Dodaj do ulubionych

mała mama-mały wózek

15.08.06, 22:34
Witam, bardzo proszę o pomoc. Otóż jestem drobną osobą i w związku z tym
potrzebuję małego wózka. Z tego co się zorientowałam większość wózków jest
duża. Może ktoś z Was może mi polecić mały, zgrabny, funkcjonalny wózek w sam
raz dla mojego dziecka jak i dla mnie.Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • oluska78 Re: mała mama-mały wózek 16.08.06, 20:24
      Ponawiam prośbę o radę. Pozdrawiam.
      • ela-e22 Re: mała mama-mały wózek 16.08.06, 20:58
        Też jestem niewielkich rozmarów i także rozmiar wózka był dla mnie dość ważny.
        Obecnie jeździmy spacerówką Jane Slalom Pro, ma on regulowaną wysokość rączki ,
        jest lekki wagowo i z wyglądu.
        calineczka.pl/sklep/product_info.php?cPath=63_104_288&products_id=4992
        Zobacz też Carrerę tej firmy. Wcześniej miałam Bebecara na stelażu M-City, bo
        Traker wydawał mi się za wielki jak dla mnie, ale tego wózka nie polecam.
        Mam też Loolę Bebe Confort
        calineczka.pl/sklep/product_info.php?cPath=63_307_304&products_id=5720
    • frania_bania Re: mała mama-mały wózek 18.08.06, 16:04
      mam podobny prioblem...
      • rafka44 Re: mała mama-mały wózek 21.08.06, 14:59
        Witam,
        nie napisała Pani czy poszukuje wózka wielofunkcyjnego, spacerówki :) proszę
        napisać w jakim wieku ma Pani dziecko a na pewno coś doradzimy.
        pozdrawiam,
        Sylwia
        • frania_bania Re: mała mama-mały wózek 21.08.06, 15:12
          spodziewam sie dziecka w pazdzierniku, musle o jakims wozku 3 w 1-gondola,
          spacerowka i nosidelko/fotelik.
          niestety musze lezec, ale planuje jakis wypad po wózeczek.chcialabym juz szukac
          konkretow.
          jestem niewysoko i raczej niezbyt silna, mam w bloku drewniony podjazd, ale
          jest on dosyc niewygodny, tak twierdza sasiadki.
          bede wdzieczna za pomoc.
          • oluska78 Re: mała mama-mały wózek 22.08.06, 15:26
            Witam, mój dzidziuś urodzi się w styczniu (ptp 26.01.2007). Myślę o wózku
            wielofunkcyjnym. Mam 152 cm wzrostu a bardzo podoba mi się driver4XL ale jest
            właśnie dla mnie trochę za duży. Bardzo proszę o jakieś sugestie. Pozdrawiam.
            • rafka44 Re: mała mama-mały wózek 26.08.06, 11:28
              Witam,
              drogie Panie z wózeczków które odważyłabym się Paniom polecić to Jane - Nomad,
              X-lander Xgo, Jane -Carrera. Nie polecam wózeczka Lola z Bebecomfortu, ponieważ
              mieliśmy zgłoszenia od klientów, że są niezadowoleni z tego wózeczka.
              Obie Panie czeka okres zimowy, niezbędna jest wygodna gondolka w którą
              spokojnie zmieścimy maluszka wzimowym okryciu itd. Poleciłam te dwa wózeczki
              ponieważ wielku klientów sobie je chwali. X-lander Xgo podobnie jak carrera ma
              podwozie wózka parasolki, jest lekki, bardzo dobrze się prowadzi z łatwością
              montujemy fotelik samochodowy na ramie wózka. Jest lekki, dostępny w 4
              kolorach, cena jest przystępna.
              www.sklepbobas.pl/?cc=&cp=988
              Nomad to troszeczke wyższa półka, droższa cena, równiez mozna na nim montować
              fotelik oraz gondolkę. Wózeczek jest lekki, bardzo zwrotny, wyważony. Posiada
              tak smao jak x-lander kosz na zakupy i inne bajerki :)
              www.sklepbobas.pl/?cc=&cp=801
              Proszę zapoznać się z ich charakterystykami. W razie jakichkolwiek pytań proszę
              pisać :) Chętnie odpowiem :)
              Pozdrawiam,
              Sylwia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka