Dodaj do ulubionych

DO MODERATORA

11.06.06, 20:38
Chciałabym prosić o zablokowanie, pouczenie itp. agakoziorowska. ta Pani
prowadzi cały czas bardzo nahalną reklamę. Myślę, że wypowiadam się także w
imieniu innych forumowiczek, bo to widać w ich wypowiedziach.
Obserwuj wątek
    • b.bujak w1paula - popieram 11.06.06, 23:19
      pisałaś może na priva do założyciela forum?
    • agakoziorowska Re: DO MODERATORA 12.06.06, 12:29
      Po pierwsze w niczyim imieniu sie nie wypowiadam i jesli ktos mnie popiera to
      widac ze robi to samemu. Mam jeden nick, a ze ktos tu weszy jakis UKLAD to jest
      to typowo polskie. Po drugie reklama jest w jednym temacie (polecam wózki
      Producent) i nie musza Panie na niego wchodzic skoro jest to takie drazniace.
      Pozdrawiam mimo wszystko
      • ma_ti Re: DO MODERATORA 12.06.06, 14:37
        Przeginasz dziewczyno, nikt cie tu nie chce - rozumiesz. Widać nie dociera! A
        do lodówki też mi wejdziesz, to co robisz jest natręctwem w stylu pewnej
        szmatławej gazety. Skończ już denerowować innych. Czy to tak wiele?
      • w1paula Re: DO MODERATORA 12.06.06, 16:04
        Czy pani w ogóle umie czytać? Gdzie jest napisane, że wypowiada się w czyimś
        imieniu, nie pisałam o układach. Ale chyba z czytaniem i zrozuminiem tekstu to
        jednak kiepsko bo od dawna wszystkie forumowiczki piszą, że maja dosyć pani
        reklamy.
    • agless Re: DO MODERATORA 12.06.06, 22:17
      Ja sie zgodze i doloze.Ta pani wciska swoje 3 grosze gdzie sie da i w wielu
      watkach jest proszona o odejscie z forum. Wiec skoro prosby nie pomagaja, ja
      rowniez prosze moderatorow o interwencje.
      To chyba nie jest wlasciwe miejsce na jej reklamy.

Probuje sobie poczytac, czegos sie wiecej o wozkach dowiedziec i co wejde na
      ciekawy watek, to polowa postow tylko o tym by ta pani sie wreszcie wyniosla.
    • rafka44 Re: DO MODERATORA 13.06.06, 08:34
      No coments,
      wydaje mi się, że moderatora nie ma tutaj od dłuższego czasu i dlatego jest jak
      jest. Szkoda, że na gazecie nei wymyślili funkcji ignoruj. Mogłoby być spokojniej.
      BTW to Pani która proponuje swoją strone na interii- dobra rada administratora
      niech pani zmieni ten layout i migające literki, bo wyglądają razem strasznie.
      Przydałoby się zainwestować trochę czasu w Pani stronę jeśli marzy Pani o
      zwiększeniu popularności swoich produktów. I raczej swoją nachalnością, a
      czasami wręcz bezczelnością zniechęca Pani do przeglądania swojej oferty, która
      nie urywając blado wypada w porównaniu do innych nie koniecznie wiodących
      polskich marek.
      Mała prośba, niech Pani zachowa chociaż twarz ( czy co tam Pani ma) weźmie sobie
      nasze rady do serca, popracuje nad własną ofertą, strona, sposobie prozentacji,
      zrobi jakiś kurs dobrych manier i wróci w świetle chwały z nowymi propozycjami
      oby bardziej trafnymi od tych prezentowanych na zdjęciach :)
      pozdrawiam serdecznie
    • aniana4 Re: DO MODERATORA 13.06.06, 12:18
      A ja uwazam, ze zupelnie nie na miejscu jest zakladanie takiego waktu przez
      autorke, skoro sama zaklada watek o sprzedazy wozka:))) Czym rozni sie jej
      prywatne ogloszenie od ogloszenia sklepu? Zeby krytykowac trzeba samemu byc w
      porzadku...
      • elabartk Re: DO MODERATORA 13.06.06, 16:49
        Popieram aniana4, mnie wózki bgr się podobają, a Pani sa chyba wsciekłe bo same
        nie moga sprzedac :)
        • monii_1 witamy nowe forumowiczki anian4 i elabarkt 13.06.06, 17:12
          które tak bronią pani agakoziorowska wypowiadaja się na tym forum pierwszy raz
          o ile sie nie mylę ;))))))
          • monii_1 to juz chyba i tak nie ma sensu :) 13.06.06, 17:19
            bo i tak było juz wszystko powiedziane
            • rafka44 LOL 13.06.06, 21:07
              LOL ;/
              dublować konta na forum, tylko po to żeby nie wyjść na idiotkę ;/ bezczelność
              paranoja jakaś :)
              • b.bujak Re: LOL 13.06.06, 23:27
                rafka44 - Twoja sygnaturka też nie jest w porządku...
                • monii_1 Re: LOL 14.06.06, 07:51
                  ale nie jest tak nachalna i kłótliwa, za wszelką cenę :)
        • agakoziorowska Re: DO MODERATORA 14.06.06, 20:48
          dziekuje Pani aniana4 za poparcie a Pani Eli za opinie i zakup:)- zycze milego
          uzytkowania.Pozdrawiam serdecznie. zas Panie sprzedajace i nachalnie kłótliwe
          tez pozdrawiam chociaz nieco mniej serdecznie :)
    • agamamaani na to jest sposób.. 14.06.06, 08:35
      zamiast sie wkurzac i pisać paszkwile na kogoś możne sobie w ustawieniach "moje
      forum"" ustawić panią Koziorowską jako nieprzyjaciela - jaj posty będą wtedy dla
      Was niewidoczne - ile nerwów pozwala to zaoszczędzic.. ja tak zrobiłam ..
      a podbijając ten wątek do góry ciągle zwiększacie zainteresowanie tymi okropnymi
      wózkami, czyli robicie to o co jej chodziło :)
      pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka