Dodaj do ulubionych

Trzykołowy X-LANDER XT - Deltim???

06.02.06, 17:01
Witam! Czy wiecie może coś na temat tego modelu? Może byc porównany z
Implastem 3XL i cenowo i funkcjonalnie, a od sprzedawcy w sklepie
dowiedziałam się, że od Implasta jest o niebo lepszy. Nie wiem czy jest to
tylko jednostkowa opinia, bo akurat w tamtym sklepie Implasta nie mieli, czy
ma to jakieś szersze uzasadnienie. Oczywiście od obu bardziej polecany jest
Quinny Speedy SX, ale on i cenę ma odpowiednio wyższą.
Pozdrawiam. Aga
Obserwuj wątek
    • kamea78 Re: Trzykołowy X-LANDER XT - Deltim??? 11.02.06, 21:20
      Ja zakupiłam ten wózeczek. Co prawda jeszcze użytkuję mojego Jędrocha, ale już
      kilkakrotnie byłam na spacerze z małą, gdy Jędroch odmówił współpracy. Ogólnie -
      niewielkie doświadczenie - ale jak na razie jestem bardzo zadowolona.
    • ankora1 Re: Trzykołowy X-LANDER XT - Deltim??? 15.02.06, 22:41
      Ja osobiscie nie mam, moja Zosia jezdzi na razie w gondoli-Inglesinie. X-Landera
      ma moja kolezanka i jest z niego bardzo zadowolona. Od siebie moge dodac ze
      wozeczek jest swietnie wykonany i bardzo ladnie sie prezentuje. Sama zastanawiam
      sie nad spacerowka i biore pod uwage X-Landera, chociaz przyznam, ze wolałabym
      cos lzejszego.
    • chcebycmama do madziarna1 i wierzba_b 17.02.06, 23:12
      Kurcze ja mam też zagrywkę teraz... Obecnie mam drivera 3xl o tym jak doszło do jego kupna nie bede sie rozpisywać, powiem ze na początku rozważaliśmy X-landera XT i focusa deltima, no ale mój genialny mąż musiał namieszać. driverem jedździ mi sie neźle i gondolka też nie jest mała, co prawda jedzę nią od 2 tyg. Problem w tym że dostaliśmy Xlandera XT od znajomych z rodziny z okazaji narodzin synka (nie wiedzieli ze mamy już wózek, ale wiedzieli że ten nam się podoba) i nie wiem co mam teraz zrobić? 2 wózki stją w domu i tak..gondolka xlanadra jest mniejsza ale nie taka az malutka wiec myśle ze starczy na 4 miesiące, xlander wizualnie bardziej mi sie podoba, tylko martwi mnie ten brak regulowanego podnóżka i nie wiem który wózek zatrzymać, a który sprzedać? Błagam madzirna1 i wierzba_b odpowiedźcie bo wyszukałam że macie właśnie modele xlandera te bez regulacji podnóżka. Bardzo to doskwiera dziecku, bo jeśli chodzi o wygode prowadzenia to xlander jest o niebo lepszy od drivera:)))
      Pozdrawiam,
      Basia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka