alfa156 30.09.06, 18:40 Bardzo prosze o opinie, chodzi mi o model ze skrętnym kołem. Dzięki:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alfa156 Re: Teutonia Spirit S3 01.10.06, 14:42 Nikt nic nie wie? Myslę o tym i o quinny freestyle. Który wybrać??? Odpowiedz Link Zgłoś
duudus Re: Teutonia Spirit S3 01.10.06, 18:49 witam! jeśli chodzi o spirita s-3 to moja znajoma ma taki wózek ja też mam teutonie ale primusa.Spirit s-3 jest super zwrotny, jest lekki i mały po złozeniu. Moja znajoma jest zadowolona sprawdza sie w mieście i w terenie na spacerach. Siedzisko można montowac w obie strony, gondola była duża i wygodna dla dziecka. My jestesmy zadowolone i polecamy wszystkim zainteresowanym!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tribeka Re: Teutonia Spirit S3 02.10.06, 09:58 Ja mam ten wózek - dopiero zaczynam go używać, narazie jestem zadowolona, zwrotny, wygodny, duża gondola, solidnie wykonany. Odpowiedz Link Zgłoś
alfa156 Re: Teutonia Spirit S3 02.10.06, 10:04 Oj wielkie dzięki, a jak ze stabilnością. Wszyscy mnie straszą, że mało stabilne sa 3 kołowce. A wiesz może jak się ma do Quinny Freestyle Comfort?? Który wybrać?? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś