30mama 16.09.06, 23:49 Czy któraś go ma? bardzo mnie interesuje, czy spacerówkę można montować przodem i tyłem do kierunku jazdy oraz czy podnóżek jest regulowany. Aha-czy oparcie można zrobić całkiem do pionu? www.2o2.pl/index.php?d=produkt&id=413 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
slonko771 Re: Wózek Polak-Twister 17.09.06, 12:03 nie wiem co to za wózek na pierwsze wrazenie wygląda nieżle Odpowiedz Link Zgłoś
30mama A już... 17.09.06, 14:02 A już myślałam, że ktoś go miał i coś mi powie na jego temat. Plusem wózka jest to, że jego szerokość to 50cm -czyli ideał na wąskie windy:) Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia1980 Re: Wózek Polak-Twister 17.09.06, 23:38 Ja zastanawiałam sie nad tym wózkiem i długo go oglądałam, ale w rezultacie nie kupiłam go własnie dlatego, ze: - spacerówke montuje sie tylko przodem do kierunku jazdy, - podnożek nie jest regulowany (dla mnie OGROMNY MINUS) - gondola była najmniejsza ze wszystkich jakie ogladałam pozdrawiam Ewelina Odpowiedz Link Zgłoś
majroc Re: Wózek Polak-Twister 18.09.06, 08:22 Witam pięknie! Też rozważałam ten wózek, jak tylko upatrzyłam go na stronie producenta... wyglądem był cudny i atrakcyjny cenowo... Jednak "na żywo" w sklepie ehhhh....... - brak podnóżka - oparcie reguluje się takimi tasiemkami co utrudnia zupełnie rozkładanie do spania nawet pustego wózka a tym bardziej z dzieckiem (do pionu można dzidzię posadzić) - materiały... hmmmm jak dla mnie nie na zimę, a takiego wózka szukałam.. Jakoś takie cienkie... mało okrywające - mała gondola bez regulacji oparcia - te skrętne kółka raczej nie wytrzymają moich mazurskich dróg, bo nawet gdy je blokowałam, to lekko się ruszały w sklepie Mówiąc krótko... w rzeczywistości nie ma rewelacji niestety... Radzę dobrze się zastanowić i potestować wszystko co możliwe w sklepie... Odpowiedz Link Zgłoś
30mama Dzięki za opinie 18.09.06, 20:29 Chyba przesądził nieregulowany podnóżek i spacerówka tylko w moją stronę. Mam jużn dzieci i wiem, że to jest ważne. A już myślałam, że taniutko kupię fajową brykę:) Bo wizualnie strasznie mi się podoba. Dzięki za opinie. Odpowiedz Link Zgłoś