joanna29 17.04.06, 19:32 Znalazłam na allegro wózek Jackmar. Czy ktos z Was zna ten wózek i moze podać jego wady i zalety? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dasia_p Re: wózek jackmar 18.04.06, 15:13 Jestem z Łodzi i oglądałam go na żywo, jeśli chodzi Ci o ten wózeczek?: www.allegro.pl/item97635561_super_wozek_wielofunkcyjny_rozne_kolory_.html Ogólnie nie jest zły, posiada to, co w opisie producenta. Jest w miarę lekki, łatwo i szybko się składa, koła szybciutko się zdejmuje. Jak za tą cenę nie ma się co spodziewać rewelacji, ale nie jest zły. Jak dla mnie trochę "tandetnie" wykonany. Szczególnie obszycie wewnątrz budki i wewnątrz nosidła, ale zawsze można wyłożyć je kocykiem i lepiej wygląda. Jeszcze się nie zdecydowałam czy go kupię, bo biorę tez pod uwagę te 2 wózeczki: www.allegro.pl/item97528280_wozek_lux_przesylka_gratis.html www.allegro.pl/item99089745__anmar_cart_najtaniej_prosto_z_fabryki_sprawdz_.html Niestety nie mam możliwości zobaczenia ich na żywo.... Odpowiedz Link Zgłoś