Dodaj do ulubionych

jaki wózek?

05.04.06, 17:50
Musze kupić wózek dla mego 9 miesiecznego synka.Mąż uparł sie na trzykołowca
a ja nie jestem przekonana.Czy te wózki są ok?
Obserwuj wątek
    • mfka Re: jaki wózek? 05.04.06, 17:56
      Mąż wie co mówi. Te wózki naprawdę super się prowadzi. Ja kupiłam najlżejszą
      trójkołówkę dostępną na rynku (8kg)- naprawdę jest to tak zwrotny wózeczek, że
      żaden 4-kołowiec nie prowadzi się tak dobrze. Choć początkowo rozważałam zakup
      4 kołowego, bo mi się nie podobały 3 kołówki. Ale zmieniłam zdanie jak
      poprowadziłam taki wózek. Wtedy już całkowicie wyleczyłam się z 4 kołowców.
      Najlepiej będzie jak sama się przekonasz w jakimś sklepie. Trójkołówek też jest
      do wyboru cała gama i trzeba wybrać ten, który akurat Wam najbardziej spasuje.
      • rudi264 Re: jaki wózek? 05.04.06, 17:58
        dziekuje.Ale mam pytanie jak jest z wyjeżdzaniem na podjazdy bo są dostosowane
        do wózków na 4 koła?
        • deotyma11 Re: jaki wózek? 05.04.06, 20:56
          Na podjazdy podjeżdrzasz tyłem, a przednie koło lekko do góry. Ja mam wózek
          podwójny trójkołowy i bardzo sobie chwalę. Zwrotny, duże koła - to dla mnie
          najważniejsze. Polecam wózki Jane
          • mfka Re: jaki wózek? 06.04.06, 09:02
            Dokładnie, ja też kupiłam Jane, dość drogi ale naprawdę fajny wózek.
            www.comfy-kids.co.uk/acatalog/Jane_Slalom_Pro_.html
    • kamilla29 Re: jaki wózek? 05.04.06, 20:11
      Ja też byłam zainteresowana kupnem trójkołowca.W rzeczywistości okazało się
      jednak,ze wiele tych wózków ma wąskie siedziska(np.quinny buzz,x-
      lander).Szerokie ma np.quinny speedi,ale wg.mnie ma 2 duże wady:brak
      pałąka,odchylone do tyłu oparcie.Trójkołówki jane mają szerokie siedzisko,ale
      są drogie,bo spacerówka kosztuje ok.1500 zł,a poza tym niezbyt urodziwe.Dlatego
      też po tych poszukiwaniach zmieniłam zdanie na 4-kolowca.
      • mania3 Re: jaki wózek? 06.04.06, 09:55
        Ja mam od niedawna Bebeconfort Everest i pomimo wcześniejszych obaw co do
        trójkołówek jestem bardzo zadowolona.Wózek się lekko prowadzi nawet jedną ręką
        co było prawie niemożliwe z chicco które przedtem miałam, ma szerokie
        siedzisko,pałąk, jest zwrotny i jak dla mnie bardzo ładny(ale to kwestia gustu).
        Jedyną wadą jaką jak narazie odnalazłam w tym wózku to dość mały kosz, ale to w
        końcu nie jest najważniejsza funkcja wózka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka