Dodaj do ulubionych

coneco solar - opinie

26.05.06, 22:40
Czy jest ktoś kto używa spacerówki Coneco Solar??? Jeśli tak to proszę o
opinie, jak się sprawuje??? Warto kupić???

pozdr
Obserwuj wątek
    • olkaaaa Re: coneco solar - opinie 29.05.06, 18:11
      dzisiaj ja wlasnie dostalam bylana krótkim spacerze i rewelacja sam jedzie ze
      tak powiem o 100000000 razy leprzy niz mój stary chicco 6 wd
    • sous_sol Re: coneco solar - opinie 10.06.06, 19:14
      Podbijam temat, moze ktoś z Was jeszce ma ten wózek?
      • gonia101 Re: coneco solar - opinie 10.06.06, 22:01
        Ostatnio spotkałam użytkowniczkę tego wózka. Była bardzo zadowolona, choć
        używała go dopiero od miesiąca.
        Mnie trochę martwi to, że ma on dość wąskie siedzisko i boję sie, że mój synek
        w pewnym momencie się do niego nie zmieści...
        Ale składa się superosko i zajmuje bardzo mało miejsca. No cóż coś za coś...
        Nadal nie mogę się zdecydować czy wybrać coneco solar czy używane peg perego
        pliko 3.
        pozdr
        • sous_sol Re: coneco solar - opinie 11.06.06, 09:14
          Jeżdzimy używanym Quinny, rozwalił się w nim co tylko mogło. Mam nauczkę, ze
          kupowanie używanych to jednak ryzyko...Teraz szukamy fajnej spacerówki. Ja
          wolałabym jakąś najlżejszą, ale mój mąż nie chce takiego babskiego wózka.
          Pewnie ma rację, bo jak tu jeżdzić parasolką po śniegu albo w lesie co często
          robimy. Własne wczoraj zobaczyliśmy Solara i spodobał sie nam obojgu. Kupujemy
          pewnie w poniedziałek więc napiszę opinię:)
          • gonia101 Re: coneco solar - opinie 11.06.06, 09:31
            W takim razie czekam z niecierpliwością na Twoje wrażenia! A w jakim wieku jest
            dzieciątko?

pozdr
            • sous_sol Re: coneco solar - opinie 12.06.06, 10:34
              Ma prawie 9 miesięcy, i pewnie 9 kilo, przymierzymy zobaczymy czy pasuje do
              wózeczka:)
              • gonia101 Re: coneco solar - opinie 12.06.06, 23:14
                U nas prawie 8 miesięcy i dyszka na pewno na rozkładzie :-)
                Czy mogę przy okazji poprosić Cię o zmierzenie szerokości siedziska w wózeczku?
                • sous_sol Re: coneco solar - opinie 20.06.06, 12:49
                  Niestety nigdzie w Poznaniu i kilku innych miastach nie ma tego wózka w
                  sprzedarzy. Dlatego dopiero w lipcu go kupię:(
                  • rafka44 Re: coneco solar - opinie 20.06.06, 13:33
                    wózeczke w sprzedaży będzie dopiero za 2 tygodnie, siedzisko będzi emiało
                    gdzies w granicach 30cm. klienci nie skarżyli się jeszcze na te wózeczki.
                    • ag007 Re: coneco solar - opinie 20.06.06, 22:51
                      wozek mam od soboty. kupilismy, bo nasz driver 4xl jest za ciezki i nie radze
                      sobie z jego wnoszeniem po schodach. a solar sprawuje sie dobrze. jest lekki.
                      kółka mozna zablokowac i nie skręcają się. pasy pieciopunktowe. fajna folia
                      przeciwdeszczowa - zapinana na zamek błyskawiczny (szczelna). okrycie na nóżki
                      na chłodne dni też w zestawie, i na podnóżku folia, zeby bucikami nie zabrudzic.
                      jest tez barierka. ma w budce (cicho rozkładanej) foliowa szybke do podgladania
                      dziecka. niestety nie ma zupelnie lezacej pozycji - tylko połlezącą. minusem
                      jest stosunkowo mały kosz na zakupy i brak kieszonek itp i torby w komplecie.
                      lecz cóż, nie można mieć wszystkiego. koszt 595zł. gwarancja na 12 m-cy.
                      coś jeszcze chcecie wiedziec????

dla mnie jedynym problemem jest przestawienie sie z wozka, w ktorym widzialam
                      dziecko na taki, w ktorym nie widze córci... :)
                      • gonia101 Re: coneco solar - opinie 22.06.06, 00:02
                        Też używam drivera 4xl i powiem szczerze, ze jestem z niego zadowolona. Nie
                        muszę go nosić więc jest OK, ale nie mieści się nam do samochodu tzn. trzeba
                        go "rozbierać na części". Stąd pomysł by kupić solara. Też nie za bardzo
                        wyobrażam sobie jak to będzie nie widzieć z przodu syneczka :-)
                        A jak z siedziskiem??? nie jest za wąskie???
                        pozdr
                        • ag007 Re: coneco solar - opinie 22.06.06, 08:32
                          siedzisko zmierze pozniej i wieczorkiem napisze ;) ale jest CHYBA nieco mniejsze
                          niz w driverze. a solar rzeczywiscie zajmuje malo miejsca, sklada sie fajnie i
                          mozna go w pionie postawic.
                          tyle, ze nie wiem czy male kolka solara beda sie nadawaly na zimowe spacery???
                          jesli tak, to na ten czas wrocimy do drivera, bo jest jednak ciezki i stabilny :)
                          • ag007 Re: coneco solar - opinie 22.06.06, 08:34
                            w ostatnim zdaniu miało być oczywiście: "jeśli nie..." ;))))
                            • martha_12 Re: coneco solar - amortyzacja 22.06.06, 19:25
                              Witam, ja również mam Drivera 4XL. Jestem z niego zadowolona, jednak ze względu na gabaryty (nie mieści sie do samochodu) chciałabym kupić jakąś mniejszą i lżejszą spacerówkę. Czy mogłabyś mi napisac, jak z amortyzacją w tym wózeczku, czy bardzo w nim "trzęsie" - bo wiadomo, u nas chodniki pozostawiają wiele do życzenia...Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka