Dodaj do ulubionych

moje typy co wybrac?

21.04.06, 10:09
1. Mutsy urban rider
2. Bebe confort High trek
3. Peg perego navetta + At4.
4. Chicco trio s3
5. Bebecar Tracker

To typy na podstawie obserwacji i opinii w internecie, kolejnosc
przypadkowa :). Na zywo obejrze wkrotce, moze mi sie rozjasni. A tymczasem
moze cos zasugerujecie?
Obserwuj wątek
    • malinka285 moje typy co wybrac? 21.04.06, 11:08
      My jestesmy zdecydowani na 99% na Mutsy Urban Rider kolor sport 31. Moi rodzice
      zaproponowali, że kupia go dla pierworodnego wnuka!!!
      Co do Chicco Trio S3 to na poczatku podobał mi sie ale mąż stwierdził ze ma za
      małe kułeczka. O pozostałych niewiele wiem. Mutsiego oglądaliśmy juz w sklepie
      i jest cool :-)))
      Pozdrawiam Kasia
    • mfka Re: moje typy co wybrac? 21.04.06, 11:40
      Tez miałam podobne typy przy wyborze wózka, ale jeszcze do tego dochodził Jane
      Slalom Pro - i to własnie na jego zakup się zdecydowałam. Jest najlżejszy z
      tych wózków (8kg), bardzo łatwo się prowadzi,nie potrzeba dodatkowych adapterów
      na montaż gondoli czy fotekika na stelaż, co do Chicco S3 Trio to
      zdyskwalifikował go brak rozkładanego podnóżka (waga 11kg), Bebe confort High
      Trek nie ma osobno rozkładanego siedziska spacerówki ani podnóżka (jeżeli
      rozkładasz oparcie to automatycznie podnosi się podnóżek - na zasadzie kołyski,
      takiego odchylenia do tyłu, w/g mnie beznadziejny patent), Bebecar Tracker to
      już totalna porażka z wagą 17 kg to pomyłka, jeszcze wsadzić dziecko jakieś
      zakupy i mamy co najmniej ze 30 kg! Co do Peg Perego - nie rozważałam jego
      zakupu, od razu nie spodobały mi się te małe kółeczka, więć nie drążyłam
      tematyki. A Mutsy z pewnoscią jest fajnym wózkiem i to nie podlega dyskusji,
      choć dla mnie bardzo istotna była waga i tu wózek, który wybrałam nie miał
      sobie równych.
      A wygląda tak:
      www.twoleftfeet.co.uk/acatalog/Jane_Slalom_Pro_Formula_System.html
      www.comfy-kids.co.uk/acatalog/Jane_Slalom_Pro_.html
      www.comfy-kids.co.uk/acatalog/Slalom_Pro.html
      Ja mam kolorek G35 z fotelikiem Rebel i gondolą.
      • olakr1 do mfka 21.04.06, 20:18
        A mozna wiedziec gdzie kupilas ten wózek i za ile?
        • mfka Re: do mfka 22.04.06, 09:28
          Ja kupiłam ten wózeczek w Krakowie, ale są ogólnodostępne np. w tym sklepie:
          glinki.com/?l=bcyz3q
          Ja za swój wózeczek w komplecie - gondola, fotelik Rebel, spacerówka zapłaciłam
          3200, ale dlatego,że chciałam w kolorze G35, a on nie jest dostępny w tym
          zestawie i sklep musiał mi zrobić "przysługę" - rozkompletować Carrere Pro -
          wziąśc z tamtego zestawu gondolę i fotelik i sprzedać to z moją spacerówką.
          Także to kosztowało mnie 200 zł więcej, ale i tak lepsze to niż miałabym kupić
          wózek za granicą, ważna jest jedna polska gwarancja.
          Ja jestem bardzo zadowolona z tego wózka, przez pół roku łaziłam po sklepach i
          oglądałam różne "pojazdy", czytałam opinie i dokładnie śledziłam tematykę
          wózków. Ten naprawdę jest super, zresztą w kazdym sklepie, który odwiedziłam
          polecali go jako najlepszą trójkołówkę dostępną na rynku, więc coś w tym musi
          być... A ja przychylam się do tej opini, bo wózeczek jest naprawdę świetny.
          W Czechach czy w Niemczech sa już dostępne nowe kolory tych wózków, choć mnie
          jednak bardziej podobają się kolorki 05/06, ale to już kwestia gustu.
          www.kocarky.com/jane_slalom_pro_2006.html
    • jolcia127 Re: moje typy co wybrac? 26.04.06, 16:39
      zdecydowanie Mutsy. Ja wlasnie zamierzam kupic choc mam jeszcze troche czasu.
      ale ogladalam wiele i mutsym jestem zachwycona:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka