dask77
07.03.13, 12:57
dziewczyny, blagam pomozcie, musze szybko kupic wozek dla swojej corki. wyrosla z gondoli (jane capazo) no i przelozylam mloda do nomada. no i nie jest dobrze. po pierwsze mala w niej tonie, zsuwa sie itd no i chyba niezbyt dobrze reaguje na to ze mnie nie widzi. no i postanowilam (nawet namowilam juz meza) ze kupie spacerowke na ten okres przejsciowy ktora bedzie miala opcje obracanego siedziska. no i wlasnie mam dylemat, nie mam funduszu na nowy wozek, kupuje na ebay gdzie dostene sa mamas and papas,boogaboo, icoo ale tych malo, i moze jakies inne ale w sumie to nie wiem czego szukac. generalnie musze miec wozek z 1 raczka ktory sie fajnie prowadzi (tak jak moj nomad:)) wygodny dla malej z rozkladanym siedziskiem, dosc spora buda no i koniecznie z siedziskiem przodem do rodzica. . aha mieszkamy w miescie gdzie chodniki sa proste ale korzystamy duzo z parkow i placow zabaw. czesto prowadze wozek 1 reka z racji trzymania drugego dziecka lub np rozmowy przez tel jak mala spi. napalilam sie juz na m&p sole ale czy bede zadowolona? bo przeczytalam kilka opinii ze przodem do rodzica to ona sie kiepsko prowadzi i podbija