madzik10 22.11.05, 17:14 CZy ktoś może miał ten wózek??? Wygląda przyzwoicie, ale zależy mi żeby sprawdził się podczas jazdy po wybojach i żeby siedzisko było duże. Oglądałam go tylko w necie. Będę wdzięczna za odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hubcio14 Re: ABC Designe Novus 3 22.11.05, 18:20 Nie polecam, ma wąskie siedzisko, mało stabilny, źle się go prowadzi i jest dość twardy. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kalka13 Re: ABC Designe Novus 3 25.11.05, 22:16 nie zgadzam sie ja z mojego jestem bardzo zadowlona jedzi po wybojach super ma amortyzatory mozna go u mnie obejzec na zywo i bede go sprzedawala bo moja niunia woli juz chodzic na wlasnych nozkach Odpowiedz Link Zgłoś
jovitac Re: ABC Designe Novus 3 26.11.05, 09:14 a może chwalisz go ponieważ chcesz go sprzedać? :)) ja miałam ten wózek (sprzedałam go po 2 miesiącach) powiem szczerze, że nie byłam z niego zadowolona. dziecko w wieku 1 roku w kombinezonie nie mieście sie już do tego wózka nie mówiąc już o tym że nie da rady włożyć jeszcze śpiworem, i dla mnie miał kiepskie zawieszenie. a przy podjeździe na chodnik chwiało min a głowa wystawała już po za oparcie. moje 2 koleżanki też go kupiły, jedna z nich sprzedała w tym samym czasie co ja, druga teraz chce go sprzedać i nie ma chętnych. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kalka13 Re: ABC Designe Novus 3 29.11.05, 20:42 nie nie dlatego nie wiem jaki model mialas ty ja moj sprowadzilam z niemiec byl z amortyzowanym zawieszeniem moje dziecko 13 m-cy bez problemu sie miescilo w niego nawet w kombinezonie gdyby nie to ze chrzesny przyslal nam inny wozek z kolekcji 2006 pegperego to wcale bym go nie sprzedala jak sie z nim rozstawalam to z bolem serca a zainteresowanie nim mialam spore :))) po co mialabym go chwalic gdyby tak nie bylo a sprzedalam go natychmiast Odpowiedz Link Zgłoś