matie31 26.02.07, 21:20 Witam, Zastanawiam sie nad zakupem tego wozka. Wiecie moze cos o nim? Jak z trwaloscia? A amortyzacja? Na plus przemawiaja gumowe koleczka. Ale czy nie zaczynaja piszczec po pierwszym spacerze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
matie31 Re: graco spree 27.02.07, 16:22 nikt nic nie wie??? nie wierze:) Ogladalam jeszcze baby disign Sprint. Moze co o tym? A moze jeszcz ejakis inny powinnam obejrzec? Warunek podstawowy: pelna raczka. Pomocy!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
karolx1 Re: graco spree 20.03.07, 14:04 Ponawiam temat bo też się nad nim zastanawiam. Nikt takiego nie ma? A może jaki jest lepszy w podobnej cenie? Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_stk Re: graco spree 21.03.07, 11:01 ILE WÓZKÓW TYLE OPINII Nie ma idealnego wózka. JA miałam juz trzy. Teraz kupuje czwarty. Kupuje Graco Ultima Plus. Cenowo mi odpowiada i wizualnie też. Chociaz nie jest idealny, myslę że w połowie spełni moje oczekiwania. Odpowiedz Link Zgłoś
matie31 Re: graco spree 21.03.07, 13:44 ja zrezygnowalam z tego wozka. Wszystko mi w nim pasowalo oprocz jednej rzeczy. On nie ma regulowanego podnozka.... Dla mnie to dyskwalifikacja :( Odpowiedz Link Zgłoś
karolx1 Re: graco spree 21.03.07, 20:05 Tak,też to zauważyłam i do tego jeszcze ma bardzo wąskie siedzisko, dlatego pewnie zdecydujemy się na graco vivo, ma chyba wszystko co jest nam potrzebne a na allegro jest prawie w cenie spree. Odpowiedz Link Zgłoś