Dodaj do ulubionych

Opis idealnego wózka

02.06.06, 17:04
Na tej stronie są wymienione cechy bezpiecznego i wygodnego wózka:

www.wszystkodladziecka.pl/praktyczne4.htm
Nowym mamom polecam jako lekturę, zaznaczając, zę wszystkie te cechy spełnia
wózek BGR.MAGDA, dostepny na stronie bgr.magda.w.interia.pl
Obserwuj wątek
    • w1paula Re: Opis idealnego wózka 02.06.06, 17:21
      az się niedobrze robi od tej pani reklamy. A dla mnie te wózki są obrzydliwe bo
      brzydkie to za mało.
      • ashera Re: Opis idealnego wózka 02.06.06, 19:24
        Zgadzam się z w1paula w 1000%. Wózki nieciekawe, pewnie ciężkie, zresztą brak
        jakichkolwiek danych. Tego typu reklama mnie osobiście całkowicie zniechęca.
        • monii_1 Re: Opis idealnego wózka 02.06.06, 19:39
          i ja się z wami zgadzam !....szkoda mi matek które prowadzą takie "olbrzymy" i
          niejednokrotnie zeby wyjść na dwór z dzieckiem muszą czekac na mężów aż wrócą z
          pracy bo same nie zniosą takiego wózka nawet po kilku schodkach, nie mówiąc juz
          o jakimkolwiek wypadzie po sklepach bo zazwyczaj wszystkie sklepy dziecięce jak
          na złość maja schody i wąskie wejścia
    • g_cz Re: Opis idealnego wózka 02.06.06, 20:48
      Ten wózek nie ma nic wspólnego z wózkiem idealnym. Za darmo bym takiego nie
      chciała.
    • coronella Re: Opis idealnego wózka 02.06.06, 21:41
      po pół roku uzytkowania takiego kombajna, firmy nestor, NIGDY juz nie spojrzałam na polskie wózki wielofunkcyjne
      • agi4 Re: Opis idealnego wózka 03.06.06, 15:17
        zenujace...taka reklama!
    • b.bujak Re: Opis idealnego wózka 03.06.06, 15:43
      agakoziorowska

zaczynasz przesadzać już z tą reklamą, to robi się niesmaczne - wtrącilaś linki
      w parę wątków - wystarczy ! dziękujemy
      • kumakk Re: Opis idealnego wózka 03.06.06, 16:57
        spokojnie,dziewczyny, wiekszej ANTYREKLAMY ta pani nie mogla Sobie chyba
        zrobic :)))
    • w1paula Re: Opis idealnego wózka 03.06.06, 20:09
      To prawda. chciała zareklamować swoje wózki a wyszła z tego super antyreklama.
      A w ogóle to chyba złożę wniosek o skasowanie tego postu.
      • agakoziorowska Re: Opis idealnego wózka 05.06.06, 09:40
        Witam Dorgie, zbulwersowane Panie! Na wstępie zaznaczam że uroda jest kwestią
        gustu i ubliżają Panie wszystkim naszym zadowolonym klientkom, zaznaczam też że
        informacje na temat wagi są - zwłaszcza przy bliźniakach, poza tym zawsze
        odpowiadamy na wszelkie pytania - jedynka jest połowę lżejsza i proszę mi
        wierzyc ze przy moich 50 kg wagi jakoś nie mam najmniejszych problemów z
        wciąganiem wózka po schodach :) na Herkulesa nie wyglądam. Na koniec dodam, ze
        mam sygnały od klientek z wielu miast, dziekujących mi za ten wątek na forum,
        gdyż wiele osób poleca im drogie i beznadziejne wózki a nie ma gdzie znalezc
        solidnego, taniego wykonawcy "normalnych" wózków. Także proszę się nie oburzac -
        nie wszyscy chcą miec wózek z Niemiec czy słonecznej Italii :)
        • agakoziorowska Re: Opis idealnego wózka 05.06.06, 09:44
          zapomnialam dodac że akurat te ww. cechy idealnego wózka sa naprawde solidnie
          przygotowane ( jak widac nie przeze mnie) i powinny byc dla przyszlych mam
          wyznacznikiem bezpieczenstwa i zdrowia dziecka. Szkoda że na temat wózków nie
          wypowiadaja sie czasami lekarze ortopedzi. Skończyłam Akademię Medyczną i akurat
          coś na temat ich opinii na temat co niektórych produktów znam bardzo dobrze.
          Radze wziac sobie niektore rzeczy do serca a nie zaraz sie oburzac :) Pozdrawiam
          raz jeszcze
          • elvitto Re: Opis idealnego wózka 05.06.06, 18:12
            Jak skonczylas akademie medyczna, to powinnas wiedziec, ze dla malego dziecka
            najlepsza jest twarda gondola, a nie nosidlo ;)
            • agakoziorowska Re: Opis idealnego wózka 05.06.06, 19:02
              Dlatego produkujemy usztywnione ze wszystkich stron gondole a nie nosidelka.
              Proszę spojrzec poniżej. bgr.magda.w.interia.pl/szablon_obrazki/P1010851a.JPG
          • natallay Re: Opis idealnego wózka 05.06.06, 19:25
            agakoziorowska napisała:

> Skończyłam Akademię Medyczną i akurat
            > coś na temat ich opinii na temat co niektórych produktów znam bardzo dobrze.
            > raz jeszcze

Z ciekawości - jaki kierunek?
            • agakoziorowska Re: Opis idealnego wózka 05.06.06, 23:08
              farmację - polecam, można się wiele nauczyc i dowiedziec :)))
        • monii_1 Re: Opis idealnego wózka 05.06.06, 19:10
          wciąganie wózka po schodach wcale nie jest bezpieczne ani dla dziecka ani dla
          mamy (zawsze jest mozliwość że sie potknie) i co wtedy? Poza tym wózek wciągany
          po schodach ulega niszczeniu przez co może być niestety osłabiona konstrukcja a
          co za tym idzie wózek przestaje być bezpieczny. Jedna z pań wypowiedziała się
          również na temat miękkiej gondoli więć wszystko już wiemy.Info na temat wagi
          nie ma, jest tylko przy bliźniaczych ,że waży 22 kg więc pewnie jedynka koło 18
          kg. Niestety dużo jest takich wózków a więc w czym miałby ten być lepszy?
          • agakoziorowska Re: Opis idealnego wózka 05.06.06, 23:07
            Jeśli ktoś może pomyślec o wciąganiu wózka po schodach z dzieckiem w środku - to
            chyba jest nienormalny. I wszystko już wiemy.
            • monii_1 Re: Opis idealnego wózka 06.06.06, 09:19
              agakoziorowska napisała
              > Witam Dorgie, zbulwersowane Panie! Na wstępie zaznaczam że uroda jest kwestią
              gustu i ubliżają Panie wszystkim naszym zadowolonym klientkom, zaznaczam też że
              informacje na temat wagi są - zwłaszcza przy bliźniakach, poza tym zawsze
              odpowiadamy na wszelkie pytania - jedynka jest połowę lżejsza i proszę mi
              wierzyc ze przy moich 50 kg wagi jakoś nie mam najmniejszych problemów z
              wciąganiem wózka po schodach :) na Herkulesa nie wyglądam. Na koniec dodam, ze
              mam sygnały od klientek z wielu miast, dziekujących mi za ten wątek na forum,
              gdyż wiele osób poleca im drogie i beznadziejne wózki a nie ma gdzie znalezc
              solidnego, taniego wykonawcy "normalnych" wózków. Także proszę się nie oburzac -
              nie wszyscy chcą miec wózek z Niemiec czy słonecznej Italii :)<

sama pani pisała o wciądganiu wózka w 5 i 6 wierszu swojej wypowiedzi więc
              teraz już naprawdę wszystko wiemy ;))))
              • agakoziorowska Re: Opis idealnego wózka 06.06.06, 19:53
                ale nie wspomniałam o dziecku w środku!!!!
    • w1paula Re: Opis idealnego wózka 05.06.06, 10:46
      To jakoś dziwnie, że te zadowolone klientki się nie ujawniają.
    • coronella Re: Opis idealnego wózka 05.06.06, 12:00
      Proszę Pani,
      niech Pani sie nie dziwi reakcji na forum. Jest ona zawsze podobna, gdy ktoś wciska sie tu ze swoja reklamą. Miejsce na reklamowanie swojej firmy jest wyznaczone, jest ono płatne, i polecam je. Wszystkie mamy będa mogły łatwo Pani wózki odnależć, łatwo sie skontaktować z ew. pytaniami.

Forum słuzy do czegos innego. Ma być to wymiana obiektywnych opinii, od mam uzytkujących daną rzecz. Obiektywne spostrzezenia, jak dana rzecz funkcjonuje w praktyce. Jest to, przynajmniej dla mnie, duzo cenniejsza informacja niz taka, jaka Pani zamieszcza.
      Jesli dopuści sie tu producentrów sprzętu, którzy namolnie i nagminnie zaczną autoreklamę, forum straci sens bycia. Będą same ochy i achy, przekrzykujące sie nawzajem, mające na celu jedynie zdobycie jak największej liczby klientów.

I nieprawda jest, że chwalone sa jedynie drogie zagraniczne wózki. Jest równiez duzo informacji na temat tanich, polskich, wystarczy dobrze poszukać, albo w odpowiedni sposób zapytać.

A tak na marginesie- często okazuje sie, że kupno drogiego zagranicznego wózka wyjdzie nas w rzeczywistości taniej, niz kupno tanszego, posliego. Dlaczego? Bo dobry wózek łatwo odsprzedać, i będzie on nadal w bdb stanie. Polskiego wózka pozbyc sie trudno, a jesli juz, to za małe pieniądze.

Pozdrawiam!
      • agakoziorowska Re: Opis idealnego wózka 05.06.06, 18:58
        Dziękuję za konstruktywna krytykę. Jest bardzo miło spotkac na tym forum kogoś
        inteligentnego. Jeśli chodzi o reklamę, to nie jest to autoreklama a jedynie
        polecanie z pełnym przekonaniem gdyż jest to firma moich krewnych - sprawdzona
        zresztą przeze mnie i moje koleżanki. Żałuję że nie mają one czasu wypowiadac
        się na tym forum - bo zapewne pisały by to samo co ja. Jeśli chodzi o dostęp do
        pełnych informacji na temat produktów krajowych (i wózków wogóle), to z tym
        właśnie jest pewien problem. Stąd moja zupełnie z własnej woli obecnośc na
        forum. Skłoniła mnie zresztą do tego również częsta rozmowa z pacjentkami
        oczekującymi dziecka. Poprostu czasami żal jest mi czytac niektórych bzdur
        głoszonych na forach.
        Z pozdrowieniami Agnieszka.
        • alexsc Re: Opis idealnego wózka 06.06.06, 21:09
          " Jeśli chodzi o reklamę, to nie jest to autoreklama " Z całą pewnością nie
          jest to autoreklama ale antyreklama kto kupi taki czołg? chyba ślepy!
          I nie wiem dlaczego opisuje Pani tzw "idealny wózek" jesli dla każdej mamy
          idelany wózek spełnia inne warunki.
          Chętnie poczytałabym opinie prawdziwych uzytkowniczek tego tzw "ideału" ha ha ha
    • ma_ti Re: A może by tak nie podbijać. 06.06.06, 07:45
      Denerwuje mnie już ta REKLAMA.
    • coronella Wciąganie wózka po schodach,do agakoziorowska 06.06.06, 08:13
      Chyba się Pani troche zagalopowała ze swoimi epitetami.

Ja zawsze wciagam wózek po schodach z dzieckiem w środku!! Bo niby jak miałabym to robic inaczej??
      Jaka jest Pani rada?? Połozyc dziecko na schodach i wciagac wózek? Potem zgarniać malucha ze schodów, jesli sam wczesniej na nie nie wejdzie i nie spadnie z nich? Czy jak? Trzymać dziecko w jednej ręce a drugą wciagać wózek? I które pierwsze sie upuszcza? Bo ja z pewnościa bym upuściła wiercące sie dziecko.
      A i wózka jedną ręką nie wciągne, szczególnie tego typu jak to "cudo" tak tu wychwalane przez Panią.

Od 3 lat wciągam wózki po schodach, każdy bez wyjątku, i każdy z dzieckiem wśrodku. I najlepiej wciaga mi sie małe parasolki na małych kółkach. A te kombajny, takie super idealne, sa tak ciężkie, że trzeba sie porządnie naszarpać.

czekam z niecierpliwościa na ten patent wciągnięcia wózka BEZ dziecka w środku!
      • monika_wroclaw Re: Wciąganie wózka po schodach,do agakoziorowsk 06.06.06, 10:25
        ja też zawsze wciągam wózek z dzieckiem, mieszkam na parterze, więc mam tylko 8
        schodków do pokonania, ale zawsze... Nie ucierpiało na tym żadne moje dziecko
        ani wózek... Jak były małe to wnosiłam najpierw dziecko w gondoli do domu, a
        potem wciągałam sam stelaż, ale jak już jeździły w spacerówkach to wciągałam
        wózek razem z dzieckiem...
        • agakoziorowska Re: Wciąganie wózka po schodach,do agakoziorowsk 06.06.06, 19:57
          ja dokładnie robiłam podobnie i o to mi chodziło. Generalnie chodziło mi o wózki
          trzyfunkcyjne:)))
      • agakoziorowska Re: Wciąganie wózka po schodach,do agakoziorowsk 06.06.06, 19:56
        małe wózki a i owszem - ja myślałam o wciąganiu właśnie takich kombajnów :) -
        trzyfunkcyjnych zdaje sobie sprawę że jest to ciężkie. A propos bardzo radosna
        wizja;)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka