepna!
              joolz.com.pl/196-joolz-day-quadro-limited
        • Gość: ewelina Re: Joolz Day IP: *.231.248.210.tzg.pl 10.09.14, 11:38
          Witam. Ja rownie jestem posiadaczka tego wózka, i wszystko jest super poza kilkoma "ale". Coraz bardziej zaczyna skrzypieć! i do tego tylnie koła zaczynaja ósemkowac, czy wy tez miałyscie takie ekscesy? Dodam ze uzytkujemy wózek dopiero 7miesiecy i az sie boje co bedzie dalej... Prosze o odpowiedz:-)
    • nunuska2 Re: Joolz Day 29.11.13, 15:15
      Witam,
      zastanawiam się nad kupne tego wózka i mam kilka pytań:
      -jak podbija się wózek w wersji głębokiej i spacerowej
      -jak prowadzi się wózek, czy te małe, przednie kółka radzą sobie z naszymi chodnikami lub jazdą w lesie
      -czy spacerówka jest wygodna dla dziecka bo czytałam różne opinię na ten temat
      Z góry dziękuję za odpowiedź, pozdrawiam.
      • sklepbociek Re: Joolz Day 29.11.13, 15:49
        Wózek jest bardzo dobrej jakości jak za swoją cenę. Bardzo łatwo podjeżdża się na krawężniki, ze względu na dobra amortyzację tylnych kół oraz właściwe wyważenie wózka.
        Wózek skręca na tyle łatwo, że może go prowadzić dziecko lub możemy prowadzić jedna ręką.
        Aby wygodnie poruszać się po lesie, proponujemy kupno kół terenowych do tego modelu.
        Na temat spacerówek kubełkowych są podzielone opinie jeśli chodzi o wygodę, natomiast ten typ jest ZALECANY przez lekarzy i specjalistów.

Pozdrawiamy...
        Sklep Bociek
        www.bociek.eu
        • sklepbociek Re: Joolz Day 19.11.14, 12:40
          Nasz nowy sklep firmowy JOOLZ i Super CENY:)
          joolz.com.pl
      • lidek0 Re: Joolz Day 29.11.13, 21:18
        Nie wyobrażam sobie kupna wózka bez możliwości rozłożenia na płasko spacerówki. Skoro my dorośli śpimy na płasko to czemu dziecku tego zabraniamy jak jest w takim wózku?
      • emakowka Re: Joolz Day 01.12.13, 18:09
        Joolz jest najlepiej podbijajacym się wózkiem jaki miałam, on nie jeździ tylko płynie zarówno w wersji spacerowej jak i głębokiej. Po leśnych ścieżkach spokojnie daje radę. A co do siedziała kubelkowego to moje dziecko je uwielbiało.
        • Gość: ewelina Re: Joolz Day IP: *.231.248.210.tzg.pl 10.09.14, 11:40
          Witam. Ja rowniez jestem posiadaczka tego wózka, i wszystko jest super poza kilkoma "ale". Coraz bardziej zaczyna skrzypieć! i do tego tylnie koła zaczynaja ósemkowac, czy wy tez miałyscie takie ekscesy? Dodam ze uzytkujemy wózek dopiero 7miesiecy i az sie boje co bedzie dalej... Prosze o odpowiedz:-) Pozdrawiam.
          • emakowka Re: Joolz Day 12.09.14, 07:53
            Jeśli wózek jest na gwarancji to go reklamuj.
            • dominiczka87w Re: Joolz Day 12.09.14, 11:01
              A ja myślę że nie ma co rekamowac....
              Psikalas koła teflonem lub silikonem odkąd go masz?
              Podejrzewam, że nie stąd skrzypi.
              A osemkujace koło to pewnie łożysko do wymiany.
              Pewnie zatarlas....
              • emakowka Re: Joolz Day 13.09.14, 13:35
                dominiczka87w napisała:

> A osemkujace koło to pewnie łożysko do wymiany.
                > Pewnie zatarlas....

Właśnie dlatego powinna reklamować,serwis wymieni łożyska lub całe koła.
    • e_dit Re: Joolz Day 13.09.14, 13:20
      Ja też mam Joolza, jestem bardzo zadowolona ;) świetnie się prowadzi, mieści się w moim małym samochodzie, a dzięki osłonie UV słońce mi nie straszne ;) i latające paskudztwa też. Niedługo przesiądziemy się do spacerówki i mam nadzieję, że też będzie super. A do posiadaczek mam jedno pytanie :), czy ktoś używa nieoryginalnego śpiworka do Joolza? Jesli tak to jakiego? Jaki pasuje do gondoli i do spacerówki na zimę?
      • Gość: Magda M-O Re: Joolz Day IP: *.maxnet.biz 19.11.14, 21:19
        Prosze o komentarze zimowe Mamusie - czy uzywalyscie gondoli zima i/lub podczas wietrznej pogody? Budka wydaje sie bardzo krotka. Ogolnie, wozek wyglada super, wlasciwie moj wymarzony, jednak moja córcia ma dopiero m-c i mam obawy ze bedzie marznac podczas zimowych spacerow. Zamierzalam dokupic przedluzenie budki z oslonka, nie jestem jednak pewna czy to wystarczy. Jesli ktos ma jakies zdjecia z zimowych wycieczek to bede wdzieczna.
        • majkusia08 Re: Joolz Day 20.11.14, 21:52
          Szczerze polecam to forum :)
          forum.gazeta.pl/forum/f,101614,Wozki_Dzieciece_Wozkomania.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka