ann.ada
06.04.13, 10:35
ja wiem, ze porównanie może niezbyt trafne, ale mam akurat możliwość kupienia któregoś z nich, a i po wielu rozterkach spacerówkowych zostały mi już wreszcie tylko te dwa wózki. maca mogę kupić w okazyjnej cenie 500zł, niemal nówkę. nie do końca może odpowiada tym wszyskim cechom, których poszukiwałam i znalazłam w waltzu, ale widzę, że dla wielu osób inne wózki pod względem jakości na przedbiegach z macami przegrywają. i też wiele osób mówi "bierz xt w ciemno, nie pożałujesz".
zooper to wydatek ponad 700zł, ale zalet ma wiele - podobno daje radę na wertepach, wygodny i szeroki, fajna buda i kosz, jakość niezła. taki porządniejszy mi się od maclarena wydaje, bardziej konkretny.
a zależy mi przede wszystkim na dość pojemnym koszu, obszernej budzie za którą można dziecię schować, wygodzie malucha - by mi się w zimie w kombinezonie mieścił do końca wózkowania (teraz ma 14mies.) - i mojej - potrzebuję czegoś na wertepy, lekkiego w podbijaniu. czy mac poradzi sobie w terenie? nie muszę nosić, w samochodzie też na miejscu mi szczególnie nie zależy więc gabaryty i waga obojętne.
proszę o podpowiedzi, muszę się decydować w miarę szybko.