Dodaj do ulubionych

Piankowe koła

27.09.06, 00:27
Sluchajcie kupilam wozek na piankowych kolach. Fajnie super, ale zauwazylam,
ze po zbyt gladkich powierzchniach lekko slizga sie. Boje sie co to bedzie
zima. Jak sprawuje sie pianka na sniegu???
Obserwuj wątek
    • aalam Re: Piankowe koła 13.09.13, 23:10
      Ja w swoim vectorze bebecara mam pompowane, dość spore i jestem z nich zadowolona, sprawują się można by rzec w każdych warunkach. Piankowe wydaje mi się, że są dobre tylko, gdy jest ładna pogoda.
      • kar-ula Re: Piankowe koła 13.09.13, 23:15
        Zależy w jakim wózku-w Emmaljundze super, śnieg im niestraszny :)
    • donkichot1980 Re: Piankowe koła 15.09.13, 19:01
      Ja mam piankowe koła tak się skłąda w naszym Graco Evo a używamy go juz od zeszłego roku i zima minęła nam spokojnie. Jak wózek ma się ślizgać to i z pompowanymi kołami:) a pianka bynajmniej się nie przedziurawi i nie musze ich stale dopompowywać
    • Gość: Net Re: Piankowe koła IP: *.internetia.net.pl 30.06.16, 15:09
      A guzik prawda spamerki od Anexa.

Zawieszenie i konstrukcja wózka tez sie liczą.
      Namówiona tymi achami i ochami pseudo użytkowniczek niemal kupiłam tego anexa, koleżanka ze szkoły rodzenia kupiła. Początkowo byłam zła ale dostałam od kuzynki dwuletni wózek i szkoda było kasy wydawać.
      Tak więc ja mam Emmaljungę City Cros na PIANKOWYCH kołach a owa koleżanka anexa i to różnica niebo a ziemia. W anexie gondolka lata, koła i zawieszenie nie dają rady na nowej kostce brukowej, dzieckiem trzęsie, tandetnie plastikowy, wcale nie jest lekki (moja Emma lżejsza i to zauważalnie). Koleżanka ma już tylko zamiar przejeździć w głębokim i sprzedać bo spacerówka to porażka przymierzyłyśmy roczne dziecko i to był max tego wózka a młody chciał uciekać nie mógł wygodnie usiąść bo ograniczało go siedzisko a to przeciętnej budowy chłopiec.
      Skończcie z tym spamem, nachalną reklamą i udawaniem że się sranexa ma. Na OLX itp już zaczęły się pojawiać te wózki "niemal nie używane"
    • maly.minionek Re: Piankowe koła 17.07.16, 23:47
      siostra ma piankowe koła, zimą bez problemu sobie radzi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka