gogulka 26.04.07, 12:57 Chodzi mi o opinie wozkow :travel,sprint lub lucky.Kto ma te wozeczki niech pisze jak sie sprawuja????Czy warto je kupic????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agness79 Re: BABY DESIGN 26.04.07, 19:11 Podbijam temat, bo szukam opinii na temat Travela :) Odpowiedz Link Zgłoś
kosmak Re: BABY DESIGN 26.04.07, 19:35 ja miałam wózek Travel. Lekki, zajmuje mało miejsca, moje dziecko 1,6 nawet spało w nim czasem na spacerach.Sprzedałam go jednak bo dla mnie miał dwie wady- za małe kółka(tam gdzie mieszkam są okropna drogi) i nie miał przekładanej rączki. Pomimo tego ogólnie byłam zadowolona z użytkowania. Odpowiedz Link Zgłoś
gogulka Re: BABY DESIGN 27.04.07, 08:23 No wlasnie tez tak sie zastanawiam nad przekladana raczka,ale malo jest modeli tanich i dobrych:((((Moj maly strasznie nie lubi jak mu wiatr wieje wyglada jakby nie mogl zaczerpnac powietrza.Pani w sklepie zachwalala travela ,no ale wciaz trudno mi sie zdecydowac i dobrze wybrac.Model Lucky juz nie produkuja,a wydawal sie calkiem ok i nie drogi.No i jak tu kupic dzidzi dobry wózek:(((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
kosmak Re: BABY DESIGN 27.04.07, 09:02 ja się chyba zdecyduje na tego smarta.Inne wózki choć fajne i b.drogie mają małe kółka. A ten ma z tyłu chociaż większe no i przekładaną rączkę.Jutro jadę kupić. mam nadziję że będzie ok. Odpowiedz Link Zgłoś
maj29 Re: BABY DESIGN 27.04.07, 09:39 Kosmak a ja będę wdzięczna jak opiszesz jakie są Twoje wrażenia na temat tego wózka:) Odpowiedz Link Zgłoś
meniaaa Re: BABY DESIGN 28.04.07, 08:16 ja tez powaznie msle o smarcie, z tym ze chcialabym zapytac czy nadaje sie dla noworodka?czy nosidlo nie jest zbyt male i czy w zimie zmiesci sie do niego dzidzius ubrany w kombinezonik...Termin mam na lipiec. Bardzo bede wdzieczna za odpowiedz!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś