rudi264 05.04.06, 17:50 Musze kupić wózek dla mego 9 miesiecznego synka.Mąż uparł sie na trzykołowca a ja nie jestem przekonana.Czy te wózki są ok? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mfka Re: jaki wózek? 05.04.06, 17:56 Mąż wie co mówi. Te wózki naprawdę super się prowadzi. Ja kupiłam najlżejszą trójkołówkę dostępną na rynku (8kg)- naprawdę jest to tak zwrotny wózeczek, że żaden 4-kołowiec nie prowadzi się tak dobrze. Choć początkowo rozważałam zakup 4 kołowego, bo mi się nie podobały 3 kołówki. Ale zmieniłam zdanie jak poprowadziłam taki wózek. Wtedy już całkowicie wyleczyłam się z 4 kołowców. Najlepiej będzie jak sama się przekonasz w jakimś sklepie. Trójkołówek też jest do wyboru cała gama i trzeba wybrać ten, który akurat Wam najbardziej spasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
rudi264 Re: jaki wózek? 05.04.06, 17:58 dziekuje.Ale mam pytanie jak jest z wyjeżdzaniem na podjazdy bo są dostosowane do wózków na 4 koła? Odpowiedz Link Zgłoś
deotyma11 Re: jaki wózek? 05.04.06, 20:56 Na podjazdy podjeżdrzasz tyłem, a przednie koło lekko do góry. Ja mam wózek podwójny trójkołowy i bardzo sobie chwalę. Zwrotny, duże koła - to dla mnie najważniejsze. Polecam wózki Jane Odpowiedz Link Zgłoś
mfka Re: jaki wózek? 06.04.06, 09:02 Dokładnie, ja też kupiłam Jane, dość drogi ale naprawdę fajny wózek. www.comfy-kids.co.uk/acatalog/Jane_Slalom_Pro_.html Odpowiedz Link Zgłoś
kamilla29 Re: jaki wózek? 05.04.06, 20:11 Ja też byłam zainteresowana kupnem trójkołowca.W rzeczywistości okazało się jednak,ze wiele tych wózków ma wąskie siedziska(np.quinny buzz,x- lander).Szerokie ma np.quinny speedi,ale wg.mnie ma 2 duże wady:brak pałąka,odchylone do tyłu oparcie.Trójkołówki jane mają szerokie siedzisko,ale są drogie,bo spacerówka kosztuje ok.1500 zł,a poza tym niezbyt urodziwe.Dlatego też po tych poszukiwaniach zmieniłam zdanie na 4-kolowca. Odpowiedz Link Zgłoś
mania3 Re: jaki wózek? 06.04.06, 09:55 Ja mam od niedawna Bebeconfort Everest i pomimo wcześniejszych obaw co do trójkołówek jestem bardzo zadowolona.Wózek się lekko prowadzi nawet jedną ręką co było prawie niemożliwe z chicco które przedtem miałam, ma szerokie siedzisko,pałąk, jest zwrotny i jak dla mnie bardzo ładny(ale to kwestia gustu). Jedyną wadą jaką jak narazie odnalazłam w tym wózku to dość mały kosz, ale to w końcu nie jest najważniejsza funkcja wózka Odpowiedz Link Zgłoś