25.03.06, 23:25
www.eurobaby.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=98&Itemid=115
Czy ktoś użytkuje ten wózek? Na Allegro sprzedaje się jak świeże bułeczki...
Obserwuj wątek
    • pani30 Re: Eurobaby 26.03.06, 00:46
      Witam!Ja mam taki wozek model K9-9D zakupiłam na allegro!Mam go od lutego i jestem bardzo zadowolona!Naprawdę mój synek lubi w nim siedziec.Jest zwrotny a przedewszystkim leciutki!
      pozdrawiam
      bobasy.pl/?u=2811&s=c7b93705de5cebd95785083e0f0c6c9e&
    • ggosia6 Re: Eurobaby 26.03.06, 01:16
      Wydaje się nieco podejrzane, że ten wózek jest taki tani i przede wszytskim za
      lekki istnieje obawa, że może się rozlecieć(oczywiście nie od razu)gdy dziecko
      podrośnie. W końcu spacerówke trochę czasu sie użytkuje...

Powiem szczerze sama byłam nim z początku zachwycona (jak go zobaczyłam na
      allegro), ale potem doszłam do wniosku, że 7 miesięczny bobas to przecież nie
      1,5 roczniak...
      Sama ufam tylko masywnym wózkom... ale co zrobić gdy dziecko wraz z wózkiem
      wazy ponad 30 kg!!! ( założmy ze wózek ma ok 15 kg i 2,5 letnie dziecko ma 15
      kg)

Czemu nie ma wózków z dobrą amortyzacją, lekkich i w miarę tanich...

• pani30 Re: Eurobaby 26.03.06, 01:23
        Też tak myślałam na początku ale weź pod uwagę zwykłą parasolkę i jaka ona jest też bardzo lekka!Moja koleżanka ma taką parasolkę i wychowało się na niej 3 dzieci i jest jeszcze w dobrym stanie!Ja miałam głęboki(tam również była spacerówka)haucka ale on był strasznie ciężki(15kg)dośc zniszczony bo mój starszy syn (6lat)jeździł w niej od urodzenia do 3 lat i woziłam nią bardzo dużo ciężkich rzeczy ja uważam że ten wozek trochę mi posłuży a przede wszystkim mam na niego 12 miesięczna gwarancję!A gdzy dziecko zaczyna już chodzic to nie chętnie chce jeździc on wtedy woli chodzic!!Koleżanka w zeszłym roku kupiła ładną spacerówkę chicco i mały już w niej nie jeździ woli nózki!!
        pozdrawiam
        • soffica do pani30 26.03.06, 15:23
          A ile waży Twój synek i w jakim jest wieku? Moja córka ma roczek i waży ok.
          11,5 kg, a conajmniej rok, półtora chciałabym tym wózkiem pojeżdzić
    • soffica do pani30 raz jeszcze - prosba :) 26.03.06, 15:28
      Czy byłabyś tak uprzejma i zmierzyła szerokość, długość i głębokośc siedziska?
      • pani30 Re: do pani30 raz jeszcze - prosba :) 27.03.06, 10:52
        Witaj!Mój synek ma 6 miesięcy a waży prawie 9kg(8,8kg)!Szerokośc sziedziska 30cm a głębokośc 20cm!Nie wiem czy dobrze zmierzyłam głębokośc!Moj synek lubi w nim siedziec zapinam go pasami(tylko na dole)!Jeszcze troszkę i twoja córcia nie będzie chciała jeźd\zic w wózku wiem z przykładu starszego synka!On wolał chodzic na nóżkach!
        pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka