Dodaj do ulubionych

gdzie sama gondolka X-landera?

14.04.06, 13:43
hej! mam takie pyt. wiem ze do stelazy Qiunniego pasuja gondolki x-landera:)
gdzie ( w ktorym sklepie internet) mozna poogladac kolorki?
Obserwuj wątek
    • mlody_tata Re: gdzie sama gondolka X-landera? 18.04.06, 17:03
      aniak-i napisała:

> hej! mam takie pyt. wiem ze do stelazy Qiunniego pasuja gondolki x-landera:)
      > gdzie ( w ktorym sklepie internet) mozna poogladac kolorki?

A np. tutaj:

www.detskezbozi.com/inshop/scripts/detail.asp?itemId=109&level=7
    • anja1978 Re: gdzie sama gondolka X-landera? 18.04.06, 19:16
      Hej, a ja mam do sprzedania niebieską gondolkę od X-landera:), prosze o
      kontakt, jak jesteś zainteresowana:) cena do uzgodnienia - mój nr gg 2403371
      pozdr
      • monikaaleksandra Re: gdzie sama gondolka X-landera? 19.04.06, 09:19
        W sklepie firmowym Deltimu w Częstochowie na Lourdyjskiej. Nie prowadzą jednak
        sprzedaży wysyłkowej. Wczoraj kupiłam tam cały wózek XA łącznie z fotelikiem.
        Polecam ten salon.
        • sakerloff do monikaaleksandra 19.04.06, 12:33
          mam pytanko - ja wlasnie w salonie zamowilam sobie XA - mam odebrac na poczatku
          maja, rowniez zamowilam caly zestaw z fotelikiem - moge spytac czy udalo sie
          jakis rabat wynegocjowac? ciekawa jestem ile za calosc zaplace....
          • monikaaleksandra Re: do monikaaleksandra 20.04.06, 17:14
            Rabatu nie ma, ponieważ cena tego wózka w salonie jest i tak nieco niższa od
            ceny sklepowej o ok. 15%(dostałam jednak kupon rabatowy na ew. następne zakupy
            w tej firmie). Nie wiem jednak, czy w jakimś sklepie można ten wózek w ogóle
            dostać, ponieważ podobno nie nadążają z produkcją i wszystko schodzi w salonie
            od ręki. Jeśli kupiłaś wózek XA, domagaj się, aby przysłano Ci najnowszą wersję
            tego wózka, czyli z REGULOWANYM PONÓŻKIEM, ponieważ poprzedni typ XA nie miał
            tego podnóżka. Mnie udało się już kupić ten lepszy model.
            Wzięłam gondolkę, spacerówkę i fotelik - teraz się zastanawiam, czy nie lepszy
            jest maxi-cosi, który podobno też można montować na stelażu x-landera, ale już
            kupiłam, więc nie będę kombinować. Ten fotelik i tak spełnia wszystkie normy
            bezpieczeństwa, tylko że jego wyściółka jest nieco twarda, w maxi-cosi jest
            mięciutka. Ale za to fotelik ma dwa sympatyczne schowki :-)
            Wiesz, kupiłam ten wózek, choć nie ma jednej bardzo ważnej funkcji -
            przekładanej rączki ani możliwości montowania wsadu tyłem albo przodem do
            kierunku jazdy. Budka spacerówki jest jednak z otwieranym "wziernikiem" na
            dziecko. Niestety, nie można mieć wszystkiego poniżej 2 tysięcy :( Oglądałam
            wcześniej Bebe Confort, ten z kolei miał wszystko, ale cena z fotelikiem w
            hurtowni (!) wyniosła 2.300 zł, więc się poddałam.
            Wahałam się między x-landerem a hauck Traxx Jaguar, ale perspektywa na ew.
            naprawe niemieckiego haucka (do miesiąca!) ostudziła mój zapał. Natomiast jeśli
            zepsuje się x-lander, to naprawa jest w ciągu 3 dni, z bezpłatnym odebraniem
            ode mnie i dowozem z powrotem przez kuriera.
            Adaptery do stelaża też kupiłaś? Niestety, na sam stelaż nie da się montować
            fotelika i gondolki.
            Aha - nie dali mi pompki do kół, choć niby jest w standardzie, jak wynika to ze
            strony www, kazali używać... samochodowej! Tylko nie wiem, czy ja mam jeździć z
            hydrauliczną pompką przy rowerze?! Byłam jednak tak zmęczona całodziennym
            kupowaniem wyprawki w Krakowie, że nie chciało mi się już kłócić o tę pompkę.
            Najwyżej będę ich teraz męczyć przez telefon, może mi doślą.
            Pozdrawiam
            monika
            • sakerloff Re: do monikaaleksandra 20.04.06, 22:44
              dzięki za odpowiedz! ja juz go zamowilam wlasnie w salonie - jestem z
              Czestochowy- ( oczywiscie z regulowanym podnozkiem) wiec juz za pozno na
              zmiany, zreszta u mnie tez cena grala role, a tak jak mowisz nie ma
              idealnego ,szczegolnie ponizej 2000 tys. W lutym jak go ogladalam dostalam
              kupon rabatowy, zobaczymy czy cos sie da jeszcze wynegocjowac...adaptery tez
              oczywiscie musialam zamowic. Co do fotelika tez zdecydowlaam sie na x landera,
              w salonie zrezygnowali juz z prowadzenia maxi cosi, a w sumie w podobnej cenie
              maxi cosi ma taki najtanszy, zwykly...zobaczymy. Mam nadzieje ze nam na dlugo
              posluzy;) pozdrawiam Iga
              • olka_krakow Re: do monikaaleksandra 21.04.06, 00:35
                Napiszcie, prosze, ile kosztowal komplet wozek, gondola, fotelik w salonie w
                Czestochowie, jak dlugo sie czeka na realizacje zamowienia i czy jest wybor
                kolorow, czy sie kupuje ten, co aktualnie jest w sklepie. Nie wiem czy sie
                wybrac do Czestochowy do salonu X-Landera na zakupy ;)
                • monikaaleksandra Do Olki z Krakowa 21.04.06, 09:16
                  Wózek - czyli stelaż i spacerówka - 870 zł
                  gondoila - 380 zł
                  fotelik - 340 zł
                  dwa adaptery - 60 zł
                  torba do wózka - 50 zł
                  czyli - bez torby (nie musisz kupować, ale się przydaje)- 1650 zł. Maja też -
                  zamiast toreb bardzo fajne torby-plecaki, ale to dla osób, które lubia raczej
                  spportowy styl ubierania. Rzeczywiście, z kolorami wózków może być problem,
                  ponieważ często "na stanie" sa 2-3 kolory, może brakowac np. fotelika itp.
                  Korzystając tylko z ich wzornika na stronie www.x-lander.com.pl
                  zamówiłam sobie wcześniej kolor Ash - granat z beżem, bardzo praktyczny.
                  Najlepiej po prostu tam zadzwonić i dopytać się o kolor. (tel. 034 360 46 86).
                  W salonie mają też wiele inyhc wózków Deltimu i akcesoria - jeśli chcesz polski
                  wózek, spróbuj tam zajrzeć. Sprzedawcy, młodzi faceci są bardzo uprzejmi i
                  byłam bardzo zadowolona z ich pomocy i cierpliwości, bo marudziłam z tym
                  wózkiem ponad godzinę :-)
                  • sakerloff Re: Do Olki z Krakowa 21.04.06, 10:30
                    przyłączam sie;) na stanie jak bylam zamawiac jakies mieli, ale ja chcialam
                    konkretne kolory wiec czekam do polowy maja. Tez zamowilam kolor Ash
                    spacerowki, gondole Sand i fotelik Lemon;) zeby nie bylo nudno;)
                  • olka_krakow Re: Do Olki z Krakowa 21.04.06, 11:46
                    Dzieki za odpowiedz. Chyba sie wybiore do tego salonu ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka