umaleks 02.03.07, 11:07 to również sa spacerówki, uwazacie że lepsze niż np coneco? Może na taka parasolkę sie zdecydować Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beatazet Re: co sądzicie o deltim kazoo i graco mosaic? 02.03.07, 20:54 Witam. Co do jakości czy porównywania z tymi z górnej półki to się nie wypowiem, ale widziałam ostatnio nową parasolkę Deltim lub delti (qrka nie orientuję się czy to to samo, ale maja chyba coś wspólnego) , która wygladała całkiem nieźle. Kosztowała cos koło 400 zł (pani w sklepie nie umiała powiedzieć bo dopiero przywiezione). Parasolka miała pałąk, ale super wypinany na guziczek :) I chyba stosunkowo duże kólka miała Odpowiedz Link Zgłoś
mamamajuni Re: co sądzicie o deltim kazoo i graco mosaic? 14.03.07, 07:56 Nowy model nazywa sie Delti FROG. Ja też widziałam tą parasolkę na żywo i zwróciła moją uwagę. Wyslalam nawet zapytanie do producenta (firma deltim) nt. dokładnych parametrów tego wózeczka i dostałam taką odpowiedź: "Jeżeli chodzi o parametry techniczne to są one zaprezentowane na naszej stronie internetowej pod wózkiem Kazoo, gdyż Frog jest to ten sam wózek. Zmiana pomiędzy jednym a drugim wózkiem polega wyłącznie na innej kolorystyce i nadaniu im innej nazwy." Kupiłabym od reki, ale jeszcze się zastanawiam, bo troszkę ciężka (8 kg) Odpowiedz Link Zgłoś
beerwu Re: co sądzicie o deltim kazoo i graco mosaic? 15.03.07, 11:36 Czy naprawdę w deltim kazoo siedzisko jest takie wąskie i do jakiego wieku w takim razie wystarczy Odpowiedz Link Zgłoś
ch_aga Re: co sądzicie o deltim kazoo i graco mosaic? 09.03.07, 14:34 To był napewno deltim kazoo. Wózeczek śiwetny, dokładnie takiej parasolki bym chciała. Duże koła, przedłużana budka, cichy, lekki, zwrotny, fajnie się prowadzi. Niestety jest jedno ale: jest wąski :( Może dla małego dziecka jest w sam raz ale większemu raczej będzie ciasno :( Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
beatazet Re: co sądzicie o deltim kazoo i graco mosaic? 11.03.07, 15:29 Witam. Całkiem być może , bo nigdzie innych jakos nie widać. To powiem tyle, że moim zdaniem lepiej to Kazo na żywo wyglada jak na zdjęciach. Odpowiedz Link Zgłoś
oskarek05 Re: co sądzicie o deltim kazoo i graco mosaic? 12.03.07, 14:11 ja mam ten wózeczek od lipca chętnie służę radą byliśmy nawet z nim nad morzem.. do tej pory 0 awarii!! Odpowiedz Link Zgłoś
oskarek05 Re: co sądzicie o deltim kazoo i graco mosaic? 12.03.07, 14:15 najlepsze w nim jest to że nie muszę dziecka zapinac pasami jak robią to moje koleżanki bo przeważnie teraz wózki nie mają pałąka, a jak go już mają to bez tego paska między nogami jak w kazoo a i ta rewelacyjna duża!!! buda nieraz nas uratowała przed deszczem - folia praktycznie nie jest potrzebna - ja nie mam Odpowiedz Link Zgłoś
beerwu Re: co sądzicie o deltim kazoo i graco mosaic? 15.03.07, 11:39 Czy naprawdę w deltim kazoo siedzisko jest takie wąskie i do jakiego wieku w takim razie wystarczy Sorry za te duble jakis ciężki dzień dzisiaj mam:( Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenha1 oskarek05 28.03.07, 21:44 czy mozna poznac dokladne wymiary tego wozka? siedzisko, wysokosc oparcia? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
oskarek05 Re: oskarek05 29.03.07, 20:14 szerokośc siedziska 33cm głebokość siedziska 36cm wysokośc oparcia 45cm Odpowiedz Link Zgłoś
moniaj77 Re: oskarek05 29.03.07, 23:47 czy szerokośc siedziska mierzyłaś wewnątrz, bo jeżeli tak to wydaje mi się że te 33 cm to nie jset mało, dziś widziałam tą spacerówkę na żywo i bardzo mi się spodobała, a pojechałam zobaczyc coneco traffic ten wydawał mi się za wąski. Na allegro chyba nie sprzedają spacerówek deltima? Ja bynajmniej jadę ją zakupic ten wątek mnie jeszcze utwierdził w przekonaniu:) Odpowiedz Link Zgłoś
oskarek05 Re: oskarek05 30.03.07, 09:05 oczywiście że wewnątrz - wkońcu dziecko w środku siedzi :-) Odpowiedz Link Zgłoś
babelley Re: deltim kazoo / frog 13.04.07, 23:37 a czy kola sa amortyzowane? Jak duzy jest kosz na zakupy? ps. na stronie producenta jest napisane, ze szer. siedziska to 30cm (dla kazoo) Odpowiedz Link Zgłoś
moniaj77 Re: deltim kazoo / frog 15.04.07, 23:32 frog to to samo co kazoo tylko zmieniły się kolory tapicerki i nazwa, jest jakaś mała amortyzacja, ogólnie dośc dobrze się go prowadzi, ale i tak uwielbiam mojego roana na spacery w pobliżu domu Odpowiedz Link Zgłoś