Dodaj do ulubionych

X lander XA 2007 ktos juz nabyl?

21.03.07, 13:58
Bardzo serdecznie prosze o informacje na temat koloru niebieskiego i
czerwonego. Nie moge osobiscie zobaczyc tych kolorkow a boje sie tak w ciemno
kupowac. Wiec jesli ktos ma ktorys z tych dwoch kolorow to bede bardzo
wdzieczna za opis. A moze ma ktos fotke? Bo te na necie bardzo odbiegaja od
rzeczywistosci. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • olutka75 Re: X lander XA 2007 ktos juz nabyl? 21.03.07, 14:02
      kolory są zupełnie inne niz w necie- ten czerwony jest bordowy, ale wg mnie i
      tak chyba najładniejszy..niebieski z czarnym nie bardzo wygląda, zielony i
      pomaranczowy- bardzo ostre- takie żarówy..
      • ilonaa76 Re: X lander XA 2007 ktos juz nabyl? 21.03.07, 16:17
        aha, dzieki za info:)
        • silje78 Re: X lander XA 2007 ktos juz nabyl? 21.03.07, 19:29
          ja co prawda nie nabyłam, ale taki mamy zamiar. widzieliśmy te wózki na żywo.
          uważam, ze niebieski wygląda naprawdę ładnie, tak jak i czerwony. najmniej
          podobał mi się pomarańczowy i beżowy. zielony też nie wygladał źle. faktycznie
          jest trochę jaskrawy, ale jak ktoś lubi takie kolory to czemu nie. na pewno nie
          wyblaknie na słońcu ;)
          • ilonaa76 Re: X lander XA 2007 ktos juz nabyl? 22.03.07, 09:52
            a no wlasnie najlepiej zobaczyc na zywo, w necie te kolory sa zupelnie inne,
            pamietam jak jeszcze byla stara kolekcja i w necie kolor ash wydawal mi sie
            super a jak zobaczylam na zywo to zwątpiłam:(
    • ilonaa76 zakupiłam:) 24.03.07, 22:50
      Wczoraj wlasnie zakupilam X landera XA z kolekcji 2007, kolor
      niebieski(morski-jak kto woli). Jest przesliczny. Inne kolorki tez byly bardzo
      fajne:)
      • marianna_x Re: zakupiłam:) 25.03.07, 08:28
        ilonaa76 a gdzie zakupiałaś jesli mozna spytać? Ja jestem z Wrocławia i tu w
        sklepach mówią, że dopiero w połowie kwietnia a ja mam termin na poczatek maja i
        boję się czy zdążę
        • amirobi Re: zakupiłam:) 25.03.07, 17:35
          wózki x-lander z kolekcji 2007 dostepne sa od jakiegoś czasu w Askocie -
          tydzień temu dostępne były wszystkie kolory. Pojawiły sie tez przez chwile w
          Astrze (w "Juniorze" bodajże, ale tam wybór kolorow byl uboższy), natomiast w
          hurtowni mD+ na ul. Tęczowej mają byc dostępne na poczatku kwietnia. Te dane
          mam sprzed tygodnia więc mogły ulec zmianie. Wiem też, że jest jeszcze problem
          z fotelikami samochodowymi w kolorach z nowej kolekcji(jeszcze nie dotarly i
          nikt nie zna terminu ich dostawy), ale od ubieglego piatku wiele się moglo
          zmienić - musisz podzwonić, albo najlepiej podjechać. Powodzenia!
          • mysz1978 Re: zakupiłam:) 25.03.07, 21:29
            W Gdansku praktycznie juz nie ma :((((((( I raczej niepredko beda... Niepredko
            czyli jak ktos ma temrin na maj tak jak ja, ten niech sie raczej nie nastawia :
            (((((((
          • marianna_x Re: zakupiłam:) 26.03.07, 06:14
            ja w Askocie byłam tydzień temu i były owszem ale X3 i XT a XA niestety nie i
            pan z obsługi powiedział że może za 2-3- tyg będą. Ale dzięki za info popytam
            jeszcze na Tęczowej i w Astrze.
            • ilonaa76 Re: zakupiłam:) 27.03.07, 10:42
              sorki ze dopiero teraz ale nie zagladalam juz tutaj, ja wozek kupilam w
              czestochowie w siedzibie x landera. wozkow bylo sporo, problem byl tylko z
              czerwonym tzn wtedy byla tylko 1 sztuka. Ale ja wybralam niebieski i wiem ze ich
              jeszcze troche bylo. Jakbys miala kogos znajomego w czestochowie to moglby Ci
              kupic, no bo z Wrocka jechac to troche daleko.
            • ilonaa76 do marianna 27.03.07, 10:49
              to sa namiary ze strony x landera na wozki we Wrocku: moze zadzwon i spytaj czy
              są itd. "EMIKS" - STOISKO JUNIOR
              Horbaczewskiego 4
              tel. 696-448-506
              ASKOT
              Krasińskiego 15
              tel. (71) 765-47-87
              URWIS SKLEP Z ARTYKUŁAMI DLA DZIECI
              Gajowa 41
              tel. (71) 336-47-24
              • marianna_x Re: do marianna 27.03.07, 22:23
                dzwoniłam we wszystkie te miejsca i niestety maja być po połowie kwietnia ale
                nie wiadomo ile sztuk i w jakich kolorach. Załamka. Chyba musze sobie obmyslic
                plan awaryjny.
                • mysz1978 Re: do marianna 27.03.07, 22:29
                  straszne, nie?
                  Ja tez sie nastawilam i juz wiem ze nic z tego... Maja miec 800 wozkow na 400
                  sklepow w calej Polsce... Czyli od razu wiadomo ze w kazdym bedzie okolo 2
                  sztuk, i to jeszcze nie jest pewne ze to beda XA no i w jakich kolorach...
                  Jakby moj maz byl na miejscu to bysmy go kupili ledwo sie pojawil... no, ale
                  tak to juz jest - kto pierwszy, ten lepszy...
                  • monika-pawlikowska wóżki sa w Czestochowie:/ 28.03.07, 07:48
                    Straszna lipa z tymi wozkami, ale jest wyjscie... Wozki wczoraj jeszcze byly w Czestochowie w salonie firmowym Deltim. Jestem z Gdanska a tu nie predko trafia te wozeczki wiec zarezerwowalismy z mezem wczoraj ten z Czestochowy i jedziemy po niego w weekend. Droga daleka, ale zrobimy sobie przynajmniej wycieczke:) Pozdrawiam!
                    • mysz1978 Re: wóżki sa w Czestochowie:/ 28.03.07, 10:19
                      monika-pawlikowska - super ze dalas znac to mzoe ktos jeszcze skorzysta :)

Ja tez jestem z Gdanska, ale na taka daleka podroz juz sie nie nadaje... Wiec
                      szukam innego wozka :)

Aha - jakby ktos chcial XA wprawdzie uzywany ale wyglada na bardzo porzadny, to
                      ktos wystawia na Allegro.
                      • mysz1978 Re: wóżki sa w Czestochowie:/ 28.03.07, 10:19
                        Oczywiscie ktos wystawia ten z poprzedniej kolekcji, a nie z 2007 :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka