Dodaj do ulubionych

wózek ALU SPRINT

25.11.05, 10:07
znacie jakies opinie??????
Obserwuj wątek
    • misia9939 Re: wózek ALU SPRINT 26.11.05, 21:54
      chodzi Ci o Mikrusa alu sprint? jeśli tak to ja chętnie też się czegoś dowiem.
      Niedawno o niego pytałam, gdzie mozna kupić w Poznaniu ale nie dostałam żadnej
      odpowiedzi. Może tym razem się uda?
      • m_golightly Re: wózek ALU SPRINT 27.11.05, 20:41
        napisz na e-mail: mikrus@mikrus.com.pl
        ja tak zrobiłam tylko pytałam o Wawę, przysłali mi namiary na tutejszy sklep, a
        co do info to tak jak pisałam w wątku poniżej spójrz też na ten wątek
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=22462&w=30387901&a=30387901
        pzdr
        • burka11 Re: wózek ALU SPRINT 28.11.05, 21:23
          od czterech miesięcy jeździmy alu sprintem. kupiłam go pełna obaw, gdyż nie było
          zbyt wiele opinii na jego temat. jestem z niego zadowolona, choć ma pewne
          mankamenty - mała gondola i mały "kosz" na zakupy (ale przecież na wielkie
          zakupy nie jeździmy wózkiem). nie mam też porównania z innymi wózkami, gdyż ten
          jest pierwszym, którgo używamy.
          Skrętna tylnia oś jest bardzo wygodna w użyciu, jeździ się nim lekko, budka
          zamyka się cicho, duże koła doskonale amortyzują - kupiliśmy wózek z bardzo
          szerokimi kołami.
          Sklep we Wrocławiu znaleźliśmy u producenta pisząc na adres: mikrus@mikrus.com.pl
          • misia9939 Re: wózek ALU SPRINT 28.11.05, 21:29
            dzięki za odpowiedź! Wczoraj też napisałam do producenta i już dziś dostałam
            namiary na dwa sklepy. Teraz tylko muszę się tam wybrać i obejrzeć.
      • ruda_mk Re: wózek ALU SPRINT 11.04.06, 18:07
        witam! Odradzam kupno wózka Mikrus ALU SPRINT!!!! Już trzeci ram złamała się
        rama wózka,po raz pierwszy miesiąc po użytkowaniu!!!!POZDRAWIAM MONIKA
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka