Dodaj do ulubionych

ABC Designe Novus 3

22.11.05, 17:14
CZy ktoś może miał ten wózek??? Wygląda przyzwoicie, ale zależy mi żeby
sprawdził się podczas jazdy po wybojach i żeby siedzisko było duże. Oglądałam
go tylko w necie.
Będę wdzięczna za odpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • hubcio14 Re: ABC Designe Novus 3 22.11.05, 18:20
      Nie polecam, ma wąskie siedzisko, mało stabilny, źle się go prowadzi i jest
      dość twardy.
      Pozdrawiam.
      • kalka13 Re: ABC Designe Novus 3 25.11.05, 22:16
        nie zgadzam sie ja z mojego jestem bardzo zadowlona jedzi po wybojach super ma
        amortyzatory mozna go u mnie obejzec na zywo i bede go sprzedawala bo moja
        niunia woli juz chodzic na wlasnych nozkach
        • jovitac Re: ABC Designe Novus 3 26.11.05, 09:14
          a może chwalisz go ponieważ chcesz go sprzedać? :))

ja miałam ten wózek (sprzedałam go po 2 miesiącach) powiem szczerze, że nie
          byłam z niego zadowolona. dziecko w wieku 1 roku w kombinezonie nie mieście sie
          już do tego wózka nie mówiąc już o tym że nie da rady włożyć jeszcze śpiworem,
          i dla mnie miał kiepskie zawieszenie. a przy podjeździe na chodnik chwiało min
          a głowa wystawała już po za oparcie.
          moje 2 koleżanki też go kupiły, jedna z nich sprzedała w tym samym czasie co
          ja, druga teraz chce go sprzedać i nie ma chętnych.
          pozdrawiam.
          • kalka13 Re: ABC Designe Novus 3 29.11.05, 20:42
            nie nie dlatego nie wiem jaki model mialas ty ja moj sprowadzilam z niemiec byl
            z amortyzowanym zawieszeniem moje dziecko 13 m-cy bez problemu sie miescilo w
            niego nawet w kombinezonie gdyby nie to ze chrzesny przyslal nam inny wozek z
            kolekcji 2006 pegperego to wcale bym go nie sprzedala jak sie z nim rozstawalam
            to z bolem serca a zainteresowanie nim mialam spore :))) po co mialabym go
            chwalic gdyby tak nie bylo a sprzedalam go natychmiast
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka