jolka87 17.11.05, 14:37 Witam mam pytanie, czy radzicie kupic wózek uzywany, chciałabym kupic implast, ale nie mam 1800 na wszystko, mysle o uzywanym, co myslicie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ma.kupczyk Re: Uzywany wózek 17.11.05, 14:46 Warto mam taki wózek dziecięcy 3-funkcyjny bordowo-beżowy firmy Palex używany przez rok. Wózek może służyć jako głęboki lub spacerówka, w komplecie jest również nosidełko z budką do wygodnego przenoszenia maleństwa. Wózek posiada: - torba - kosz na zakupy - folia przeciwdeszczowa - tył wózka odpinany-siatka super na upalne dni - rączka przekładana z mozliwością regulowania jej wysokości. Stan wózka jest bdb słady użytkowania widoczne są tylko na oponach. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
ma.kupczyk Re: Uzywany wózek 17.11.05, 14:48 Chętnie go sprzedam 300zł jeszcze do negocjacji Odpowiedz Link Zgłoś
mamaly Re: Uzywany wózek 17.11.05, 16:09 warto jeżeli kupisz wózek dobrej marki i w dobrym stanie. Takie wózki można kupić w cenie ok. 1000 zł. Pozdrawiam, A. Odpowiedz Link Zgłoś
mamami Re: Uzywany wózek 17.11.05, 22:30 Oczywiście że warto kupic używany wózek. Jesli możesz oglądac na zywo t super, jesli tylko ze zdjęc to oglądaj stan bieżnika na kołach bo po tym widac czy wozek był bardzo uzywany. Odpowiedz Link Zgłoś