Dodaj do ulubionych

wózek bebecar rvertus

21.06.06, 13:36
co myslicie o tym cudenku? godex.com.pl/2006/_RVERSUS/rversus01.htm
a uzytkowniczki bebecarow prosze o opinie, czy to dobra marka? jak sie
sprawdzaja w uzytkowaniu? ewentualne + i - ?
model rvertus to nowosc, fajny bo na jednym stelarzu mozna zamontowac
wszystko: gondole, spacerowke, fotelik i dodatkowym plusem jest to, ze
spacerowke mozna montowac przodem lub tylem do kier. jazdy.
bylam napalona na carrere pro z kolekcji 2006 ale nie wiadomo kiedy bedzie u
dystrybutora, a ja boje sie zwlekac tak dlugo...
Obserwuj wątek
    • eva123 Re: wózek bebecar rvertus - aktywny link 21.06.06, 13:37
      godex.com.pl/2006/_RVERSUS/rversus01.htm
      • agakoziorowska Re: wózek bebecar rvertus - aktywny link 21.06.06, 15:47
        minusem są dwie rączki zamiast jednej całej- moze to i ładne ale na pewno
        niepraktyczne. Pobujnie dziecka w wózku i siedznie jednocześnie na ławce w parku
        odpada
        • eva123 Re: wózek bebecar rvertus - aktywny link 21.06.06, 16:34
          ja nie jestem zwolenniczka bujania dziecka w wozku, wozek do tego nie sluzy.
          mialam pliko p3 z dwiema raczkami i dla mnie to nie jest minus. wiem, ze raczej
          uzytkowniczek tego modelu nie znajde ale pytalam o firme bebecar i czy ich
          produkty warte sa swej ceny (zestaw spac. + gondola + fotelik kosztuje ok 2,9
          tys. wiec to spory wydatek) jesli juz mam wydac te pieniadze to chce znac plusy
          i minusy wozkow tej firmy.
          pozdrawiam ewa
          • monika_wroclaw Re: wózek bebecar rvertus - aktywny link 21.06.06, 16:44
            Ewo, bebe car to bardzo dobra firma, wzóki są solidne i trwałe.
            Z minusów o jakich słyszałam to tylko to, że niektóre modele trzeszczą... ale
            może RVERSUS nie będzie miał tej wady.
            Stelaż po złożeniu jest mały, ma takie same wymiary jak carrera pro.
            Dużym plusem spacerówki jest to, że można zamontować siedzisko przodem do
            prowadzącego.
            Mi osobiście bardzo się ten wózek podoba.
            • eva123 Re: wózek bebecar rvertus - aktywny link 21.06.06, 17:16
              no wlasnie ja tez jestem zachwycona. nie wiem czy pamietasz ale kiedys radzilam
              sie ciebie w sprawie carrery pro ale nadal nie ma w polsce kolorystyki 2006, a
              mnie ta 2005 cos nie lezy :(. nie moge za dlugo zwlekac bo nie wiem czy zoska
              nie urodzi sie wczesniej.
              pozdrawiam ewa
              p.s. widze, ze twoj wozek spisuje sie doskonale, bo w postach nadal wychwalasz
              go pod niebiosa ;)
              • monika_wroclaw Re: wózek bebecar rvertus 21.06.06, 17:21
                No tak, z wózeczka jestem bardzo zadowolona :-)
                Myślałam, że ta nowa kolorystyka carrery pro już jest skoro pojawiła się w
                sklepie internetowym, a tu się okazuje, że jednak nie ma i sprawa wygląda tak
                jak mi mówili 2 miesiące temu - jak wyprzedadzą kolekcję 2005 to sprowadzą
                nowe :/ oj przegina ten polski dystrybutor.

Cieszę się, że udało mi się kupić w Niemczech i to na dodatek taniej niż w
                Polsce :-)
    • asali Re: wózek bebecar rvertus 21.06.06, 23:19
      bardzo podoba mi się ten wózek - czy można go kupić w Warszawie?
      • eva123 Re: wózek bebecar rvertus 22.06.06, 08:48
        dostawa juz w drodze. na poczatku lipca maja juz byc w sklepach (to info od
        dystrybutora). czekam z niecierpliwoscia ;)
        • keramaga Re: wózek bebecar rvertus 23.06.06, 08:56
          Jestem od kilku miesiecy uzytkownikiem spacerowki X-Fold tej firmy. Kupilam ja
          tak naprawde bez przekonania, bo potrzebowalismy wozka od zaraz i na ten dali
          nam dobra cene ...i byl od reki.Poprzedni chicco rozpadl sie po niecalym roku
          na kawalki.Teraz jestem bardzo zadowolona z wyboru a obsluga serwisowa
          bebecara, to poprostu bajka!!! Bylam na przeczyszczeniu hamulcow -wszystko od
          reki i bez problemu. Dowiedzialam sie, ze przeglady, regulacja i czyszczenie
          hamulcow robia dozywotnio i nieodplatnie. Byl to dla mnie szok bo ostatni roku
          mordowalam sie z firma chicco-karygodne traktowanie klienta. Nie chce miec juz
          nigdy nic do czynienia z ludzmi z tej firmy!
          Nasz model jest chyba z 2004 albo jeszcze starszy(kupilismy go z wystawy) ale
          przez to jest sliczny, cos jakby w stylu safarii, kolory ziemi- bez, khaki i
          troche czerni zlamanej wesolym pomaranczem...mi w kazdym razie bardzo sie
          podoba.
          O Twoim wozku opowiadal mi szef godexo, ktory byl akurata jak robili moj
          wozeczek i z tego co mowil, to naprawde bedzie fajna limuzyna.
          W moim wozku bardzo zaskoczyla mnie super amortyzacja kolek, ktore mimo
          niewielkich rozmiarow radza sobie nawet z lesnymi sciezkami. Porownywalm je z
          innymi wozkami kolezanek i jednoglosnie stwierdzilysmy, ze amoryzacja w bebecar
          jest najlepsza.
          Co do trzeszczenia, to faktycznie troche trzeszczal ale w serwisie polecili nam
          kupic jakies mazidlo, chyba CX80.Raz na kilka tygodni psikamy nim stelarz i
          wozek "chodzi" naprawde cichutko.
          Tak wiec, jako doswiadczona uzytkowniczka roznych wozeczkow, firme bebecara
          moge polecic z czystym sumieniem... i to zarowno za produkowanie swietnych
          wozkow jak i naprawde solidna obsluge serwisowa.
          Pozdrawiam.
          Zapomnialam dopisac, ze to podobno jedyna firam, ktora nie produkuje swoich
          wozkow w chinach-tak slyszalam.
          • eva123 Re: wózek bebecar rvertus 23.06.06, 09:22
            bardzo dziekuje za wszystkie opinie. chyba zdecyduje sie na to cudo.
            pozdrawiam ewa
          • mamaly Re: wózek bebecar rvertus 23.06.06, 09:44
            > Zapomnialam dopisac, ze to podobno jedyna firam, ktora nie produkuje swoich
            > wozkow w chinach-tak slyszalam.

To nie jedyna firma która nie produkuje swoich wyrobów w Chinach, więc źle
            słyszałaś.

Pozdrawiam,

A.
            • keramaga Re: wózek bebecar rvertus 23.06.06, 09:55
              ...a jakie sa jeszcze nie produkowane w chinach? Pytam z czystej
              ciekawosci.Bede bardzo wdzieczna za ta informacje. Pozdrawiam.
              • eva123 Re: wózek bebecar rvertus 23.06.06, 10:25
                pewnie polskie marki, z tych "zagramanicznych" ;) to chicco na 100 % jedzie
                ryzem na kilometr. peg perego jest robione we wloszech (kolezanka widziala
                fabryke), jane w hiszpani, reszta nie wiem... ale mysle, ze duzo podzespolow
                pochodzi z dalekiego wschodu i sa ewentulanie montowane u rzeczonego producenta.
                • keramaga Re: wózek bebecar rvertus 23.06.06, 10:34
                  ...czyli cos w tym jest, tz. warto zwrocic uwage gdzie dany wozek jest robiony,
                  czy skladany. Peg perego tez jest chwalone przez mamy za solidnosc i
                  wytrzymalosc(do tego sa ladniunie). O jane tak samo, slyszalam tylko dobre
                  rzeczy, ale tylko slyszalam, osobiscie jeszcze nie mialm mozliwosci poznania.
                  Pozdrawiam.
    • sdec Jak się spisuje wózek bebecar rversus 04.08.06, 09:27
      Może już używacie tego wózka, jak się podbija, czy może ktoś używa już
      spacerówki? Wg Was warto kupić samą spacerówkę za taką kasę? Jeśli możecie
      podzielcie się swoimi uwagami i zdaniem.
      • oliwkka Re: Jak się spisuje wózek bebecar rversus 12.08.06, 13:36
        Jestem ciekawa czy kółka w tym wózeczku nie są zbyt małe do jazdy po "niezbyt
        równych" chodnikach? Czy składanie tego wózka nie sprawia kłopotów?
        • sdec Re: Jak się spisuje wózek bebecar rversus 12.08.06, 15:07
          Składanie nie jest trudne, tylko trzeba wiedzieć gdzie naciskać po kolei.
          Natomiast kółka nie są bardzo małe, natomiast jak się spisują to trzeba by ktoś
          napisał kto już użytkuje.
          Zastanawiam się nad zakupem samej spacerówki, ale odstrasza mnie waga (ponad 13
          kg to sporo na spacerówkę).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka