mamsonka 05.05.07, 18:09 Mam wózek coneco solar, chciałam dokupić parasolkę, taką chroniącą przed słońcem, niestety żadna nie pasuje. Czy ktoś sobie jakoś poradził z takim problem? Błagam o pompoc :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agne_s Re: coneco solar - jaka parasolka 08.05.07, 18:10 Na pewno pasuje ta www.allegro.pl/item191794595_super_parasolka_do_wozka_producent_promocja_.html Co prawda nie mam takiego wózka, ale ma go moja szwagierka i pożyczałam jej tą parasolkę bo była jedyną jak pasowała na te rurki z Solara (chyba na tę tylną, bo jest okrągła). Dodatkowo fajnie w parasolce jest to, że nie trzeba odkręcać całego stelarza jeśli chce się wyjąc samą parasolkę. Ja dokupiłam sobie dodatkowe mocowanie i przy zmianie kierunku jazdy przekładałam tylko samą parasolkę, bez odkręcania. Odpowiedz Link Zgłoś
roksanaa22 Re: coneco solar - jaka parasolka 09.05.07, 20:26 Są dwa rodzaje mocowań parasolek.Na płaską i okrągłą rurkę .U mnie w malej miścince bez problemu dostanę obie:)) Odpowiedz Link Zgłoś