Dodaj do ulubionych

duża spacerówka

26.10.15, 14:34
Witam

Szukam spacerówki dla dużego 13 miesięcznego dziecka,potrzebuje wózka większego niż mutsy urban rider i inglesina magnum (takie mam w domu i są już na styk)szperałam w wyszukiwarce i mam pytanie do znawczyń czym różnią się od siebie baby jogger city mini od elite? Wymagań nie mam szczególnych poza dużą powierzchnią wygodnego siedziska. Może być duży, ciężki na dużych lub małych kołach.
Obserwuj wątek
    • jualama3 Re: duża spacerówka 30.10.15, 13:56
      Ja polecam spaersówkę Concord Fusion jest bardzo duża powierzchnia do spania, super się prowadzi i podbija, wożą w nim 17 miesiecznego synka. Jedyna wada tego wózka moim zdaniem, to kiepsko dostępny kosz na zakupy.
      • cuqiereq Re: duża spacerówka 03.11.15, 17:43
        Citi mini ma plasikowe kółka i nieregulowaną rączkę (tak w skrócie) jest to "podstawiwa" opcja baby jogger
        a elite to najwyższa półka, bardzo solidny na dużych wygodnych kołach z łamaną rączką organizerem itp... inna klasa..
    • cuqiereq Re: duża spacerówka 31.10.15, 20:37
      Baby jogger ma duże spacerówki. Mini gt ma chyba największą ale podnóżek jest do kitu.. elite jest minimalnie mniejszy w środku ale też ogromny i ma regulację podnóżka. Moja ponad 3 letnia córka się mieści i ma jeszcze masę zapasu;) mogę na priv podesłać jej foto w elite.
      • sinaga Re: duża spacerówka 03.11.15, 17:36
        Gdybym miala takie wymagania jak Ty wzielabym pod uwagę następujące wózki:
        Baby jogger city mini gt, baby jogger elite (potwierdzam, ze ogolnie baby joggery mają duze siedziska), easywalker sky i mountein buggy urban jungle.
        Pozdrawiam
    • sylwiagur Re: duża spacerówka 11.11.15, 17:27
      Jane Nomad. Jeden z największych... mam 2-latka, ma sporo luzu...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka